Lord Stark
کاربر سایت
الان یه چندسالی هست که زودتر لیک نمیشهای بابا
بازی 2 مهر میاد EA هم نمیخواد بازی زودتر لیک شه تابستونمون خاطره انگیز بشه![]()
2 مهر که میگی ریلیز جهانیه یا ریلیز ایرانیه؟:dالان یه چندسالی هست که زودتر لیک نمیشهای بابا
بازی 2 مهر میاد EA هم نمیخواد بازی زودتر لیک شه تابستونمون خاطره انگیز بشه![]()
2 مهر که میگی ریلیز جهانیه یا ریلیز ایرانیه؟:dالان یه چندسالی هست که زودتر لیک نمیشه2 مهر که میگی ریلیز جهانیه یا ریلیز ایرانیه؟:d
پارسال نسخه pal پنج روز زودتر از ریلیز توی اروپا لیک شد. امیدوارم امسال هم همینطوری باشه. واسه اکثر ما ایرانی ها که دستگاهمون pal هستش تاریخ عرضه تو اروپا مهم تره ( تاریخ عرضه در اروپا 27 سپتامبر)24 سپتامبر یا همون 2 مهر یا سه شنبه هفته دیگه توی آمریکا ریلیز میشه .
فقط تو این یه مورد فکر کنم جهانی و ایرانیش یکی باشه :d بازی که ریلیز بشه دیگه آمادس تا قشر زحمت کش کپی زن کارشون رو شروع کنند :d

من که هر روز دمو رو بازی میکنم.این سیستم دریبل جدید خیلی کارآمد شده!
میگم چرا تو دموش اینقدر دروازه بان هاش ضایعن ؟؟؟ هرچی میزنی میره تو گل !!! هرچی اونا هم میزنن میره تو گل !!! در کل شاید یکی دوتا بیشتر نتونه دروازه بان بگیره !!! با کاوانی یه شوت از فاصله ی 40 تا 45 متری آروم زدم رفت تو گل !!! تو دست دروازه بان شوت میزنم به زور میگیره یا میره تو گل !!! تو نسخه ی اصلی درست میشه ؟؟؟

مشکل دروازه بانا نیستند ، شوت هاش زیادی فیلم هندی شدن:d
با گرث بیل از 50 متری میزنم 98 درصد سه کنج جا میگیره![]()
این سیستم دریبل را میشه برا متوضیح بدید چجوریه....چون من طرفدار pes بودم اما امشال fifa عالیه....به همین دلیل زیاد با دریبل ها اشنایی ندارم....ممنون میشم کمک کنید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
چرا نمیاد ؟ بریم رو مخ دوستان اونور ابی :d
هر سال این روزا اندازه یه سال میگذره ...
دلم ناپولی میخواد امسال... بر دارم برم به جنگ رئال و بارسا و چلسی و بایرن همرو لوله کنم![]()