به چه درد ميخورن او سبزا؟ من از همون اول دارم انلاين سيزن ميرم ديگه افلاين نرفتم
با psn card پک میخری بازیکن در میاری
به چه درد ميخورن او سبزا؟ من از همون اول دارم انلاين سيزن ميرم ديگه افلاين نرفتم
چاکریم داداش یکم گیج کنندس UT البته شاید ما تازه شروع کردیم اینطوریه انقدر امکاناتش زیاده مثلا اون سکه هایی که در میاریم فقط نمیتونیم برای بازیکن بزاریم کنار اینطور که من دیدم کلی خرج داری برای مربی فیتنس قرار داد ...#بههههه داش فراززز نسل قبلیارو تحویل بگیر
اونا برا خرید پکه مثلا گلدن پک میگه 1600تا پول با 15 تا فیفا پوینت ..
راه درامدیه شرکت EA اسپورت از فیفا به نوعی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اقا من بازیم بد نیست الان کلی پول دارم چجوری بازیکن بخرم والا میرم ترنسفر لیست اصلا نمیدونم چجوری بازیکن بگیرم چجوری پیشنهاد بدم
بههههه داش فراززز نسل قبلیارو تحویل بگیر
اونا برا خرید پکه مثلا گلدن پک میگه 1600تا پول با 15 تا فیفا پوینت ..
راه درامدیه شرکت EA اسپورت از فیفا به نوعی
اقا من بازیم بد نیست الان کلی پول دارم چجوری بازیکن بخرم والا میرم ترنسفر لیست اصلا نمیدونم چجوری بازیکن بگیرم چجوری پیشنهاد بدم
این مربی خریدن به درد میخوره ؟؟من دیروز ۷۰۰ سکه دادم یه بوندسلیگا ۱ گرفتم فکردم مربیم تغییر میکنه ولی همون موند یه بوندسلیگا زیرش اضافه شده فقط:-bاول بازیکن مورد نظر رو سرچ میکنیم بعد میبینیم مینیمم مقدار buy nowش چنده بعد ماکزیمم مقدار گزینه ترد رو میذاریم روی این مقدار و سعی میکنیم کمتر از اون بخریمش از راهه مزایده (bid)اگر سرش شلوغ شد یا دلالها نذاشتن همون مینیمم مقدار buy now رو میخریم
این مربی خریدن به درد میخوره ؟؟من دیروز ۷۰۰ سکه دادم یه بوندسلیگا ۱ گرفتم فکردم مربیم تغییر میکنه ولی همون موند یه بوندسلیگا زیرش اضافه شده فقط:-b
Prince Boatengبرای cam تیاگو رو خریدم خوبه به نظرتون؟ یا بفروشم یکی دیگرو بخرم
برای cam تیاگو رو خریدم خوبه به نظرتون؟ یا بفروشم یکی دیگرو بخرم
wow!نظرتون در مورد این تیمی که میخوام بسازم چیه
best bpl FIFA 14 Ultimate Team Squad by mostafa682 | Futhead