FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ما دیدیم دوستان میگن نسخه ی Complex مشکل نقل و انتقالات رو نداره و به روز هست رفتیم دانلود کردیم ولی بازم همونجوریه که...!!!
قضیه چیه؟! (در اینکه نسخه ی Complex رو گرفتم هیچ شکی ندارم. اینم اسمش: complex-fifa14proper) البته فوقش با یه تایتل آپدیت ok میشه ولی خواستم بدونم چجوریاس.

آقا ما دیدیم دوستان میگن نسخه ی Complex مشکل نقل و انتقالات رو نداره و به روز هست رفتیم دانلود کردیم ولی بازم همونجوریه که...!!!
قضیه چیه؟! (در اینکه نسخه ی Complex رو گرفتم هیچ شکی ندارم. اینم اسمش: complex-fifa14proper) البته فوقش با یه تایتل آپدیت ok میشه ولی خواستم بدونم چجوریاس.
دوست عزیز من چند بار گفتم همه ی نسخه ها نقل و انتقالات ـش مثل همه و اینکه فرق داره رو نمیدونم چه کسی و چجوری گفت.
برو آپدیت کن حله.
--
چجوری این لباس قدیمیا باز میشن؟
باید به لایو وصل بشی و بری بخش کاتالوگ.براساس لولی که توی فیفا داری یه سری لباس هارو میتونی بخری(فقط لباس نیست و توپ و استوک و حرکت گل و ... داره)

دوستان عزیز منم امروز فیفا رو خریدم نقل و انتقالاتش مشکل داشت وصل کردم به نت Update Squad رو زدم حل شد خیلی سریع و خیلی بی دردسر پس نگران نباشید
گلد هم اصلا نمیخواد همین الان بزنید آپدیت شه و خلاص از بازی لذت ببرید !!!

رامین چندین بار گفت منم برای چندمین بار بگم شاید دیگه تکرار نشه
همه نسخه های بازی که تو اروپا و آمریکا و بقیه دنیا عرضه یکی هست.حالا گروه های مختلفی این نسخه ها رو میگیرن و روی نت میزارن
هیچ فرقی از نظر محتوا بین نسخه Complex و بقیه نیست.علتی که اون نسخه نوک شده نسخه دزدی از روی نسخه Complex بوده
بازی نقل و انتقالات روز آخر نداره و برای انجام این نقل و انتقالات باید به لایو وصل بشید و بازی آپدیت بشه.هم آپدیت خود بازی و هم آپدیت squad بهتره انجام بشه
از نظر خود بازی هم که من نسخه دمو نگرفتم.اما از نسخه اصلی فیفا 14 خیلی راضی هستم
حالا بیشتر بازی کنم نظر دقیق تری میدم.البته من فقط التیمیت بازی می کنم

رامین چندین بار گفت منم برای چندمین بار بگم شاید دیگه تکرار نشه
همه نسخه های بازی که تو اروپا و آمریکا و بقیه دنیا عرضه یکی هست.حالا گروه های مختلفی این نسخه ها رو میگیرن و روی نت میزارن
هیچ فرقی از نظر محتوا بین نسخه Complex و بقیه نیست.علتی که اون نسخه نوک شده نسخه دزدی از روی نسخه Complex بوده

دوست عزیز بهتره کمی صفحات قبل رو بخونید
فرقی بین نسخه ها نیست از نظر محتوی ؟؟؟ از زمین تا اسمون فرق دارن
یعنی شما که complex دارید هم این مشکلات رو دارید که من دارم؟ ... صدای گزارشگر و تماشاگران قطع میشه؟ یا وسط بازی تمام ایتم ها مثل رادار اسم بازیکن ها و نتیجه غیب میشن؟
یا بازی که تموم میشه 22 نفر نمیان وسط زمین گرم کنن؟
هر چند دقیقه کنسول هنگ نمیکنه؟

دوست عزیز من چند بار گفتم همه ی نسخه ها نقل و انتقالات ـش مثل همه و اینکه فرق داره رو نمیدونم چه کسی و چجوری گفت.
برو آپدیت کن حله.
--

باید به لایو وصل بشی و بری بخش کاتالوگ.براساس لولی که توی فیفا داری یه سری لباس هارو میتونی بخری(فقط لباس نیست و توپ و استوک و حرکت گل و ... داره)
\دوست عزیز من لایو بن شدم.
نمیشه اینجور توپ و لباس و .... رو مثل تایتل آپدیت یا آپدیت اسکود دانلود کرد و با فلش و هورایزن ریخت؟؟؟ آخه من بدجور رفتم تو کف پیراهن یووه 96_97 که باهاش 3 فصل پشت سر هم رفت فینال چمپیونز!

دوست عزیز بهتره کمی صفحات قبل رو بخونید
فرقی بین نسخه ها نیست از نظر محتوی ؟؟؟ از زمین تا اسمون فرق دارن
یعنی شما که complex دارید هم این مشکلات رو دارید که من دارم؟ ... صدای گزارشگر و تماشاگران قطع میشه؟ یا وسط بازی تمام ایتم ها مثل رادار اسم بازیکن ها و نتیجه غیب میشن؟
یا بازی که تموم میشه 22 نفر نمیان وسط زمین گرم کنن؟
هر چند دقیقه کنسول هنگ نمیکنه؟

کدوم نسخه رو داری که این مشکلات بوجود میاد ! :(

اقا ما هم complex گرفتیم نقل و انتقالات درست نیست خودتون و عذاب ندین یا دستی درست کنین یا اپدیت کنین حله راستی چرا تورنومنت نمیشه گذاشت میشه راهنمایی کنین

اقا ما هم complex گرفتیم نقل و انتقالات درست نیست خودتون و عذاب ندین یا دستی درست کنین یا اپدیت کنین حله راستی چرا تورنومنت نمیشه گذاشت میشه راهنمایی کنین

از كجا نسخه كامپلكس گرفتى؟؟؟؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

من نسخه FIFA 14 XBOX360 PAL RF- FAIZY هیچ مشکلی نداره انقدر سخت نگیرید وقتی به لایو وصل بشید یه اپدیت 4 mg داره و sauad که دان کنید دیگه همه چی حله اگه کسی به لایو دسترسی نداره که تو نت میتونه تایتل اپدیت بگیره با فلش به روش هاریزون بریزه انقد شلوغ کردن نداره:d موفق باشید

من نسخه FIFA 14 XBOX360 PAL RF- FAIZY هیچ مشکلی نداره انقدر سخت نگیرید وقتی به لایو وصل بشید یه اپدیت 4 mg داره و sauad که دان کنید دیگه همه چی حله اگه کسی به لایو دسترسی نداره که تو نت میتونه تایتل اپدیت بگیره با فلش به روش هاریزون بریزه انقد شلوغ کردن نداره:d موفق باشید

حالا بازی کی معرفی رسمی میشه که کلا از لایو بیرون نیایم و یه سوال کارشناسای بازی چند وقت یه بار رو اوورال بازیکنا تغییر و اپدیت انجام میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or