بهترین بخش فیفا همین Ultimate Team هست. اونقدر جذاب و اعتیاد بخش هست که حتی بازیهای دیگر را هم رها میکنید, میچسپید به فیفا و Ultimate Team.دوستان خواهشا منو روشن کنید که این Ultimate تیم یعنی چی ؟!! ورژن جداگانه ای از فیفا 14 هستش ؟! فلسفش چیه ؟ پس چرا قبلا نبود ؟!!
سلام دوستان
میگم من آپدیت نقل و انتقالات رو به صورت آفلاین انجام دادمو کاملا درست شد ولی وقتی میخوام کریر مد شروع کنم دوباره ترکیبا برمیگرده به حالت اول
باید چیکار کنم؟؟

این گزینه شامل سه قسمته:
:d
دوست من این که شما از ask استفاده میکنی یعنی از scout میخوای که بره درباره این بازیکن تحقیق بیشتری بکنه همش هم overall نیست ویژگی های فردی یا حتی شخصیتی هم نشون میده
در مورد Enquire هم زمانی که شما این گزینه رو انتخاب میکنی یعنی به scout میگی که من به این بازیکن علاقه مند شدم برو قیمتش رو جویا شو (مزنده چند) که اونم میره یه قرار داد میاره برای شما
تا آخرین لحظه که بزیکن متن قرار داد رو امضا نکرده اطلاعات دقیق نیست تا اینکه وارد تیم میشه
البته اینکه اطلاعات تا چه حد دقیق باشه و بازیکن سریعتر scout بشه بستگی به کسی داره که داره این کار رو میکنه میتونی یه استعداد یاب بهتر استخدام کنی
سلام دوستان
میگم من آپدیت نقل و انتقالات رو به صورت آفلاین انجام دادمو کاملا درست شد ولی وقتی میخوام کریر مد شروع کنم دوباره ترکیبا برمیگرده به حالت اول
باید چیکار کنم؟؟
دوست عزیز راهنمایی می کنید کدوم فایل رو بصورت آفلاین انجام دادی اگه میشه برای ما هم بزار راه دوری نمییره و اینکه چطوری ریختی رو هم بگی دعات می کنم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
)اول باید فلشو از طریق ایکس باکس فرمت کنی.حواست باشهمن inject file رو زدم و اين فايل رو ك گذاشتين براي هاريزون مشخص كردم اما نميدونم وقتي فلش رو ميزنم به ايكس باكس كجا باد دنبالش بگردم؟ ايكس باكس من آركيد هارد ندارم و بازي ها رو روي يه فلش٣٢ ريختم
راستي
تركيب تيمها هم درست ميشه؟ مثلاً اوزيل مياد توي ١١ تاي آرسنال؟ شماره ها هم درستن؟؟؟
هم شماره ها هم بازیکنا.اول باید فلشو از طریق ایکس باکس فرمت کنی.حواست باشه
بعد وقتی فایلو دانلود کردی حواست باشه فایلو با پوشه نریزی خود فایل squad رو از طریق هاوریزون بریز تو فلش
بعد که فلشو زدی به ایکس باکس خود ایکس باکس فلشتو پوشه بندی میکنه
شما باید پوشه ی game o apps (اولین پوشه فکر کنم) این پوشه رو باز کن بعد فایل squad رو میبینی.روش کلیک کن بعد move کن داخل هاردت.
اره خیالت راحت اگه درست انجام بدی کل نقل و انتقالات بازی آپدیت میشههم شماره ها هم بازیکنا.
وقتی move را می زنم میگه این فایل را نمیشه بین پروفایل ها انتقال داد
وقتی شما move رو بزنی خودش بهت میگه انتخاب کن که کجا میخوای move کنی
شما هم همونجایی که سیو بازیتو هست رو move کنید حالا یا تو هارد یا هر جایه دیگه.فرقی نمیکنه
این را می دونم وقتی هارد را انتخاب میکنم میگه نمیشه انتقال داد.