Sweet Lucifer
کاربر سایت
دمت گرم از کجا گرفتی میدونی کدوم نسخس؟؟دوستان نقل و انتقالات بازی کامله یعنی تا آخر پنجره تغییراتو انجام دادن نیازی به تغییر نداره آپدیت هست خودش!
نه من اوزیل خودم اوردم با بیل فلینیدوستان نقل و انتقالات بازی کامله یعنی تا آخر پنجره تغییراتو انجام دادن نیازی به تغییر نداره آپدیت هست خودش!
کدوم ریلیز رو گرفتی؟دوستان نقل و انتقالات بازی کامله یعنی تا آخر پنجره تغییراتو انجام دادن نیازی به تغییر نداره آپدیت هست خودش!
مرسی دوست من خیلییی خوشحالمون کردیدوستان نسخه Complex رو بگیرید آپدیت هست کاملا و نقل و انتقالاتشم کامله. Fifa کلا برنامش اینه که تا آخر پنجره نقل و انتقالات بازیرو آپدیت میکنه اون نسخه های قبلی که لیک شدن مال کارایی که قبل از پایان پنجره نقل و انتقالات بوده که فیفا رو بازی کار میکرده اما نسخه Complex نسخه نهایی هست که کاملا آپدیت میباشد.
در کل همیشه و هرسال بهترین نسخه برای همه بازی ها complex هستش نسخه insomni نوک شده هر دو مدلش یعنی مشکل داشته تو زبان و اینا ی نسخه faizy هم هست ک خیلی رسمی نیس ولی میگن مشکلی ندارهآقایون لطفا یکی جواب منو بده سریع.....الان هر کی نسخه ی غیر کامپلکس رو داره یعنی بازیش مشکل داره؟؟؟بعد این جریان علامت سوال اورال ها که صفحه قبل گفته شد برای نسخه های غیر کامپلکسه؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
فکر نکنم آپدیت و نسخه های مختلف بحث متفرقه باشن جزو مهمترین هان تغییراتو خود آدم بازی کنه میقهمهدوستان خواهشا بحث آپدیتو بحثای متفرقرو بیخیال شین فعلا!
دوستانی که بازی کردن بیان راجع به تغییرات گیم پلی گرافیک صدا گذاری و .... نسبت به نسخه قبلی توضیح بدن!
من همیشه بازیها رو برنر مکس میگیرم....قابلیت اپدیت هم قطعا داره ولی من تا قبل از ریلیز رسمی اپدیتش نمیکنم.
Complex بگیر کاملا آپدیت هست.آقا من نسخه ای که گرفتم فکر کنم کامپلکس نیست!.یعنی نقل انتقالات و آپدیت و اینا نیست.
میشه از سایت ایکس باکس 360 ایزو آپدیت اصلی اسکود بازی رو گرفت؟