ممنون چندتا هافبک خلاق معرفی می کنید بعد بیشتر موقع ها بازیکنم فرار نمی کنن برای چی . همش یه جا وایس می شندفاهات خیلی کندند.کشینلی و ررتونگن/فرمالن یا ..... بگیر که جا نمانند.
cm هات هم که مهاجمند !؟
هافبک خلاق بزار موقعیت ایجاد کنند.:bighug:
ممنون چندتا هافبک خلاق معرفی می کنید بعد بیشتر موقع ها بازیکنم فرار نمی کنن برای چی . همش یه جا وایس می شندفاهات خیلی کندند.کشینلی و ررتونگن/فرمالن یا ..... بگیر که جا نمانند.
cm هات هم که مهاجمند !؟
هافبک خلاق بزار موقعیت ایجاد کنند.:bighug:
دادا شما ترکیبت 1-4-4 هست و این یه ترکیب دفاعیه و بیشتر روی مالکیت توپ میچرخه شما اگه میخوای از wing بیشتر نفوذ کنی وسرعت بازیتو بیشتر کنی 3-3-4 فکر کنم خیلی خوب باشه خود منم با همین ترکیب بازی میکنم.ممنون چندتا هافبک خلاق معرفی می کنید بعد بیشتر موقع ها بازیکنم فرار نمی کنن برای چی . همش یه جا وایس می شن
برباتوف رو خیلی اومدی انصافا ایولممنون چندتا هافبک خلاق معرفی می کنید بعد بیشتر موقع ها بازیکنم فرار نمی کنن برای چی . همش یه جا وایس می شن
درود.:d
دوستان یه تیم خیلی عالی (لیگش هم فرقی نمیکنه با 25k به من معرقی میکنید بی زحمت ؟؟؟؟؟
آره ایتالیا خوبه ، البته میتونی با نصف اینم بری پرتغال یه تیم خوب ببندیدرود.:d
دوستان یه تیم خیلی عالی (لیگش هم فرقی نمیکنه با 25k به من معرقی میکنید بی زحمت ؟؟؟؟؟
من فیفا 13 که میزدم باور کنید حتی میشد که روزی 5 با دیویژن 1 رو میبردم و 70-80 هزار کوینز تو یه روز جمع میکردم
ولی تو 14 نمیدونم چی شده از روز اول شروع کردم به بازی یه با هم نتونستم حتی برسم به دیویژن 1
با همون بازیکنا و ترکیبی که بازی ها رو به راحتی میبرم یهو 7-8 تا بازی رو میبازم پشت سر هم
هر کاری هم میکنم جواب نمیده
حتی تو یه سیزن همه بازی ها به 11 بازیکنم کارت میدادم فقط تونستم 10 امتیاز بگرم و سقوط کردم دیویژن پایین
تورو خدا بگین چطوری میشه برد؟ همه ترکیب ها رو هم تست زدم فرقی نکرد 4 تا بازی رو میبری بعد از او هر چی بازی میمونه پشت هم میبازم
دیگه کلافه شدمممممممممممممممممممممممم........................
مانگالا فرانسویه میشه تیم ملی فرانسه آوردش:lightbulbآره ایتالیا خوبه ، البته میتونی با نصف اینم بری پرتغال یه تیم خوب ببندی
خدایا این مانگالا رو یکی از تیمای معروف بخره از پرتغال
آمین
خوبه اما اون قدر شاخ نیست که بخوای به خاطرش تیمتو از فرانسه ببندیمانگالا فرانسویه میشه تیم ملی فرانسه آوردش:lightbulb
درود.:d
ممنون دادا نمیخوام تیممو عوض کنم دیگه.برای تیمت چه معیارایی داری؟میخوای سرعتی باشه؟ دفاعای خوبی داشته باشه؟ مهاجمای تموم کننده داشته باشه؟ هافبک محور باشه و....
ممنون دادا نمیخوام تیممو عوض کنم دیگه.
یه زحمتی میکشی بری تو فیفا تیم مارو یه نگاه بندازی نظر بدی؟؟؟؟
ادد کردمت.ایدیم هم زیر اواتاره.