FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فردا قراره کاور UK رو هم نشون بدن. اینو فعلا گذاشتن. من که هر چقدر نگاه میکنم میبینم به همه شبیه هستش یه جوری. :d الان من میتونم به جای اون جای خای بیل، فن پرسی، چمبرلین و یکی از بازیکنای اورتون که اسمش یادم رفته :d رو تصور کنم. :d
فعلا کاور 3 منطقه مشخص شده که با کاور فردا 4 تا میشن. چیچاریتو و مسی برای آمریکای شمالی، ویدال و مسی برای آمریکای جنوبی و لواندوفسکی و مسی برای لهستان.

هازاردِ ، شک به دلت راه نده :d

ساعت 5 به وقت لندن کاور uk مشخص میشه . 8و نیم تهران

آخرین ویرایش:
EA اعلام کرد 19 تیم لیگ برزیل امسال به طور کامل لایسنس شدن. تیم های لایسنس شده:
Atlético Mineiro, Atlético Paranaense, Botafogo, Coritiba, Criciúma, Cruzeiro, Flamengo, Fluminense, Goiás, Grêmio, Internacional, Náutico, Palmeiras, Ponte Preta, Portuguesa, Santos, São Paulo, Vasco da Gama, and Vitória.

همچنین از steelbook های امسال ایتالیا هم پرده برداشته شد:

italian-club-editions.jpg

کاور استار چک هم کادلک شده.

67607456564214672326.jpg

همچنین شایعه شده که لیگ آرژانتین هم ممکنه تو فیفا 14 حضور داشته باشه. در حال حاضر و در مجموع 9 تیم آرژانتینی برای فیفا 14 لایسنس شدن.
کاملا مشخصه که EA داره تلاش میکنه بازارهایی که تو اونا به نسبت دیگر مناطق عملکرد خوبی نداره رو تو دستش بگیره. پارسال که لیگ عربستان اضافه شد و امسالم رو منطقه آمریکای لاتین تمرکز کرده.

لیگ لهستان هم امسال به صورت کامل لایسنس شده. (تو فیفا 13 هم بودش ولی به صورت ناقص لایسنس شده بود)

همچنین طبق سنت فیفا که از کاوراستار های بزرگ برای موشن کپچر کردن استفاده میشد، بیل برای کپچر انمیشن های جدید مورد استفاده قرار گرفته بود و به همین دلیل انمیشن های شوت، دویدن، ضربه آزاد و پنالتی زدن و ... جدیدی امسال خواهیم داشت. (بیشتر در نسخه نسل بعدی)
همچنین فیس gareth bale با استفاده از تکنولوژی اسکن فیس جدید EA اسکن شده (احتمالا نسخه نسل بعدی) که میتونید تصاویری از اون رو ببینید:

ویدئو موشن کپچر و اسکن gareth bale:
Utube/...
2PVUCTrmrug

اگه بیل بیاد رئال اونوقت خیلی باحال میشه باید یکی رو جایگزینش کنن:d
امسال هم اونطور که پیداست گیم پلی دقیقا همونه:|:dالبته روون تر امیدوارم بشه و باگ هاش کمتر بشه.
---
هادی بن شدی وقت بیشتر پیدا میکنی خبر بزاری:|:(

به جای اینکه انقدر لیگ اضافه کنن و به فرعیات برسن بهتره برن اون گیم پلی احمقانه و انواع و اقسام باگ رو درست کنن.چه کنم که فقط دوتا شرکت فوتبال میسازن و کونامی خیلی وقته خوابش برده و مجبوریم بشینیم همچین فوتبالی رو تجربه کنیم

منم مال یووه ش رو میخوام.انصافا چیز نازیه!
.
حاجی خوب اینا بیان لیگ ایرانم اضاف کنن تو ایرانم بیان فیفا....بابا با هر کی میخوایم بازی کنیم میگن پس.فیفا سخته:|:|:))

یعنی دیگه دارم بالا میارم از بس فیفا بازی کردم:-&.
فیفا 14 هم چیز خاصی نداره.وقتی گل میزنی دوربین میاد جلو:|.استایل شوت زدن خوشگل تر شده:|.نیو کمپ اضافه شده:|. بالوتلی مثل فوتبال شائولین بیرون پا میزنه توپ میره سه کنج دروازه:|.وزن توپ سه کیلو بیشتر شده :|.مسی میتونه توپو نگه داره تا یاراش برسن :|
ما یه چیز جدید میخوایم.همه امیدم به کونامیه.چیزی تا عرضه دموش نمونده.تا اینجا دارم اخبارشو دنبال میکنم همه چیز خوب بوده ببینیم با موتور جدید چه کردن.از همین جا هشدار میدم ، اگه کونامی امسال هم شکست بخوره به شخصه دیگه هیچ امیدی ندارم.فیفا همون فرمول گذشته و البته موفق! رو تکرار میکنه ، مردم هم هی میخرن:|.همین آشو همین کاسه.
صنعت گیم فوتبال نیاز به یه شک اساسی داره.اگه رقابت نباشه ، روند پیشرفت خیلی خیلی کند میشه و این به ضرر ماست.این کونامی هم خیلی شاسگوله.نمیتونه یه چیز خفن درست کنه؟ اینقدر سخته بعد این همه سال و این همه امکانات و این همه منم منم یه فوتبال درست درمون عرضه کنه .لایسانس و ورزشگاه و آنلاین بخوره تو سرم.حاضرم یه فوتبال خفن رو با لباس پارو پوره بازی کنم.موتور کوجیما رو گرفتن ببینم میخوان چه گلی به سرمون بزنن.
این همه سخنرانی کردم ، آخرش فوتبال میدن هنوز اشنایدر- روبن تو رئال مادریدن:| از 40 متری با کریس شوت میزنی انگار منجنیقه.دروازبان نقش هویج رو بازی میکنه

آینده فوتبال مجازی تا چند هفته دیگه مشخص میشه

یعنی دیگه دارم بالا میارم از بس فیفا بازی کردم:-&.
فیفا 14 هم چیز خاصی نداره.وقتی گل میزنی دوربین میاد جلو:|.استایل شوت زدن خوشگل تر شده:|.نیو کمپ اضافه شده:|. بالوتلی مثل فوتبال شائولین بیرون پا میزنه توپ میره سه کنج دروازه:|.وزن توپ سه کیلو بیشتر شده :|.مسی میتونه توپو نگه داره تا یاراش برسن :|
ما یه چیز جدید میخوایم.همه امیدم به کونامیه.چیزی تا عرضه دموش نمونده.تا اینجا دارم اخبارشو دنبال میکنم همه چیز خوب بوده ببینیم با موتور جدید چه کردن.از همین جا هشدار میدم ، اگه کونامی امسال هم شکست بخوره به شخصه دیگه هیچ امیدی ندارم.فیفا همون فرمول گذشته و البته موفق! رو تکرار میکنه ، مردم هم هی میخرن:|.همین آشو همین کاسه.
صنعت گیم فوتبال نیاز به یه شک اساسی داره.اگه رقابت نباشه ، روند پیشرفت خیلی خیلی کند میشه و این به ضرر ماست.این کونامی هم خیلی شاسگوله.نمیتونه یه چیز خفن درست کنه؟ اینقدر سخته بعد این همه سال و این همه امکانات و این همه منم منم یه فوتبال درست درمون عرضه کنه .لایسانس و ورزشگاه و آنلاین بخوره تو سرم.حاضرم یه فوتبال خفن رو با لباس پارو پوره بازی کنم.موتور کوجیما رو گرفتن ببینم میخوان چه گلی به سرمون بزنن.
این همه سخنرانی کردم ، آخرش فوتبال میدن هنوز اشنایدر- روبن تو رئال مادریدن:| از 40 متری با کریس شوت میزنی انگار منجنیقه.دروازبان نقش هویج رو بازی میکنه

آینده فوتبال مجازی تا چند هفته دیگه مشخص میشه
در اینکه فیفا دیگه نوآوری نمیکنه و همون فرمول گذشته رو میره شکی نیست ولی این فقط در مورد نسخه نسل حاضر صدق میکنه. نسخه نسل بعد مطمئنا طی یکی دو سال (سال اول نمیشه قضاوت کرد) پیشرفت قابل قبولی خواهد داشت.
------------------------
این موضوع رو هم بگم انصافا PES 2014 خیلی خوب شده و به شدت منتظرشم.

نا شکری نمیکنم:) ولی روند پیشرفت خیلی کند شده.باید یه رقابت بوجود بیاد وگرنه شرکت ها زیاد به خودشون سخت نمیگیرن.چی میشد 2k هم وارد رقابت میشد. .....
دو تا گیم پلی از پس دیدم,همه چیزش خوب بود ولی متاسفانه در چند صحنه رگه هایی از هوش مصنوعی شلغمی درش دیده شده:دی ولی در کل امیدوارم بهش.دمو رو میگن هفته اول مرداد میاد....ولی تایید نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or