FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
70116189165378183862.jpg
72192264735628131497.jpg
54221345537809437220.jpg
48892766808342608738.jpg
86586806563654584228.png

خبر خوب برای بارسا فنها

FC BARCELONA PARTNERS WITH EA SPORTS

- - -ویرایش - - -

ظاهرا بازیکنهای بارسا اسکن سه بعدی میشن برای نسخه جدید فیفا....ورزشگاه نیوکمپ هم خوشبختانه به بازی برگشت:bighug:
---------------------------------------------

پ.ن:ای کاش تیم سازنده فیفا یک دهم انرژی و وقتی که برای UT میزارن رو برای کریر مود میزاشتن و بهترش میکردن:|

- - -ویرایش - - -

اینم برای بارسا فنها

- - -ویرایش - - -

اگر حالشو داشته باشم نکات جدیدی که به 14 اضافه شده رو از سایت رسمی EA Sport ترجمه میکنم....امیدوارم که حالشو داشته باشم:d

خبر خوب برای بارسا فنها

FC BARCELONA PARTNERS WITH EA SPORTS

- - -ویرایش - - -

ظاهرا بازیکنهای بارسا اسکن سه بعدی میشن برای نسخه جدید فیفا....ورزشگاه نیوکمپ هم خوشبختانه به بازی برگشت:bighug:
---------------------------------------------

پ.ن:ای کاش تیم سازنده فیفا یک دهم انرژی و وقتی که برای UT میزارن رو برای کریر مود میزاشتن و بهترش میکردن:|

- - -ویرایش - - -

اینم برای بارسا فنها
قرارداد بارسا با EA سه ساله هستش. بازیکنا هم همونطور که معراج گفت اسکن میشن.
زدن زمانی قرارداد بستن که ویا رفت. :|:(

این عکس مال همین نسله ؟
چرا تماشاگرها سه بعدی ان ؟
این تصویر فیفای نسل بعدی هست. کلا هر جا فیفا 14 رو دیدین با دقت به لوگوش میتونید بفهمید ماله این نسله یا نسل بعد. 14 برای فیفای نسل حاضر با رنگ قرمز نوشته میشه ولی برای فیفای نسل بعد با رنگ زرد.

خب تو نسخه جدید خوشبختانه سیستم استعدادیابی کاملا متحول شده و شبکه ای از استعدادیاب ها رو میتونیم از سراسر دنیا در اختیار داشته باشیم. همچنین برای مشخص کردن بازیکن مورد نظرمون باید بجای استفاده از عبارات کلی مثل مهاجم یا مدافع باید خصوصیات بازیکن مورد نظرمون رو به استعدادیاب بگیم.....نکته بعد اینه که استعدادیاب های باشگاه میتونن رو بازیکنهای بزرگسال هم متمرکز بشن و بازیکنی که قصد خریدش رو داریم برای مدتی زیر نظر بگیرن و گزارش عملکردش رو ارائه کنن.
--------------------------------------------
امیدوارم یه دستی هم بکشن به سر و روی بخش نقل و انتقالات....تو دنیای واقعی تیمهای بزرگ اصلا بازیکنهای بزرگشون رو تو دسترس قرار نمیدن به این راحتی برای خریدن ولی تو فیفا هر وقت اراده کنی میتونی بازیکنهایی کلیدی تیمها رو بخری!!

من پارسال برا اولین بار فیفا باز شدم یه چیزیش که خیلی اذیتم کرد هرکاری کردم نتونستم سطح حرفم رو جوری تنظیم کنم که اونیکه میخوام باشه یا ضعیف میشد حریف یا قوی!!!!
تو PES اینطوری نبود کلا 4تا لول داره قابل دستکاریم نیست تو فیفا 13به راختی ادم گل میخورد .امیدوارم تو 14درستش کرده باشن !
یه مساله دیگه هم تصوایر اهستس تو فیفا که تقریبا میشه گفت درحد صفره نسبت به PES .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or