FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
میگم من آپدیت نقل و انتقالات رو به صورت آفلاین انجام دادمو کاملا درست شد ولی وقتی میخوام کریر مد شروع کنم دوباره ترکیبا برمیگرده به حالت اول:(
باید چیکار کنم؟؟

با سلام. یه سوال داشتم: تو بخش Ultimate Team بازیکنها و سکه‌ها از فیفا ۱۳ به ۱۴ منتقل میشوند یا نه؟ قیمت‌ها تو فیفا ۱۴ چطوره؟

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهشا منو روشن کنید که این Ultimate تیم یعنی چی ؟!! ورژن جداگانه ای از فیفا 14 هستش ؟! فلسفش چیه ؟ پس چرا قبلا نبود ؟!!
بهترین بخش فیفا همین Ultimate Team هست. اونقدر جذاب و اعتیاد بخش هست که حتی بازیهای دیگر را هم رها می‌کنید, میچسپید به فیفا و Ultimate Team.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میگم من آپدیت نقل و انتقالات رو به صورت آفلاین انجام دادمو کاملا درست شد ولی وقتی میخوام کریر مد شروع کنم دوباره ترکیبا برمیگرده به حالت اول:(
باید چیکار کنم؟؟

قابل توجه دوستانی که مشکل منو دارن;)
من خودم راه حلشو پیدا کردم:d:bighug:
بزای رفع این مشکل قبل اینکه وارد کریر مود بشین کافیه برین داخل قسمت club transfer (همون جایی که میشه بازیکنا رو بصورت دستی انتقال داد) و یک بازیکنو ساده رو از یه تیم به یه تیم ساده منتقل کنین (من خودم یه بازیکن تو لیگ کره رو جابجا کردم:d) خوب شما باید این کارو بکنید تا بازی بفهمه شما squad بازی رو دست کاری کردین.
خب بعد این کار برید کریر مد رو شروع کنید و در تنظیمات اولیه کریر مد (منظورم همون قسمت از تظیماته کریر مود هست که شما میتونید درجه سختیه بازیو زمان بازیو تغییر بدید.) خلاصه یه گزینه هست بنام squad هست فکر کنم:| این گزینه شامل سه قسمته:

1.تنظیمات معمولی squad.
2.اخرین دانلود از squad.
3.تنظیمات squad که خودتون انجام دادید:d(که میشه همون بازیکن مزخرفی که جا به جا کردین:d)

خلاصه شما این تنظیماتو روی گزینه سوم میزارید و چون شما squad رو دست کاری کردید پس اون آپدیت آفلاین رو هم که انجام دادید سیو میشه.;):d

امیدوارم این توضیحی که دادم به کاره بچه هایی که آفلاین هستن بیاد و بتونن استفاده کنن.:x

موفق باشید

این کند بودن دروازه بان های خیلی رو مخ هست ! راهی وجود داره برای ایم مورد !؟

دوستانی که زبانشون خیلی خوبه برن توی فروم های فیفا این مورد رو بازگو کنن.

دوست من این که شما از ask استفاده میکنی یعنی از scout میخوای که بره درباره این بازیکن تحقیق بیشتری بکنه همش هم overall نیست ویژگی های فردی یا حتی شخصیتی هم نشون میده
در مورد Enquire هم زمانی که شما این گزینه رو انتخاب میکنی یعنی به scout میگی که من به این بازیکن علاقه مند شدم برو قیمتش رو جویا شو (مزنده چند) که اونم میره یه قرار داد میاره برای شما
تا آخرین لحظه که بزیکن متن قرار داد رو امضا نکرده اطلاعات دقیق نیست تا اینکه وارد تیم میشه
البته اینکه اطلاعات تا چه حد دقیق باشه و بازیکن سریعتر scout بشه بستگی به کسی داره که داره این کار رو میکنه میتونی یه استعداد یاب بهتر استخدام کنی

باور بفرمایید Overall قطعی Varane و خسه رو در آورد قبل از خرید ! با قیمتشون !! شاید Scout خیلی خوب بوده یا شایدم باگ شده نمیدونم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
باید چیکار کنم؟؟

دوست عزیز راهنمایی می کنید کدوم فایل رو بصورت آفلاین انجام دادی اگه میشه برای ما هم بزار راه دوری نمییره و اینکه چطوری ریختی رو هم بگی دعات می کنم

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

من اولین بار میخوام انلاین بازی کنم خیلی مبتدیم.لطفا ی تاپیک معرفی کنم که چجوری با بچه های ایران یا دنیا انلاین فیفا بزنم.درضمن الان حجم دانلودم 6 گیگ مونده واسه بازی کردن بسه؟

دوست عزیز راهنمایی می کنید کدوم فایل رو بصورت آفلاین انجام دادی اگه میشه برای ما هم بزار راه دوری نمییره و اینکه چطوری ریختی رو هم بگی دعات می کنم

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

ببین برادر من ابتدا این فایلو دانلود میکنی (با تشکر از دوستمون آقا امیر حسین عزیز که لطف کردن این فایلو آپلود کردن:x )
Squads 20130926011846
بعد که اینو دانلود کردی استراک کن و محتواشو از طریق هاوریزون بریزش تو فلش
بعد که ریختی تو فلش وصلش کن به ایکس باکس و فایل SQUAD رو MOVE کن داخل هاردت
برای کریر مود هم که بالا گفتم باید چیکار کنی
موفق باشی

من inject file رو زدم و اين فايل رو ك گذاشتين براي هاريزون مشخص كردم اما نميدونم وقتي فلش رو ميزنم به ايكس باكس كجا باد دنبالش بگردم؟ ايكس باكس من آركيد هارد ندارم و بازي ها رو روي يه فلش٣٢ ريختم
راستي
تركيب تيمها هم درست ميشه؟ مثلاً اوزيل مياد توي ١١ تاي آرسنال؟ شماره ها هم درستن؟؟؟

دوستانی که مثل من از سرعت زیاد شوت های فنی ناراحتند این کار رو بکنند خوب میشه تو قسمت تنظیمات شوت ارور رو بزارن روی 55وشوت اسپید رو بزارن روی 40 مشکل حل میشه ساعت ها ور رفتم تا به این نتیجه رسیدم لطفا اگه انجام دادید نتیجش رو بیاید همین جا بگید با تشکر:-*

آخرین ویرایش:
من inject file رو زدم و اين فايل رو ك گذاشتين براي هاريزون مشخص كردم اما نميدونم وقتي فلش رو ميزنم به ايكس باكس كجا باد دنبالش بگردم؟ ايكس باكس من آركيد هارد ندارم و بازي ها رو روي يه فلش٣٢ ريختم
راستي
تركيب تيمها هم درست ميشه؟ مثلاً اوزيل مياد توي ١١ تاي آرسنال؟ شماره ها هم درستن؟؟؟
اول باید فلشو از طریق ایکس باکس فرمت کنی.حواست باشه
بعد وقتی فایلو دانلود کردی حواست باشه فایلو با پوشه نریزی خود فایل squad رو از طریق هاوریزون بریز تو فلش
بعد که فلشو زدی به ایکس باکس خود ایکس باکس فلشتو پوشه بندی میکنه
شما باید پوشه ی game o apps (اولین پوشه فکر کنم) این پوشه رو باز کن بعد فایل squad رو میبینی.روش کلیک کن بعد move کن داخل هاردت.

اره خیالت راحت اگه درست انجام بدی کل نقل و انتقالات بازی آپدیت میشه;)هم شماره ها هم بازیکنا.

اول باید فلشو از طریق ایکس باکس فرمت کنی.حواست باشه
بعد وقتی فایلو دانلود کردی حواست باشه فایلو با پوشه نریزی خود فایل squad رو از طریق هاوریزون بریز تو فلش
بعد که فلشو زدی به ایکس باکس خود ایکس باکس فلشتو پوشه بندی میکنه
شما باید پوشه ی game o apps (اولین پوشه فکر کنم) این پوشه رو باز کن بعد فایل squad رو میبینی.روش کلیک کن بعد move کن داخل هاردت.

اره خیالت راحت اگه درست انجام بدی کل نقل و انتقالات بازی آپدیت میشه;)هم شماره ها هم بازیکنا.

وقتی move را می زنم میگه این فایل را نمیشه بین پروفایل ها انتقال داد

وقتی move را می زنم میگه این فایل را نمیشه بین پروفایل ها انتقال داد

وقتی شما move رو بزنی خودش بهت میگه انتخاب کن که کجا میخوای move کنی
شما هم همونجایی که سیو بازیتو هست رو move کنید حالا یا تو هارد یا هر جایه دیگه.فرقی نمیکنه

وقتی شما move رو بزنی خودش بهت میگه انتخاب کن که کجا میخوای move کنی
شما هم همونجایی که سیو بازیتو هست رو move کنید حالا یا تو هارد یا هر جایه دیگه.فرقی نمیکنه

این را می دونم وقتی هارد را انتخاب میکنم میگه نمیشه انتقال داد.

این را می دونم وقتی هارد را انتخاب میکنم میگه نمیشه انتقال داد.

پروفایل خود را در فلش move کرده و به PC وصل کنید. برنامه Horizon را بیاورید. حالا فایل Squad را به وسط برنامه کشیده و رها کنید. در پایین سمت چپ پنجره جدید باز شده روی Manage کلیک کنید و پروفایل خود را انتخاب کنید؛ حالا Change را بزنید و بار دیگر پروفایل را انتخاب کنید.
بر روی Rehash & Risign کلیک کنید، سپس روی Save To Device رفته و فلش را انتخاب کنید. کمی صبر کنید تا پیغام کپی شدن نمایش داده شود. فلش را به Xbox وصل کنید! پروفایل خود را در کنسول move کرده وبعد Squad را کپی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or