دقیقا با سانتر نمیشه راحت گل زد ، سانتر ها طبیعی شده و دیگه اون کات های مصنوعی رو نداره ، بعد شوت ها هم حس خوبی داره مخصوصا از پشت محوطه چون توپ سنگین تر شده لذت بخش شده شوت زدن ، مشکل همون کند شدن و این که دیگه نمیشه با بازیکنای سرعتی حرکت کرد و دریبل زد این یکذره غیر وتقعی هست.
اقا منصور نمیدونم یادت باشه یا نه اما یه فوتبال رو ps2 بود تند میرفتی رو خط اوت سانتر میکرد با حالت تکل همش گل میشد
شما تست کن من خیلی انجام دادم این رو
توپ در حالیکه با سرعت داری میری سانتر کن ( از جلوی پرچم کرنر یه قدم جلوتر.. دقیقا روی خط.. بازیکن رو هم کج نکن روش به اوت باشه مستقیم ) ضرب توپ هم تقریبا 75 تا 80 درصد اون خطه
توپ از رو سر دروازه بان رد میشه و در حالیکه نگاهش به توپه میاد تیر 2 حتی اگه دفاع هم داشته باشی اون هد 90 درصد گل میشه من تو 20 تا بازی دروغ نگم 8 گل اینجوری خوردم
فکر کن اینیستا رو سر کمپانی میزد میرفت تو گل من میخواستم زمین و گاز بگیرم اون موقع
من اکثر هد ها رو وقتی میخورم که کاملا مطمعنم دفاعم سواره بازیکنه حریفه و قطعا میزنم هد رو ... بعد میبینم نه طرف زد تو گل
تو 12 و 13 من اصلا یعنی عمرا اگه هد میخوردم
درباره بازی سازی وسط زمین هم کاملا مشخصه که همه گره میخورن به هم ... به نظرم ea وقت نداشته خیلی کار کنه رو یه سری چیزا ... امیدوارم 14 رو نسل بعد انقدر خوب باشه که این و فراموش کنم
- - -ویرایش - - -
تا الان چیزایی که اینجا خوندم خیلی نا امیدم کرد.من آنلاین بازی نمی کنم.معمولا دونفره با دوستام بازی میکنیم. بازی دونفره آفلاینش چطوریه؟ اگه اینجوری باشه که میگید یعنی همون FIFA 13 رو بازی کنیم بهتره؟یا نه!
نه افلاینش خوبه ...
یه سری چیزا تو 13 بهتر بود یه سری موارد رو 14 بهتره ... سلیقه ایه بعضی بچه ها راحت گل زدن رو دوست دارن اما من نمیپسندم مثلا
من خودم 2.3 روز پیش سر مساوی که دادم دیسکش رو شکستم با اینکه تو 20 بازی 1 مساوی دادم بقیرو بردم
چون عرب بود طرف به هیچ عنوان نمیخواستم امتیاز بدم بهش دقیقه 90 خوردم اونم هد از اینیستا
دروغ چرا الان انلاین 13 رو بازی میکنم اما میگیرم باز ولی دیگه مثلا
اگه 13 رو 20 دست میزدی دست 21 اعصابت میرفت تو 14 دست 5.6 کاملا رنگ رخصارت عوض میشه انگار خودت داری میدویی