FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خواهشا بحث آپدیتو بحثای متفرقرو بیخیال شین فعلا!

دوستانی که بازی کردن بیان راجع به تغییرات گیم پلی گرافیک صدا گذاری و .... نسبت به نسخه قبلی توضیح بدن!

گزارشگری اولش ی یارو میاد حرف میزنه بعد اون اصلی میاد.حرکت بازیکنا و استارتاشون طبیعی تر شده.تو نسخه های قبلی وقتی پاس تو عمق هوایی مینداختی میدونستی یا حتما میرسه یا حتما نمیرسه ولی این اینجوری نیست یک دفعه ایی میبینی بازیکن حریف جا میمونه یا وقتی میخواد بپره هد بزنه نمیرسه و میرسه به تو.شوتها خیلی خوب شدن مخصوصا از پشت 18.فیزیک توپ عالی.منو خیلی خوب شده.

آقایون لطفا یکی جواب منو بده سریع.....الان هر کی نسخه ی غیر کامپلکس رو داره یعنی بازیش مشکل داره؟؟؟بعد این جریان علامت سوال اورال ها که صفحه قبل گفته شد برای نسخه های غیر کامپلکسه؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

نمی دونم امیدوارم از عادت نکردن باشه ولی تا اینجایه کار کنترل رویه توپ خیلی بد شده
تو یه حالتایی توپ رو ازت میگیرن که برات منطقی بنظر نمیاد
استپ و حرکت خیلی کند شده و راحت توپ رو ازت میگیرن تا بخوای استارت بزنی
تو سره توپ که می زنی هم مدافع رو از دور خارج می کنی هم خودت از کندی هرز میری

شوت بهتر شده
دیگه ریباندایه کرنل رو شوت کردن حماقت بحساب نمیاد و میشه رو گل شدنش حساب کرد
منو ها هم خیلی خوب شده

ولی در کل بعد 4 دست بازی خیلی حس خوبی نداشت شاید با بیشتر بازی کردن عادت بشه تغییراتش

دوستان نسخه Complex رو بگیرید آپدیت هست کاملا و نقل و انتقالاتشم کامله. Fifa کلا برنامش اینه که تا آخر پنجره نقل و انتقالات بازیرو آپدیت میکنه اون نسخه های قبلی که لیک شدن مال کارایی که قبل از پایان پنجره نقل و انتقالات بوده که فیفا رو بازی کار میکرده اما نسخه Complex نسخه نهایی هست که کاملا آپدیت میباشد.

دوستان نسخه Complex رو بگیرید آپدیت هست کاملا و نقل و انتقالاتشم کامله. Fifa کلا برنامش اینه که تا آخر پنجره نقل و انتقالات بازیرو آپدیت میکنه اون نسخه های قبلی که لیک شدن مال کارایی که قبل از پایان پنجره نقل و انتقالات بوده که فیفا رو بازی کار میکرده اما نسخه Complex نسخه نهایی هست که کاملا آپدیت میباشد.
مرسی دوست من خیلییی خوشحالمون کردی

- - -ویرایش - - -

آقایون لطفا یکی جواب منو بده سریع.....الان هر کی نسخه ی غیر کامپلکس رو داره یعنی بازیش مشکل داره؟؟؟بعد این جریان علامت سوال اورال ها که صفحه قبل گفته شد برای نسخه های غیر کامپلکسه؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
در کل همیشه و هرسال بهترین نسخه برای همه بازی ها complex هستش نسخه insomni نوک شده هر دو مدلش یعنی مشکل داشته تو زبان و اینا ی نسخه faizy هم هست ک خیلی رسمی نیس ولی میگن مشکلی نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهشا بحث آپدیتو بحثای متفرقرو بیخیال شین فعلا!

دوستانی که بازی کردن بیان راجع به تغییرات گیم پلی گرافیک صدا گذاری و .... نسبت به نسخه قبلی توضیح بدن!
فکر نکنم آپدیت و نسخه های مختلف بحث متفرقه باشن جزو مهمترین هان تغییراتو خود آدم بازی کنه میقهمه

آقا من نسخه ای که گرفتم فکر کنم کامپلکس نیست!.یعنی نقل انتقالات و آپدیت و اینا نیست.
میشه از سایت ایکس باکس 360 ایزو آپدیت اصلی اسکود بازی رو گرفت؟

من همیشه بازیها رو برنر مکس میگیرم....قابلیت اپدیت هم قطعا داره ولی من تا قبل از ریلیز رسمی اپدیتش نمیکنم.

یه سوال واجب اونم این که وسطا مثلا 2 ماه بعد 3 ماه بعد نسبت به قویتر یا ضعیفتر شدن بازیکنا تو واقعیت قدرتشون تو فیفا 14 هم تغییر میکنه مثلا بیل از 87 بشه 89 یا برعکس جون تا حالا لایو بازی نکردم نمیدونم ؟؟؟
سوال بعدی اینکه من تنظیمات دسته رو به روش pes بازی میکنم و کلا تو این 3 4 سال ذنبال خوشحالی بازیکنا نبودم میشه بگین خوشحالی مخصوص بازیکنی مثل بیل و رونالدو به چه صورته و کدوم دکمه ها رو باید بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or