اخه عزیز کسی هنوز نمیدونه اما احتمالا مثل همین که برای one هم درست شده برای اون موقع هم به همین شکل انجام مبشه کلا من فکر میکنم تا یک سال دیگه هنوز بازی روی 360 بیاد بعدش مثل کونسولهای دیگه کارش تمام مبشه
سلام..سلام من آپدیت جدید رو میریزم رو فلش با هوریزن اما به دستگاه که میزنم هیچی نشون نمیده اصلا آپدیتی نیست چرا؟
از صبح تا الان داشتم رو این آپدیت ترکیب کار می کردم
تو نت فقط آموزش برا جی تگ دارا بود
چون چندین کار رو با هم انجام دادم نمی دونم آموزشش دقیقا همین میشه یا نه ولی امیدوارم همین باشه
![]()
بعد Squad 1 خود فیفا رو از کنسول به مموری move کرده و به پی سی وصل و برنامه Modio رو باز کرده و Open a Save و Usb Stick و Explore Device و Content و فولدری که آخرش اسم پروفالتونه دبل کلیک و 454109C3 و 00000001 و بعد Squads 20130927025434 رو پاک کرده و اون فایل دانلودی که در عکس بالا درستش کردیم رو اینجا وارد می کنیم ( کلیک راست و Add File رو میزنیم )
فلش رو به 360 وصل و بعد Squad 1 رو موو می کنیم تو هارد و تمام.
هیچ تضمینی در مورد امنیت و کرش و ....... اینچیزا ندارم چون هنوز تست نکردم و آموزش برایه غیر جی تگ هم از خودم بوده
دوستانی که جواب گرفتن بگن که این پست اگه مفید بود بره اول تاپیک که همه سوال نکنن در موردش
اینم بگم که از بازی اصلا راضی نیستم
ارزش این همه وقت گذاشتن برای درست کردن ترکیب رو نداشت
و تایتل آپدیت رو هم می تونید از اینجا بگیرید marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database که شاید مشکلات عجیب غریب این بازی رو اندکی برطرف کنه
داداش اینم یه چیز جدید که باید یه نفر رو بفرستی تا بعد چند روز اطلاعات طرف رو بهت بدهسلام دوستان
چرا تو کریر مود وقتی میخوای بازیکن بخریم مثل فیفا های قبلی بعد از سرچ لیست رو مثل آدم نشون نمیده
مثلا سرچ میکنی دفاع بعد لیستی که میاره یه مشت بازیکن نا شناخته و بدون نشون دادن اورال ها میاد!
تو فیفا های قبلی وقتی سرچ میکردم
به ترتیب قدرت لیست رو نشون میداد
و میتونستی برای سرچ محدودیت هایی مثل ماکزیمم و مینیمم قیمت تعیین کنی تا سرع تر سرچ کنه و بهتر اما این جا . . .
نتونستم هرکاری کردم نشدسلام..
نحوه آپدیت اسکواد فیفا 14 با قبلی ها فرق داره..
یکی از دوستان زحمت آموزش رو کشیدن![]()
سی دی خراب هستسلام من می خوام لایو بازی کنم اما موقع نصب می گه cd کثیفه یا خش داره دقیقا رو 36% وقتب هم که از رو cd بازی می کنم دقیقا همین پیام رو می ده و میاد بیرون؟ cd 100% برنر مکس هم گرفتم چه کنم؟
خب یه 14 دست تو سیزن بازی کردم. گفتم بیام چیزایی که دیدم و تجربه کردم را بگم ببینم کسی دیگه هم به این چیزا برخورد کرده یا نه. من با دورتموند بازی می کنم. تو این 14 تا بازی 52تا گل زدم و 5 تا خوردم. یبار هم باختم. تو هر بازی بالای 7 8 بار با دروازه بان تک به تک می شم. یعنی هرچی پشت دفاع میندازم به خودم می رسه و نکته جالبش اینه که مثلا بین بندر و اوبامیانگ با اون سرعتش زیاد فرقی نیست. دو تا شون میتونن فرار کنن به راحتی و دفاع هم به ندرت می تونه بگیرتشون. نکته جالب دیگه که فهمیدم اینه که سرعت همه بازیکنا بالاست و از نظر استقامت دقیقه 1 با دقیقه 90 هیچ فرقی با هم نداره و بازیکنا مثل اسب میدون بدون خستگی، اون نوار استقامت هم تزیینه چون هیچ تاثیری تو بازی نداره. از نظر پاس توی عمق دادن هم همه مثل هم عمل می کنن. همون توپی را که نوری شاهین دقیق میندازه، اشملز هم میندازه. تو این 14 تا بازی نحوه دفاع کردن آدمهایی هم که باهاشون بازی می کنم هیچ فرقی با هم نداره. یعنی بیچاره ها اصلا دفاع نمی کنن، وای میسن منو نگاه می کنن اگه گل شد که هیچی اگه نشد توپ را دروازه بان بر میگردونه و اونا هم یه ذره با توپ بازی می کنن.
حالا یه نکته خیلی خیلی جالبتر اینه که اینجا می خوندم بچه ها می گفتن از کناره ها یا از کرنر گل می خورن و می گفتن که باگه. تو این 14 تا بازی و 7 8 تا بازی که همینطوری کردم یدونه کرنر هم گل نخوردم یعنی اصلا حریف سر نمی تونه بزنه. تک و توک اون وسطا می تونه یه سر بزنه که اونم میره بیرون. اینش بیشتر جالبه که از اونور یه دونه گل هم رو کرنر نتوستم بزنم درحالی که میشه گفت 70 درصد سرها را من میزنم و بعضیاش تو چارچوب و گوشه هم هست ولی در کمال ناباوری همه را دروازه بان میگیره. یعنی جلوی جلوی دروازه هستم و محکم سر میزنم انگار نه انگار یدونشم گل نمی شه.
دقت کردم تیم مقابل وقتی حمله می کنه خط دفاعی اینقدر میاد جلو که خط آفسایدشون را وسط زمین می بندن انگار 10 تا گل عقبن !! همه تیم ها هم بدون استثنا پرس می کنن یعنی بدون اینکه خود بازیکن دخالتی داشته باشه می بینه کم کم بازیکناش میرن جلو و تا دروازه بان را پرس می کنن.
در کل بازی خیلی فان شده، زیاد گل میزنی، با زدن دو سه تا دکمه تک به تک می شی، دیگه لازم نیست خیلی پاسکاری کنی . دورتموند خیلی خیلی قویه !!!!، و هیچ فرقی هم بین بازیکنا نیست همه خوبن.