FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون RS رو درست میکنن نگران نباش(معلومه شدیدا بهش وابسته ای:d) تو ارنا کار میکنه تو بازی نه! این یعنی درست میشه. منظورم انیمیت دویدن و سرعت غیر عادی بازیکنهاس انگار به باسنشون راکت وصل شده:d
زلاتان سرعتش در حد تئو ولکات و ارون لنون ــه! امروز رفتم نقطه نظراتم رو تو صفحه توئیتر رسمی فیفا 14 نوشتم بلکه دری به تخته بخوره و به گوششون برسه.
توی لیست تکنیک‌ها که میری همشو با RS بدون دکمه دیگه‌ای زده پس فکر نمیکنم عوض بشه و اگرم باگ باشه اون قسمت آرنا باگ هست
هرچند من از این نوع کنترل کاملا راضیم :d

امروز نشستم 5-6 ساعت بازی کردم . هرچی بیشتر بازی میکردم شباهت های بیشتری تو این نسخه با pes 13 پیدا میکردم .
مثلا با دفاع کناریم راحت عرض محوطه جریمه طی میکردم و گل میزدم ، کسی هم کاری به کار بازیکن نداشت همه نگاه میکردن . همه اینا در حالت لجندری و حریف هم من سیتی بود .
بازیکنی مثل زلاتان کلا باگه . توپو ورداره دیگه تا گلش نکنه ولکن نیست .
داور هنوز مشکل داره ، بد جوری تو دست و پا هست .
بعضی وقتا توپ میفته 1 متری گلر ولی نمیاد توپو دفع کنه .
90 درصد سانترها رو سر بازیکنه
از وسط زمین تقریبا هیچ حرکتی نمیتونی بزنی ، عملا بازی تو کناره های زمینه .

اینا بنظرم عیب هایی هست که دمو فیفا 14 داره . گیم پلی البته خوبه و مشکلاتی هم داره

خدا کنه فقط این کنترل کردن توپش درست شده باشه
مخصوصا روی پاسهای هوایی
دروازه بانش هم از پخمه بدن بیرون بیاد
بزرگترین ایراد فیفا 13 همون استپ کردن توپ بعد از پاس هوایی بود که واقعا رو اعصاب بود

توی لیست تکنیک‌ها که میری همشو با RS بدون دکمه دیگه‌ای زده پس فکر نمیکنم عوض بشه و اگرم باگ باشه اون قسمت آرنا باگ هست
هرچند من از این نوع کنترل کاملا راضیم :d

بنظر من این کارشون خیلی مسخره هستش که بدون گرفتن Lt میشه حرکت زد
اینطوری باعث میشه همه چیز جابجا بشه و یا دیگه وجود نداشته باشه،مثلا دیریبل دو طرفه رو که با Rs میزدیم الان نمیشه زد و یا موقعی که توپ به سمت بازیکن میومد با جهت دادن Rs توپ رو هر طرفی که دوست داشتیم مینداختیم جلوی پای بازیکنمون.

دوستان من دمو را دانلود کردم اما وقتی میخوام با horizon بریزمش ارور میده میگه invalid strf package
چیکار کنم؟
فلش رو بزن به کنسولت تا توسط کنسول اماده بشه برای استفاده بعد فلش رو بزن به کامپیوترت و فُرمتش نکن. هورایزون رو باز کن از منوی بالای برنامه tools رو انتخاب کن بعد سمت راست یه منو هست اون رو باز کن فلشت رو شناخته باشه گزینه اینجکت نیو فایل رو انتخاب کن و دمویی که دانلود کردی بزن بریزه تو فلشت بعد میتونی دمو رو تو 360 بازی کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or