FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان یه چندسالی هست که زودتر لیک نمیشه:| 2 مهر که میگی ریلیز جهانیه یا ریلیز ایرانیه؟:d

24 سپتامبر یا همون 2 مهر یا سه شنبه هفته دیگه توی آمریکا ریلیز میشه .
فقط تو این یه مورد فکر کنم جهانی و ایرانیش یکی باشه :d بازی که ریلیز بشه دیگه آمادس تا قشر زحمت کش کپی زن کارشون رو شروع کنند :d

24 سپتامبر یا همون 2 مهر یا سه شنبه هفته دیگه توی آمریکا ریلیز میشه .
فقط تو این یه مورد فکر کنم جهانی و ایرانیش یکی باشه :d بازی که ریلیز بشه دیگه آمادس تا قشر زحمت کش کپی زن کارشون رو شروع کنند :d
پارسال نسخه pal پنج روز زودتر از ریلیز توی اروپا لیک شد. امیدوارم امسال هم همینطوری باشه. واسه اکثر ما ایرانی ها که دستگاهمون pal هستش تاریخ عرضه تو اروپا مهم تره ( تاریخ عرضه در اروپا 27 سپتامبر);)

به نظر من هم بازی خیلی بهتر شده از خوبی هاش نمیگم. امسال هم چند تا انیمیشن جدید و خوب واسه سانتر و پاس های بلند نذاشتن با اینکه بازی اینهمه پیشرفت سخت و خوب داشت ولی نمیدنم چرا این کار ساده رو انجام نمیدن؟؟ خیلی بازی رو زیباتر میکرد

من که هر روز دمو رو بازی میکنم.این سیستم دریبل جدید خیلی کارآمد شده!

این سیستم دریبل را میشه برا متوضیح بدید چجوریه....چون من طرفدار pes بودم اما امشال fifa عالیه....به همین دلیل زیاد با دریبل ها اشنایی ندارم....ممنون میشم کمک کنید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Last edited by a moderator:
میگم چرا تو دموش اینقدر دروازه بان هاش ضایعن ؟؟؟ هرچی میزنی میره تو گل !!! هرچی اونا هم میزنن میره تو گل !!! در کل شاید یکی دوتا بیشتر نتونه دروازه بان بگیره !!! با کاوانی یه شوت از فاصله ی 40 تا 45 متری آروم زدم رفت تو گل !!! تو دست دروازه بان شوت میزنم به زور میگیره یا میره تو گل !!! تو نسخه ی اصلی درست میشه ؟؟؟

میگم چرا تو دموش اینقدر دروازه بان هاش ضایعن ؟؟؟ هرچی میزنی میره تو گل !!! هرچی اونا هم میزنن میره تو گل !!! در کل شاید یکی دوتا بیشتر نتونه دروازه بان بگیره !!! با کاوانی یه شوت از فاصله ی 40 تا 45 متری آروم زدم رفت تو گل !!! تو دست دروازه بان شوت میزنم به زور میگیره یا میره تو گل !!! تو نسخه ی اصلی درست میشه ؟؟؟

مشکل دروازه بانا نیستند ، شوت هاش زیادی فیلم هندی شدن:d
با گرث بیل از 50 متری میزنم 98 درصد سه کنج جا میگیره:|

این قضیه شوت و هد درست میشه با یه آپدیت! یادمه سر فیفا 11 یه سانترای مسخره ای داشت که توپ به قدری کات بر میداشت که رو هوا نیم دایره میزد:دی یه آپدیت دادن کلا درستش کردن! این شوت رو هم درست میکنن!
البته اگه منظورتون تو آلتیمیته که اونجا شرایط یکم فرق میکنه! مثلا بازیکن روحیش میره بالا مثل اسب میشوته!

این سیستم دریبل را میشه برا متوضیح بدید چجوریه....چون من طرفدار pes بودم اما امشال fifa عالیه....به همین دلیل زیاد با دریبل ها اشنایی ندارم....ممنون میشم کمک کنید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

َما دکمه ی RSرو حرکت بده درییبل میزنه میتونی همراهش RBیاLBرو هم بگیری.
بهتره اول بری توpractice arenaتمرینشون کنی.

چرا نمیاد ؟ بریم رو مخ دوستان اونور ابی :d
هر سال این روزا اندازه یه سال میگذره ...
دلم ناپولی میخواد امسال... بر دارم برم به جنگ رئال و بارسا و چلسی و بایرن همرو لوله کنم >:)

چرا نمیاد ؟ بریم رو مخ دوستان اونور ابی :d
هر سال این روزا اندازه یه سال میگذره ...
دلم ناپولی میخواد امسال... بر دارم برم به جنگ رئال و بارسا و چلسی و بایرن همرو لوله کنم >:)

کارا همیشه برعکس هستش حالا اگر ما فن اون یکی بودیم این یکی لیک شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or