FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا جو ندین به خدا ما هم داریم بازی میکنیم...در باره شوتها حق دارید ولی هم بازیسازی میشه کرد هم سانتر گل نخورد خواستید یاد بدم بهتون چجوری سانتر گل نخورین...با سانترم نمیشه خیلی گل زد 55% گلای زده شده تو واقعیت از سانتر از جناحین هست...دور زدن هم کاملا شبیه به واقعیت شده...خواهشن جو الکی ندین...هیچ بازی کامل نیس و ایراداتی داره طبیعیم هست دوس ندارین بازی نکنین برید پی اس بزنین برین 13 بازی کنین...

دقیقا با سانتر نمیشه راحت گل زد ، سانتر ها طبیعی شده و دیگه اون کات های مصنوعی رو نداره ، بعد شوت ها هم حس خوبی داره مخصوصا از پشت محوطه چون توپ سنگین تر شده لذت بخش شده شوت زدن ، مشکل همون کند شدن و این که دیگه نمیشه با بازیکنای سرعتی حرکت کرد و دریبل زد این یکذره غیر وتقعی هست.

اتفاقاً من هرچی سانتر اومده رو دروازم یا خودم سانتر کردم گل شده ... مشکل دروازه بان ها هستن که دیر واکنش انجام میدن.

بازی ایراد داره ولی دلیل نمیشه بگید برید فلان رو بازی کنید اما میشه گفت صبر کنید تا آپدیت بیاد.

آخرین ویرایش:
من خودم کم یا به ندرت از سانتر گل خوردم تو این 10 دستی که career با دورتمند رفتم شایدم حق با شماست چون من اکثرا موقع سانتر های cpu
با b یا lt و b توپ اکثرا میزنم و کمتر با a میزنم هنگام سانترهای cpu

بچه ها یه سوال

ایا تو این بازی مثل pes نمیشه جای بازیکنا رو تغییر داد ؟ منظورم تاکتیک نیست منظورم اینه مثلا مسی که تو خط حمله هست را بکشیم جلوتر از بقیه

و ایا میشه قدرت حمله تیم را بالا برد یا دفاعو

اگه میشه لطفا بگید از کجاش باید این کارارو مرد

با تشکر

بچه ها یه سوال

ایا تو این بازی مثل pes نمیشه جای بازیکنا رو تغییر داد ؟ منظورم تاکتیک نیست منظورم اینه مثلا مسی که تو خط حمله هست را بکشیم جلوتر از بقیه

و ایا میشه قدرت حمله تیم را بالا برد یا دفاعو

اگه میشه لطفا بگید از کجاش باید این کارارو مرد

با تشکر
اره درباره سوال اولت ، وقتی تاکتیک انتخاب کردی تیکش خورد رو همونجا x بزن هرکی خواستی میتونی جلو و عقب بکشی .

اقا ما این سوال رو 10 بار تو این تاپیک پرسیدیم کسی جوابگو نبود
یکی از دوستان لطف کنه امتحان کنه تو بازی , بعد جوابمو بده

من نمیدونم چه مشکلی وجود داره :
بازیهایی که تو شب برگزار میشه , توش رنگ استوک های بازیکنا کدر نشون میده , مثلا استوک های سفید , توسی میشن !!!!!!!!!!!!!!!
بقیه استوک ها هم کدر میشن رنگشون .....
ولی تو روز که بازی برگزار میشه حالته طبیعی دارن استوکا
نمیدونم این مشکل واسه منه ؟ یا واسه کسای دیگه هم اینجوریه ؟!
جریان چیه ؟!!!!!!

اونقدر هم کدر نمیشه....یعنی من حس نکردم همچین چیزی رو! ضمنا بنظرم نورپردازی بازی تو شب خیلی بهتر شده.

یعنی اینقدر سخت بود جواب دادنش؟

اخه عزیز کسی هنوز نمیدونه اما احتمالا مثل همین که برای one هم درست شده برای اون موقع هم به همین شکل انجام مبشه کلا من فکر میکنم تا یک سال دیگه هنوز بازی روی 360 بیاد بعدش مثل کونسولهای دیگه کارش تمام مبشه

یعنی اینقدر سخت بود جواب دادنش؟

fifa 14 تا همین امسالش برای ps2 اومد دیگه خودت تا ته قضیه رو برو حداقلش حالا حالا ها رو 360 میاد ولی از نسخه ی 15 تمرکزشون میره روی نسل بعد و تغییرات تو نسل فعلی کمتر میشه مثل تغییرات 13 و 14

اقا ما این سوال رو 10 بار تو این تاپیک پرسیدیم کسی جوابگو نبود
یکی از دوستان لطف کنه امتحان کنه تو بازی , بعد جوابمو بده

من نمیدونم چه مشکلی وجود داره :
بازیهایی که تو شب برگزار میشه , توش رنگ استوک های بازیکنا کدر نشون میده , مثلا استوک های سفید , توسی میشن !!!!!!!!!!!!!!!
بقیه استوک ها هم کدر میشن رنگشون .....
ولی تو روز که بازی برگزار میشه حالته طبیعی دارن استوکا
نمیدونم این مشکل واسه منه ؟ یا واسه کسای دیگه هم اینجوریه ؟!
جریان چیه ؟!!!!!!

ماله همه همینجوریه داداش از خود بازیه انگار تیره میشه نور بش نمیرسه...نمیدونم چرا اینجوریه

دوست عزیز بازی مشکل فریز داره مخصوصا تو قسمت های آنلاین .اگه واسه تو هم اینجوری میشه باید صبر کنی آپدیت بیاد درست بشه .همه جا همینه

مال من دیگه خیلی داغونه
اصلا نمیشه ریختش رو هارد
همینطور صدا میده تو دستگاه
بعد یه دست بازی کلا میپره بیرون دیگه اصلا نمیشه بازی کرد

اگر جایی میشناسید بهم معرفی کنید دوستان؟

مال من دیگه خیلی داغونه
اصلا نمیشه ریختش رو هارد
همینطور صدا میده تو دستگاه
بعد یه دست بازی کلا میپره بیرون دیگه اصلا نمیشه بازی کرد

اگر جایی میشناسید بهم معرفی کنید دوستان؟

عجیبه....من اصلا این مشکلات رو ندارم. نسخه برنرمکس بگیر

من هم مشکل شما ها را داشتم تازه یعنی برنر مکس بود خیلی صدا میداد اما نسخه دوم امد و عوض کردم راحت ریختم روی هارد و دارم بازی میکنم از 13 هم بهتر شد دیگه صدا هم نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or