king76
کاربر سایت
نظرتون در مورد این تیمی که میخوام بسازم چیه
best bpl FIFA 14 Ultimate Team Squad by mostafa682 | Futhead
خوب هرکس بازیکنش رو هر قیمتی بخواد میفروشه!چرا تو ترانسفر ماركت يه بازيكن ميخواي بخري چند نوع قيمت داره مثلا يه جا 14k يه جا ديگه همون بازيكن خيلي گرونتره چه فرقي دارن باهم؟
هر چه زودتر از شر اون گوستاوو خلاص شو به نظر من برای بوندس اول شواینی بعد گوندوگان بعد نویرسلام
نميدونم چرا نميتونم تو futhead تركيبمو بسازم وب اپ هم پكيده. تيممو مجبورم كه بهصورت كتبي :d بنويسم:d
تركيب 2-1-2-1-4 هست مدل اول :d
بوندسليگا:
ادلر
الابا دانته هوملز پيزچك
گوستاوو
رويس بلاژيكوفسكي
بواتنگ
مانزوكيج لواندووسكي
سري آ:
هندانويچ
كنستانت بن عطيه كيليني اباته
پيرلو
ال شعراوي. كاندروا
ويدال
بالوتلي موريل
فعلاً كه زيره بدهي هم هستم :d ولي نظرتونو راجب تركيب بگيد و بنظروتون چه بازيكنايي رو بخرم و ....(اوليت بندي هم كنيد)
• خودم نظرم اينه كه توز بگيرم ولي موريل خيلي خوبه ، توز بهتره؟
• دفاع چپ برا سري آ كسي جز اين كنستانت نيست؟
• برا بوندسليگا هدفاي بعديم نوير شواني گوندوگان هستند، بنظرتون كدومو اول بگيرم؟
متشكرم:d
مارتينز كه پلشته اصلاً خوب نيستهر چه زودتر از شر اون گوستاوو خلاص شو به نظر من برای بوندس اول شواینی بعد گوندوگان بعد نویر
چون ادلر خیلی خوبه دسته کمی از نویر نداره
مارتینز هم بگیری بهتر از گوستاوو
برای سری ا هم کنستانت خیلی خوبهتنها کاری که میشه کرد اسموا رو بیاری عقب
پیرلو هم فکر نکنم با این ترکیب جواب بده
ی چیز کت و کلفت بزار جاش مثل پوگبا totw
سلامسلام میشه بگید توی فیفا 2014 تنظیمات لتنسی رو از کجا باید انجام داد ؟ ممنون
41212 چون ی cdm داره باید ی کسی باشه گنده قشنگ بجنگه پیرلو تو کاراری دفاعی اصلا خوب نیستمارتينز كه پلشته اصلاً خوب نيست
اگر بخوام lm بزارم ، امرو هست مشكلم با كنستانت رير نبودنشه:d
حاضرم تيمه عربستان ببندم ولي پيرلو رو ندم بره! چرا به اين تركيب نميخوره؟ والا پيرلو تو هر بازي دارم برام قوقالعاده بازي ميكنه
رویس 87 هزار کمترین قیمتشهرویس پایین ترین قیمتش چند باید باشه؟ :d + لواندوفسکی چرا انقدر گرونه؟ 55 هزار تا خیلییه برا این لش بدی:d
مانزوکیج باگه خوبیه :dرویس 87 هزار کمترین قیمتشه
لوا هم تنها مهاجمه تاپه بوندسه دیگه باید گرون باشه
خیلی باگه خوبیه! فکر کنم از رونالدو بعضی موقع ها بیشتر میپره:d سرعتشم از لوان بیشتره!:dقدرت سر زنیش؟