FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خيلى جالب بود با راموس رو مسى خطا كردم خودشو انداخت بعد راموس عين واقعى دستاشو باز كرد كه من خطايى نكردم،اقا ما اوزيل برديم تو ارسنال ولى تو تعويضاى اصلى نيست چجورى بيارمش تو ذخيره هاى اصلى؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

اروپا شده!
در ضمن هیچوقت ea برای زودتر بازی کردن کسیرو بن نکرده

خب یه سوال الان من دستگاه به اینترنت وصل کنم و بخوام نقل و انتقالات رو اپدیت کنم بن نشم یه وقت ؟
بعد یکی از دوستان میگت قدرت اینیستا و xavi از 89 شده 88 و مسی از 94 شده 95 اینا واقعا اینجوری شده یا حرف الکی زدن دوستان؟؟؟؟

من نمیدونم چه مشکلی وجود داره :
بازیهایی که تو شب برگزار میشه , توش رنگ استوک های بازیکنا کدر نشون میده , مثلا استوک های سفید , توسی میشن !!!!!!!!!!!!!!!
بقیه استوک ها هم کدر میشن رنگشون .....
ولی تو روز که بازی برگزار میشه حالته طبیعی دارن استوکا
نمیدونم این مشکل واسه منه ؟ یا واسه کسای دیگه هم اینجوریه ؟!
جریان چیه ؟!!!!!!

یه چیزیم هست! اگه نسخه ها با هم فرق کنه که نمیشه باهم آنلاین بازی کنیم! اما من دیروز چند دست آنلاینی زدم و هیچ مشکلی نبود! پس insomni و complex نداره همشون یه چیزن

آقا هرکی میخواد بخره دست نگه داره تا پچ abgx هم بیاد من همین الانم سراغ دارم complex کیفیت توپ با چاپ رو دیسک و قاب برنر 6000 تومن سگش شرف داره به game shark خواستین بگین پخ کنم براتون کلا مشتری میشین در ضمن complex با insomni فرق داره اگه فرق نداشت نوک نمیشد کلیم مشکل داره از جمله زبانش و همچنین اسم فلینی ک معلومه واقعا فرق داره

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی نسخه complex رو تست کرده ؟ نقل و انتقالات کامل ؟ اگه هست یه خبری بدید که میخوام بازی دانلود کنم :)
به فروشنده گفتم خودش تست کنه خبر بده یکم صبر کنین حله

من بازی رو از پشت شهرداری خریدم
انلاین شدم هم ترکیب رو اپدیت کردم هم 3 دست season زدم!
یکی تو لایومسیج داد که بازیت پچ لایو داره یا نه!
پچ لایو چیه؟؟
در ضمن بازیم برنر مکسه

پچ لایو چیه؟؟
در ضمن بازیم برنر مکسه
نداره پچ لایو هنوز نیومده برای fifa

- - -ویرایش - - -

پچ لایو چیه؟؟
در ضمن بازیم برنر مکسه
بدون پچ بازی کردی مشکلی پیش نیومد؟

دوستان و پرفسوران گرامی وقتی کسی سیزن بازی میکند مجبور است تمامی آپدیتهای بازی و ترکیب را داشته باشد وگرنه نمیتواند آنلاین بازی کند:دی
با تشکر

دوستان و پرفسوران گرامی وقتی کسی سیزن بازی میکند مجبور است تمامی آپدیتهای بازی و ترکیب را داشته باشد وگرنه نمیتواند آنلاین بازی کند:دی
با تشکر
احتمالا این دوستان منظور ـشون پچ های امنیتی دیسک هست :دی
مثل استیلز و ....

بچه ها چن تا سوال من برنر مکس خریدم دیشب...اولا که در حین بازی حی لک میزنه انگار خط داره دیسک ولی خط نداره دوم وقتی میخوام کپی کنم تو هارد 20 دقیقه میگزره همون 0% میمونه ولی دیسک داره میچرخه...به لایوم وصل شدم اپدیتو گرفتم مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟راستی بچه ها استو کای بازی کنام اپدیت نیستااااااااااااااا :((((((مثل رونالدو نیمار و ....اپدیتم کردم ولی استوکاشون همون بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or