FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

ببین مصطفی انالیزی که شما میکنی از روی اورال بازیکن ها هست اما باید ببینی تو بازی واقعی چطور جواب پس میدن
مثلا همون کنکو که درموردش بحث داشتیم
دیروز خودت مقایسه اورالشو با اباته و دی شیلئو گذاشتی واقعا یه سر گردن بالاتر بود اما باور میشه تو حمله شرکت نمیکنه؟
واسه همین میگم تا تو بازی تست نشن از روی اورال نمیشه تصمیم گرفت
من قبول دارم نظر قطعي نميشه داد ولي اينجورام نيست كه اصلا نشه نظر بديم در موردشون
كلا ايتاليا چون اكثر تيماش 3 دفاعه بازي ميكنن بازيكن lb rb كم دارن

من که زاییدم رفت!لیگ چهارمم اما واقعا کم آوردم.اصلا زورم به حریفا نمیرسه.یارو فقط موقع تعویض اندازه 60-70 هزار سکه بازیکن آوورد تو.اکثرا هم بوندس لیگایی تیم میبندن.ملتم سر گنج نشستنا!!
تیم من اینه:
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
از هافبکم که راضیم.هرنانس ناینگولان و گوارین عالین!لوچو و ایلنر هم خوبن.دفاعمم بدک نیست.کونکو بدبختم که انقدر زدین تو سرش به بازی من می خوره.خوشم میاد ازش.گلرمم که هندانویچه که عالیه.اما امان از خط حمله.یکی از یکی بدتر.مخصوصا سمت راست که این چرچی واقعا داغونه.تو سری آ هم هیچکی نیست بزارم جاش.کسی پیشنهادی نداره؟
بدتر از همه اینه که هنوز یک سیستم خوبم پیدا نکردم.تو سیزن 4-3-3 با دو هافبک دفاعی میزارم جدیدا که خیلی خوبه.شاید اینجا هم با همون بازی کنم.
نیانگ رو امتحان کن خیلی خوبه هم قدرتی هست هم سرعتی و هم شوت زن و هم هد زن دریبلینگشم بد نیست از همه لحاظ عالیه

كدوم شادمغز جوينكو رو ميذاره cam مثه اينكه وظايف cam رو نميدوني
بعدشم بايد اول سبك خودتو ببيني بعد بري تركيب بچيني

این ترکیب واسه سانتر هستش ، جووینکو بخاطر کنترل راحت و پاس دادن سریعش به گوشه ها عالیه واسه پست CAM .

ای بابا گفتم این واسه توپ پخش کردن اون وسط خوبه نه سانتر :دی
اين با اين قدرت بدنيش تا توپ بهش برسه منگنه اش ميكنن چجوري پاس بده
ببين پست CAM اول بايد بازيكن خرشوت باشه بعد تاحدودي قدرت خوبي داشته باشه .پاسور باشه سرعتشم معقول باشه
گرفتي؟;;)

اين با اين قدرت بدنيش تا توپ بهش برسه منگنه اش ميكنن چجوري پاس بده
ببين پست CAM اول بايد بازيكن خرشوت باشه بعد تاحدودي قدرت خوبي داشته باشه .پاسور باشه سرعتشم معقول باشه
گرفتي؟;;)

لول :دی

نمیشه که همیشه با یه طرز ترکیب درست کرد ، باید چیزای جدیدم امتحان کرد :دی تازه فیفا 14 هم اونجوری نمیشه با Cam شوت زد .

این ترکیبی هم که دارم درست میکنم چند بار مقابلش قرار گرفتم .

اونایی که premier جمع میکنن بهشون پیشنهاد میکنم Kone رو حتما بگیرن! سرعت قدرت شوت همه رو با هم داره! حالا تا موقعی که پولمون به امثال فن پرسی برسه خیلی خوبه
راستی دروازبانای انگلیس چقدر ارزون شدن نسبت به سال پیش؟ الان جو هارت 9000 تاس! لوریس 18000 تا! یادش بخیر فصل پیش من لوریسو 40 تا خریدم 1 هفته هم جشن داشتم که جقدر ارزون:دی

منم با مصطفی موافقم جوینکو اونقدر که تو پست های st/Lw/Lm به درد میخوره تو پست cam به درد نمیخوره
جرف منو گوشی ندادیا پیرلو را واسه cam بگیر محشره 25ک واقعا ارزش داره

- - -ویرایش - - -

اونایی که premier جمع میکنن بهشون پیشنهاد میکنم Kone رو حتما بگیرن! سرعت قدرت شوت همه رو با هم داره! حالا تا موقعی که پولمون به امثال فن پرسی برسه خیلی خوبه
راستی دروازبانای انگلیس چقدر ارزون شدن نسبت به سال پیش؟ الان جو هارت 9000 تاس! لوریس 18000 تا! یادش بخیر فصل پیش من لوریسو 40 تا خریدم 1 هفته هم جشن داشتم که جقدر ارزون:دی

تو 13 هم kone خوب بود ولی به نظر من اخر محاجم های تاپ چیزه دیگه هستند
قیمتارو یکم دست پایین گرفتی
هارت 13ک لوریس 22ک اما بازم نصبت به 13 اروزنتر شدن
در عوضش محاجم هایی که 2/3 ک بشتر پولشون نبود الان کمتر 8ک نیستند

ممد باورت نميشه من تو اون زمان كه سيستمم 41212 بود كلي بازيكن تو cam تست كردم
اين تجربياتم يه شبه حاصل نشده
تو بهتر درك ميكني حرفامو تا حميد

25ک ندارم محمد جان ، پولامون کم شدن :دی

جووینکو هم خوبه ، مقابلش بازی کردم چند بار تو اون پست خیلی اذیتم کرده ، میخوام خودم هم امتحانش کنم ببینیم چطوره بعد بیام نظرم رو بدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or