FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون دوستانی که میگن بازی بد شده و با سانت میشه گل زد و اینا. اینا رو بیخیال دریبل هارو بچسب. منچستر رو برداشته بودم رئال هم CPU بود رونالدو چنان منو جا میزاشت دهنم باز میموند بعدم پاس به بیرون میداد اما Dea Gea جونم توپو مشت میکرد خیلی حال داد. ترنسفر ها هم اگه مال شما آپدیت نیست بگید تا ترانسفر هارو همشونو بنویسم دستی انجام بدید زیاد نیست یه 10-11 تاست. اگه هم Complex دارید که دیگه آخرشه همه چی حله باگ هم اصلا نداره.

اون دوستانی که میگن بازی بد شده و با سانت میشه گل زد و اینا. اینا رو بیخیال دریبل هارو بچسب. منچستر رو برداشته بودم رئال هم CPU بود رونالدو چنان منو جا میزاشت دهنم باز میموند بعدم پاس به بیرون میداد اما Dea Gea جونم توپو مشت میکرد خیلی حال داد. ترنسفر ها هم اگه مال شما آپدیت نیست بگید تا ترانسفر هارو همشونو بنویسم دستی انجام بدید زیاد نیست یه 10-11 تاست. اگه هم Complex دارید که دیگه آخرشه همه چی حله باگ هم اصلا نداره.

کاملا تایید میشه
اگه بازیکنا با شمارشون بگی که خیلی مردی

من که هر چی سعی می کنم نمی تونم خوشم بیاد ازش.همه فیفا ها اولش این طوری بود ولی این یکی فرق داره.برای من کاری نداره برم سانتر کنم گل بزنم ولی من دوست دارم از وسط زمین بازی سازی کنم که متاسفانه نمیشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

لطفا اگه کسی از بچه ها می دونه پاسخ منو بده edit playar به لطف اون دوستمون پیدا کردم ولی این تنظیمات روشنایی و کنتراست که تو سری های قبلی بود رو پیدا نمی کنم ؟ اخه بازی خیلی ماته اگه بشه از طریق این تنظیمات یه خورده بهترش کنیم ممنون

خواستن واقعیش کنن به قول بچه ها زدن چشمشم کور کردن
کلا جمع کردن دفاع کار سختیه من به کرات دیدم طرف با بارسا و رئال 5.3.2 میاد تو بازی ... حتی توپ اول رو هم حمله نمیکنن و تله میذارن و ضد حمله میزنن ... یک دو و گل ...
چون فیفا 14 شدیدا به خاطر حال یه عده نوب درست شده ... اونایی که نمیتونستن بازی سازی کنن و گل بزنن ... اگه دقت کنی خیلی از بچه ها میان اینجا میگن بازی عالی شده چون راحت میشه گل زد
راستم میگن هر سانتری گل میشه
هر توپی دفاع میزنه زیرش میره رو سینه مهاجم
هر شوت فنی گل میشه
از دفاع اخر میشه بندازی پشت دفاع حریف
با دفاع راست میری لب خط y رو پر میکنی میره پشت دفاع چپ حریف سانتر گل
پاسها به طرز مسخره ای میرسه ... کافیه دستت رو بذاری رو پاس و جهت و عوض کنی
اولین نکته اینه که توپ رو به هیچ عنوان نگه ندارید
فقط یک دو پشت دفاع شوت محکمم نه... فنی و اروم بزنید همش گل میشه
چیپ هم با هر قدرت و ضربی میره تو گل ... حتما استفاده کنید
تو لایو اسپید از نرمال کمتره کندی به خاطر همینه ... بیشتر ایرانیها هم پینگشون بالاس
اگه میخوای ببری فقط بازیها رو بازی سازی اصلا نکن بچپ تو دفاع از نیمه تو پ و با یه سرعتی بگیر یک دو کن اصلا تیمت رو نیار جلو
تجربه ثابت کرده بهم تو این فیفا تیمی که بازی کنه و دنبال فوتبال زیبا باشه میبازه
سعی کن اجازه ندی گوشه زمین توپ بگیره طرف ... تعداد خطاهات و ببر بالا .. سانتر کنه تمومه
من الان تو سیزن 20 تا بازی کردم 19 تا برد دارم یه مساوی اما لذت نمیبرم واقعا
امیدوارم اپدیت بدن هر چه زودتر
چون پیر مردهایی مثل من که فقط فیفا بازی میکنن ... این روزا کاملا بیکارن
اینم بگم مود افلاین تفاوت داره و من بحثی تو خوبیش ندارم هر چند ایراداتی داره اما انلاینش تا اینجا رو مغز و اعصابه
فقط یه چیز دیگه که کاش درست میشد سیستم رنکینگ خیلی بده
هر کی بیشتر بازی کنه بالاتره برد و باخت و مساوی رو لحاظ کنن بیشتر ایرانیها میان بالا طرف باختاش 3 برابر بیشتر از برداشه از شما بالاتره
واقعا دم بچه ها گرم لذت میبری بازی میکنی باهاشون همه قشنگ بازی میکنن

آقا من اومده بودم دقیقا همین حرفا را بزنم. خیلی دقیق و درست گفتی مشخصه که زیاد آنلاین بازی می کنی. من هم فقط آنلاین بازی می کنم به خاطر همین فقط درباره آنلاین صحبت میکنم. من تو فیفا 13 بالای 1000 تا بازی آنلاین انجام داده بودم. رتبه 16 را تو تاپ 100 داشتم. اینا را گفتم که بدونید خوره فیفا بودم و هستم. این بازی را که شروع کردم با یکی از بچه ها داشتم بازی می کردم، گفت بذار تست کنم ببینم از دفاع بفرستم به نوک حمله میرسه یا نه. زد زیرش دو ثانیه بعدش حملش با دروازه بانم تک به تک بود. اصلا دهن دوتامون وا مونده بود. این یعنی چی آخه ؟!؟ آخه این را من چجوری می تونم دفاع کنم دیگه. تو فیفا 13 این اواخر دورتموند ور می داشتم و فقط از وسط بازیسازی می کردم بدون یه توپ پشت دفاع انداختن و فقط با پاسکاری و فضا سازی و گل می زدم. اصلا سانتر کردن یادم رفته بود ولی تو این یکی همینطور که آقا مسعود گفت به هیچ عنوان نمی شه از وسط با پاسکاری حمله کرد. اینقدر باید تو دفاع سریع پاس کاری کنی که تیم حریف بصورت اتوماتیک بکشه جلو بعد پاس بدی کناره ها و سانتر کنی و گل. بعد این دفاعش چرا اینطوری شده ؟!!؟ من که توپ میاد طرفم یبار می خوره به من یبار می خوره به اون بعد ازم رد می شه. نفر بعد همینطوری . توپ به همه جای بدن بازیکن می خوره میوفته جلوی حریف. اصلا سازماندهی شده نمی شه دفاع کرد آخه تو پای حریف هم نری میزنه زیرش اینور مهاجمش تک به تک شده. من از فیفا 10 بازی کردم هیچوقت تا حالا همچین چیزایی ندیده بودم. موندم چیکار باید بکنم !!!!

آقا من اومده بودم دقیقا همین حرفا را بزنم. خیلی دقیق و درست گفتی مشخصه که زیاد آنلاین بازی می کنی. من هم فقط آنلاین بازی می کنم به خاطر همین فقط درباره آنلاین صحبت میکنم. من تو فیفا 13 بالای 1000 تا بازی آنلاین انجام داده بودم. رتبه 16 را تو تاپ 100 داشتم. اینا را گفتم که بدونید خوره فیفا بودم و هستم. این بازی را که شروع کردم با یکی از بچه ها داشتم بازی می کردم، گفت بذار تست کنم ببینم از دفاع بفرستم به نوک حمله میرسه یا نه. زد زیرش دو ثانیه بعدش حملش با دروازه بانم تک به تک بود. اصلا دهن دوتامون وا مونده بود. این یعنی چی آخه ؟!؟ آخه این را من چجوری می تونم دفاع کنم دیگه. تو فیفا 13 این اواخر دورتموند ور می داشتم و فقط از وسط بازیسازی می کردم بدون یه توپ پشت دفاع انداختن و فقط با پاسکاری و فضا سازی و گل می زدم. اصلا سانتر کردن یادم رفته بود ولی تو این یکی همینطور که آقا مسعود گفت به هیچ عنوان نمی شه از وسط با پاسکاری حمله کرد. اینقدر باید تو دفاع سریع پاس کاری کنی که تیم حریف بصورت اتوماتیک بکشه جلو بعد پاس بدی کناره ها و سانتر کنی و گل. بعد این دفاعش چرا اینطوری شده ؟!!؟ من که توپ میاد طرفم یبار می خوره به من یبار می خوره به اون بعد ازم رد می شه. نفر بعد همینطوری . توپ به همه جای بدن بازیکن می خوره میوفته جلوی حریف. اصلا سازماندهی شده نمی شه دفاع کرد آخه تو پای حریف هم نری میزنه زیرش اینور مهاجمش تک به تک شده. من از فیفا 10 بازی کردم هیچوقت تا حالا همچین چیزایی ندیده بودم. موندم چیکار باید بکنم !!!!

اره منم قبول دارم تا حدودی از حرفاترو
بابا من با توپ نمیتونم زیاد حرکت کنم بعد تیم حریف توپ رو برمیداره راحت پا به توپ میره

خواستن واقعیش کنن به قول بچه ها زدن چشمشم کور کردن
کلا جمع کردن دفاع کار سختیه من به کرات دیدم طرف با بارسا و رئال 5.3.2 میاد تو بازی ... حتی توپ اول رو هم حمله نمیکنن و تله میذارن و ضد حمله میزنن ... یک دو و گل ...
چون فیفا 14 شدیدا به خاطر حال یه عده نوب درست شده ... اونایی که نمیتونستن بازی سازی کنن و گل بزنن ... اگه دقت کنی خیلی از بچه ها میان اینجا میگن بازی عالی شده چون راحت میشه گل زد
راستم میگن هر سانتری گل میشه
هر توپی دفاع میزنه زیرش میره رو سینه مهاجم
هر شوت فنی گل میشه
از دفاع اخر میشه بندازی پشت دفاع حریف
با دفاع راست میری لب خط y رو پر میکنی میره پشت دفاع چپ حریف سانتر گل
پاسها به طرز مسخره ای میرسه ... کافیه دستت رو بذاری رو پاس و جهت و عوض کنی
اولین نکته اینه که توپ رو به هیچ عنوان نگه ندارید
فقط یک دو پشت دفاع شوت محکمم نه... فنی و اروم بزنید همش گل میشه
چیپ هم با هر قدرت و ضربی میره تو گل ... حتما استفاده کنید
تو لایو اسپید از نرمال کمتره کندی به خاطر همینه ... بیشتر ایرانیها هم پینگشون بالاس
اگه میخوای ببری فقط بازیها رو بازی سازی اصلا نکن بچپ تو دفاع از نیمه تو پ و با یه سرعتی بگیر یک دو کن اصلا تیمت رو نیار جلو
تجربه ثابت کرده بهم تو این فیفا تیمی که بازی کنه و دنبال فوتبال زیبا باشه میبازه
سعی کن اجازه ندی گوشه زمین توپ بگیره طرف ... تعداد خطاهات و ببر بالا .. سانتر کنه تمومه
من الان تو سیزن 20 تا بازی کردم 19 تا برد دارم یه مساوی اما لذت نمیبرم واقعا
امیدوارم اپدیت بدن هر چه زودتر
چون پیر مردهایی مثل من که فقط فیفا بازی میکنن ... این روزا کاملا بیکارن
اینم بگم مود افلاین تفاوت داره و من بحثی تو خوبیش ندارم هر چند ایراداتی داره اما انلاینش تا اینجا رو مغز و اعصابه
فقط یه چیز دیگه که کاش درست میشد سیستم رنکینگ خیلی بده
هر کی بیشتر بازی کنه بالاتره برد و باخت و مساوی رو لحاظ کنن بیشتر ایرانیها میان بالا طرف باختاش 3 برابر بیشتر از برداشه از شما بالاتره
واقعا دم بچه ها گرم لذت میبری بازی میکنی باهاشون همه قشنگ بازی میکنن
دقیقا درست میگی
من 12 و 13 هردوشو لایو بازی میکردم بیشتر 12 الانم dev 3 هستم توش
14 فقط باید بچسبی به دفاع و زد حمله
در ضمن با بازیکن های سریع مثله رونالدو میشه کله زمینو دوید و گل زد

این رئال دیگه رسما تبدیل به باگ شده. بازی دیگه رسما شده PES با بازیکن‌های رئال فقط کافیه چشمات رو ببندی RT رو بگیری و هرجا دلت خواست شوت بزنی‌ در هر حال گل می‌شه چون حتا اگه درواز‌بان برگشت هم بده باز دست بازیکن خودتون میافته. اگرم زیاد دوست نداشتید فعالیت زیادی داشته باشین کافیه از دفاع فقط توپ رو دفع کنین مستقیم میرسه به بازیکن خودتون و تک به تک. اگرم دوست داشتین از هرجا خواستید سانتر کنین مهم نیست از کجا و با چه قدرتی‌ در هر حال توپ روی سر بازیکنای شماس. بارسا و یه سری تیم‌های دیگه هم این مشکل رو دارن ولی‌ حد اقل قدرت بدنی بازیکنشون اینقدر نیست . نکته بدتش اینه دیگه از هر ۱۰ بازی ۹ نفر رئال برداشتن همیشه باید جلوی رئال بازی کرد. بدتر از اون این که با هر بردشون چنان افتخاری می‌کنن که یادشون میره با چه تیمی بازی می‌کنن.
بعد از 2004 از بدترین فیفا‌‌هایی‌ هست که بازی کردم

بابا جو ندین به خدا ما هم داریم بازی میکنیم...در باره شوتها حق دارید ولی هم بازیسازی میشه کرد هم سانتر گل نخورد خواستید یاد بدم بهتون چجوری سانتر گل نخورین...با سانترم نمیشه خیلی گل زد 55% گلای زده شده تو واقعیت از سانتر از جناحین هست...دور زدن هم کاملا شبیه به واقعیت شده...خواهشن جو الکی ندین...هیچ بازی کامل نیس و ایراداتی داره طبیعیم هست دوس ندارین بازی نکنین برید پی اس بزنین برین 13 بازی کنین...

دقیقا با سانتر نمیشه راحت گل زد ، سانتر ها طبیعی شده و دیگه اون کات های مصنوعی رو نداره ، بعد شوت ها هم حس خوبی داره مخصوصا از پشت محوطه چون توپ سنگین تر شده لذت بخش شده شوت زدن ، مشکل همون کند شدن و این که دیگه نمیشه با بازیکنای سرعتی حرکت کرد و دریبل زد این یکذره غیر وتقعی هست.

تا الان چیزایی که اینجا خوندم خیلی نا امیدم کرد.من آنلاین بازی نمی کنم.معمولا دونفره با دوستام بازی میکنیم. بازی دونفره آفلاینش چطوریه؟ اگه اینجوری باشه که میگید یعنی همون FIFA 13 رو بازی کنیم بهتره؟یا نه!

دقیقا با سانتر نمیشه راحت گل زد ، سانتر ها طبیعی شده و دیگه اون کات های مصنوعی رو نداره ، بعد شوت ها هم حس خوبی داره مخصوصا از پشت محوطه چون توپ سنگین تر شده لذت بخش شده شوت زدن ، مشکل همون کند شدن و این که دیگه نمیشه با بازیکنای سرعتی حرکت کرد و دریبل زد این یکذره غیر وتقعی هست.

اقا منصور نمیدونم یادت باشه یا نه اما یه فوتبال رو ps2 بود تند میرفتی رو خط اوت سانتر میکرد با حالت تکل همش گل میشد
شما تست کن من خیلی انجام دادم این رو
توپ در حالیکه با سرعت داری میری سانتر کن ( از جلوی پرچم کرنر یه قدم جلوتر.. دقیقا روی خط.. بازیکن رو هم کج نکن روش به اوت باشه مستقیم ) ضرب توپ هم تقریبا 75 تا 80 درصد اون خطه
توپ از رو سر دروازه بان رد میشه و در حالیکه نگاهش به توپه میاد تیر 2 حتی اگه دفاع هم داشته باشی اون هد 90 درصد گل میشه من تو 20 تا بازی دروغ نگم 8 گل اینجوری خوردم
فکر کن اینیستا رو سر کمپانی میزد میرفت تو گل من میخواستم زمین و گاز بگیرم اون موقع
من اکثر هد ها رو وقتی میخورم که کاملا مطمعنم دفاعم سواره بازیکنه حریفه و قطعا میزنم هد رو ... بعد میبینم نه طرف زد تو گل
تو 12 و 13 من اصلا یعنی عمرا اگه هد میخوردم
درباره بازی سازی وسط زمین هم کاملا مشخصه که همه گره میخورن به هم ... به نظرم ea وقت نداشته خیلی کار کنه رو یه سری چیزا ... امیدوارم 14 رو نسل بعد انقدر خوب باشه که این و فراموش کنم

- - -ویرایش - - -

تا الان چیزایی که اینجا خوندم خیلی نا امیدم کرد.من آنلاین بازی نمی کنم.معمولا دونفره با دوستام بازی میکنیم. بازی دونفره آفلاینش چطوریه؟ اگه اینجوری باشه که میگید یعنی همون FIFA 13 رو بازی کنیم بهتره؟یا نه!

نه افلاینش خوبه ...
یه سری چیزا تو 13 بهتر بود یه سری موارد رو 14 بهتره ... سلیقه ایه بعضی بچه ها راحت گل زدن رو دوست دارن اما من نمیپسندم مثلا
من خودم 2.3 روز پیش سر مساوی که دادم دیسکش رو شکستم با اینکه تو 20 بازی 1 مساوی دادم بقیرو بردم
چون عرب بود طرف به هیچ عنوان نمیخواستم امتیاز بدم بهش دقیقه 90 خوردم اونم هد از اینیستا
دروغ چرا الان انلاین 13 رو بازی میکنم اما میگیرم باز ولی دیگه مثلا
اگه 13 رو 20 دست میزدی دست 21 اعصابت میرفت تو 14 دست 5.6 کاملا رنگ رخصارت عوض میشه انگار خودت داری میدویی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or