اقا برای این که نقل و انتقالات جدید بشه باید منتظر اپدیت باشیم
نه ، همین الانم میتونی آپدیت کنی
اقا برای این که نقل و انتقالات جدید بشه باید منتظر اپدیت باشیم
نه ، همین الانم میتونی آپدیت کنی
خداکنه complex بدون مشکل باشه مثه همیشه بهترین بوده همیشه gameshark هم بازیشو به complex تغییر دادای بابا این چه مسخره بازی هستش ! چرا هر دو ورژن نوک شد !! البته بازم صبر کنیم ببینیم COMPELX چه خواهد شد.
مثل اینکه زبان انگلیسیش مشکل داشته
[Update]: Okay guys, I’m back with yet another updateGroup COMPLEX just pre’d a PROPER release because group iNSOMNi has been a naughty group and stole their release from peer2peer. As always, COMPLEX’ rip includes English language and comes with a proof picture. Enjoy the real deal. FIFA.14.PAL.PROPER.XBOX360-COMPLEX![]()
![]()
بببنم رایت کردی رو دی وی دی ! 100% !!؟
بازی تغیراتش خیلی زیاد بود چطوری میگی 2 3 تا !!!
من امروز برنر مكس گرفتم شما ميگيد نوك يعنى خراب؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اینجوری نگو نا امیدمون کردی افسردگی گرفتم یک ماه منتظر بودم هرروز واسه اومدنش یعنی انقد نیس ک آدم شاد بشه و راضی باشه؟؟ بعضیا ک خیلی تعریف میکردنآره رو دیسک تیگیت و ایوان زدم
والا من وقتی از فیفا10 رفتم 11 چشمم رو گرفت ! 11به 12 چشمم رو گرفت ...12به13 چشمم رو گرفت ولی 13به 14 ضد حال بوده برام !
انگار تمام تمرکزشون رو گزاشتن برا کنسول های نسل جدید !
ب نظر من ک complex بهترینشه چون فروشنده های متبر هم مثه gameshark ورژن های دیگرو داشتن الان complex کردنبچه ها این نسخه ی Faizy چطوره ؟سالمه؟
درضمن نسخه های موجود غیر از کامپلکس مشکلش چی بوده؟چون به فروشنده ها که میگی زیر بار نمیرن...
بازی فوق العادس باووو کی میگه بده؟عالیهاینجوری نگو نا امیدمون کردی افسردگی گرفتم یک ماه منتظر بودم هرروز واسه اومدنش یعنی انقد نیس ک آدم شاد بشه و راضی باشه؟؟ بعضیا ک خیلی تعریف میکردن