FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

اشتباه میکنی محمد جان :دی دی شیلیه به خاطر ACERLATION بالایی که داره و کنترلش راحته حس میکنی که بهتر از یه دفاع سنگینی مثل کونکو هستش اما وقتی مقابل یه تیم قوی تو آنلاین بر بخوری اون وقت اختلاف بینشون رو میبینی .

من با کونکو تونستم رونالدو - رویس - ویلیان رو متوقف کنم اما با دی شیلیه دقیقا هیچ حرفی جلو این هیولا ها ندارم .

-

دوستان هرکاری میکنم WEB APP لود نمیشه :| وی-پی-ان هم باز کردم بازم لود نشد !

درست میگی داداش گلم منتهی همونطور که خودتم گفتی کنکو تو حمله شرکت نمیکنه و برای من و خیلی از بچه های اینجا که 4.1.2.1 باز هستند دفاع گوش نقشش تغریبا با هافبک گوش یکی هست و کنکو به کارمون نمیاد

بچه ها بعد بازي خب هيچي نزنيد صبر كنيد بازيكنا دست بدن اينقد هيچي نزنيد ببينيد درست ميشه يانه
ولي كلا بدونيد اين ارور واسه سرعت نت هست من يه زمان نتم 128 بود ولي شيرينگم كم بود
باورتون نميشد انگار 2 مگ هست سريع لود ميكرد خودم گرخيده بودم=))

بچه ها بعد بازي خب هيچي نزنيد صبر كنيد بازيكنا دست بدن اينقد هيچي نزنيد ببينيد درست ميشه يانه
ولي كلا بدونيد اين ارور واسه سرعت نت هست من يه زمان نتم 128 بود ولي شيرينگم كم بود
باورتون نميشد انگار 2 مگ هست سريع لود ميكرد خودم گرخيده بودم=))

مشکل نته لامصب. من که فقط صبح ها اونم تا ساعت 10 میتونم آنلاین بدون لگد بزنم که بدلیل مشغله کاری فقط جمعه ها میشه.

دوستان rm خوب سری آ کی سراغ دارید؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

مشکل نته لامصب. من که فقط صبح ها اونم تا ساعت 10 میتونم آنلاین بدون لگد بزنم که بدلیل مشغله کاری فقط جمعه ها میشه.

دوستان rm خوب سری آ کی سراغ دارید؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
يه كلمبايي هست اون خوبه با يه ايتاليايي تو لاتزيو و يه ايتاليايي تو تورينو اينا خوبن به ترتيب

من يه آلمان متوسط دارم ميشه گفت كه ميخوام آبش كنم بعد بزنم تو كار ليگ ديگه كدوم ليگ و چه بازيكنايي رو پيشنهاد ميديد؟
تركيب هم 5-2-3 و ٤-٣-٣
بعد بهترين راه برا آب كردن الانيا چيه ؟
كه سريع برن
عكس تيمم الان ميزارم يه چند تا هم قرارداد ندارن اونا رو ميخرم براشون بعد ميفروشم

tu5a9equ.jpg

Last edited by a moderator:
من که زاییدم رفت!لیگ چهارمم اما واقعا کم آوردم.اصلا زورم به حریفا نمیرسه.یارو فقط موقع تعویض اندازه 60-70 هزار سکه بازیکن آوورد تو.اکثرا هم بوندس لیگایی تیم میبندن.ملتم سر گنج نشستنا!!
تیم من اینه:
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
از هافبکم که راضیم.هرنانس ناینگولان و گوارین عالین!لوچو و ایلنر هم خوبن.دفاعمم بدک نیست.کونکو بدبختم که انقدر زدین تو سرش به بازی من می خوره.خوشم میاد ازش.گلرمم که هندانویچه که عالیه.اما امان از خط حمله.یکی از یکی بدتر.مخصوصا سمت راست که این چرچی واقعا داغونه.تو سری آ هم هیچکی نیست بزارم جاش.کسی پیشنهادی نداره؟
بدتر از همه اینه که هنوز یک سیستم خوبم پیدا نکردم.تو سیزن 4-3-3 با دو هافبک دفاعی میزارم جدیدا که خیلی خوبه.شاید اینجا هم با همون بازی کنم.

من که زاییدم رفت!لیگ چهارمم اما واقعا کم آوردم.اصلا زورم به حریفا نمیرسه.یارو فقط موقع تعویض اندازه 60-70 هزار سکه بازیکن آوورد تو.اکثرا هم بوندس لیگایی تیم میبندن.ملتم سر گنج نشستنا!!
تیم من اینه:
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
از هافبکم که راضیم.هرنانس ناینگولان و گوارین عالین!لوچو و ایلنر هم خوبن.دفاعمم بدک نیست.کونکو بدبختم که انقدر زدین تو سرش به بازی من می خوره.خوشم میاد ازش.گلرمم که هندانویچه که عالیه.اما امان از خط حمله.یکی از یکی بدتر.مخصوصا سمت راست که این چرچی واقعا داغونه.تو سری آ هم هیچکی نیست بزارم جاش.کسی پیشنهادی نداره؟
بدتر از همه اینه که هنوز یک سیستم خوبم پیدا نکردم.تو سیزن 4-3-3 با دو هافبک دفاعی میزارم جدیدا که خیلی خوبه.شاید اینجا هم با همون بازی کنم.
همين كه حميد گفت
rm تو سری آ فقط cuadrado
ببين امين تو يوتي نبايد روي تيمي تعصب داشته باشيد متاسفانه تو خيلي رو ارژانتين تعصب داري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or