داداش ایشون دارن مسابقات رسمی رو میگن که باید نسخه اولیه بازی رو داشته باشی و با نسخه هایی جز اون نمیشه بازی کردیه بار انجام بده سیو میشه همیشه همینجور میمونه من انجام دادم
آقا اونایی که بازی کردن بگن چهره بازیکنان تیم اینتر چطوریه و چمنش نسبت به دمو بهتر شده یا نه؟حداقل مث 13 شده؟
- - -ویرایش - - -
آقا اونایی که بازی رو بازی کردن لطفا بگن چمنش نسبت به دمو بهتر شده یا نه و همچنین چهره ها چطوره؟مخصوصا چهره بازیکنان اینتر
فیفا چمنش مشکلی نداره که بخواد درست بشه!! تو 13 و 12 و 11 هم چمنش خیلی خوب بود! نمیدونم این چمن چیه داستانش هر دو صفحه یه نفر میاد میگه چمنش خوب شده؟!
من هنوز از تور دروازه ش بدم میاد خیلی مصنوعیشاید دوستان دمو رو دیدن یا بازی کردن به همین خاطر میگن ولی در کل حرفت کاملاً درسته
البته چمن نسخه ی نسل بعدی که دیگه بیش از حد طبیعی هستش
![]()
تا لحظات دیگه لینک های دانلود میاد رو سایت ها ...
فیفا چمنش مشکلی نداره که بخواد درست بشه!! تو 13 و 12 و 11 هم چمنش خیلی خوب بود! نمیدونم این چمن چیه داستانش هر دو صفحه یه نفر میاد میگه چمنش خوب شده؟!
اتفاقا دمو رو که هر روز دارم بازی میکنم:d یه بازی ویدئوییه....اندازه یه بازی ازش انتظار داشته باشید هیچ وقت یه بازی کامل و بی نقص نیست.پس معلومه دمو رو بازی نکردی...تو دمو چمنش زیاد جالب نبود
زمانی که شنیدم(خوندم:d) پس افتادم و الان با اکسیژن و ارام بخش دوباره میزون شدم:dهورا بازی نیم ساعت زودتر از عرضه رسمی لیک شد :biggrin1: