FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تاریخ دقیق ریلیز بازی چه روزی هست ....من بازی رو برنرمکس گرفتم.....وارد بازی هم شدم ولی به سرورهای ea وصل نمیشه.....ولی یکی از دوستان با ps3 از دیروز داره آنلاین میزنه....یکی از دوستان اگه منو راهنمایی کنه ممنون میشم

خب اینم از نسخه complex پچ امن برای لایو هم امشب بیاد تمومه بازهم insomni reapck هم نوک شد خوب شد نگرفتیم گند زده خوب شد complex اومد

آخرین ویرایش:
ای بابا این چه مسخره بازی هستش ! چرا هر دو ورژن نوک شد !! البته بازم صبر کنیم ببینیم COMPELX چه خواهد شد.

مثل اینکه زبان انگلیسیش مشکل داشته

[Update]: Okay guys, I’m back with yet another update
icon_razz.gif
Group COMPLEX just pre’d a PROPER release because group iNSOMNi has been a naughty group and stole their release from peer2peer. As always, COMPLEX’ rip includes English language and comes with a proof picture. Enjoy the real deal.
FIFA.14.PAL.PROPER.XBOX360-COMPLEX

130924040631817176.jpg

آخرین ویرایش:
ای بابا این چه مسخره بازی هستش ! چرا هر دو ورژن نوک شد !! البته بازم صبر کنیم ببینیم COMPELX چه خواهد شد.

مثل اینکه زبان انگلیسیش مشکل داشته

[Update]: Okay guys, I’m back with yet another update
icon_razz.gif
Group COMPLEX just pre’d a PROPER release because group iNSOMNi has been a naughty group and stole their release from peer2peer. As always, COMPLEX’ rip includes English language and comes with a proof picture. Enjoy the real deal.
FIFA.14.PAL.PROPER.XBOX360-COMPLEX

130924040631817176.jpg
خداکنه complex بدون مشکل باشه مثه همیشه بهترین بوده همیشه gameshark هم بازیشو به complex تغییر داد

بببنم رایت کردی رو دی وی دی ! 100% !!؟

بازی تغیراتش خیلی زیاد بود چطوری میگی 2 3 تا !!!

آره رو دیسک تیگیت و ایوان زدم
والا من وقتی از فیفا10 رفتم 11 چشمم رو گرفت ! 11به 12 چشمم رو گرفت ...12به13 چشمم رو گرفت ولی 13به 14 ضد حال بوده برام !
انگار تمام تمرکزشون رو گزاشتن برا کنسول های نسل جدید !

بچه ها این نسخه ی Faizy چطوره ؟سالمه؟
درضمن نسخه های موجود غیر از کامپلکس مشکلش چی بوده؟چون به فروشنده ها که میگی زیر بار نمیرن...

آره رو دیسک تیگیت و ایوان زدم
والا من وقتی از فیفا10 رفتم 11 چشمم رو گرفت ! 11به 12 چشمم رو گرفت ...12به13 چشمم رو گرفت ولی 13به 14 ضد حال بوده برام !
انگار تمام تمرکزشون رو گزاشتن برا کنسول های نسل جدید !
اینجوری نگو نا امیدمون کردی افسردگی گرفتم یک ماه منتظر بودم هرروز واسه اومدنش یعنی انقد نیس ک آدم شاد بشه و راضی باشه؟؟ بعضیا ک خیلی تعریف میکردن

- - -ویرایش - - -

بچه ها این نسخه ی Faizy چطوره ؟سالمه؟
درضمن نسخه های موجود غیر از کامپلکس مشکلش چی بوده؟چون به فروشنده ها که میگی زیر بار نمیرن...
ب نظر من ک complex بهترینشه چون فروشنده های متبر هم مثه gameshark ورژن های دیگرو داشتن الان complex کردن
ی سوالم خودم دارم معمولا پچ abgx360 چند وقت بعد لیک بازی میاد؟ اگه بیاد با همین نسخه ها کار میده یا کلا ی نسخه جدید؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or