Ary4n-Maestro
کاربر سایت
راست میگی ارزش ندارهپدرو خب 200ک حداقلشه به خاطر 5 weekfoot و تنها بازیکن خوب چپ بعد از رونالدو بودنش ، ولا هم بالای 100ک هست احتمالا ، نمی ارزن به نظرم .
حمید جون تیممو که دیدی نظری نداری برای بهتر شدنش؟
راست میگی ارزش ندارهپدرو خب 200ک حداقلشه به خاطر 5 weekfoot و تنها بازیکن خوب چپ بعد از رونالدو بودنش ، ولا هم بالای 100ک هست احتمالا ، نمی ارزن به نظرم .
راست میگی ارزش نداره
حمید جون تیممو که دیدی نظری نداری برای بهتر شدنش؟
راستی داش حمید من نامه ای که کوین میخواستی رو امروز دیدم !والا تیمت دیگه جا واسه بهتر شدن نداره همینجوری خوبه اما اگه یه موقع خواستی 442 کنی واسه مهاجم دوم حتما اینفورم دیگو کاستا رو بگیر .
راستی داش حمید من نامه ای که کوین میخواستی رو امروز دیدم !
الانم میخوای بدم؟
واران ؟ارین چرا واران نمیخری؟
اقا ما چند وقت پیشا خواب دیدیم با کاوانی و فالکائو رفته بودیم فرانسه؟بعد سرچ کردم دیدم گرونن خیلی
حمید یه تیمه شاخ از فرانسه چی میشه؟
با سرمایه همین تیم اسپانیام در نظر بگیر
خب این تیمه آیندمه به احتمال زیادligue 1 OP FIFA 14 Ultimate Team Squad by Danzukuka | Futhead
واسه دفاع راست هم اون ماریانو اگه از رنگ کارتش خوشت نمیاد ( تو بازی که بهترین دفاع راست برزیلی بعد از دنی آلوز هستش ) گزینه ای مثل ون در ویل هم هست .
ولی واقعا ترکیب فوق العاده ای میشه ، سانتر توی دروازه
خب این تیمه آیندمه به احتمال زیاد
البته 41212 میکنمش با اجازت:d
تو این ترکیب که چیدی میشه از دنی آلوز استفاده کرد
Anchor يا ancher بود تلفظش يادم نيست :dواسه lb rb کمسیتری استایل چی خوبه؟
سلام به دوستان fut باز............دوستان من تو ایکس باکس fut بازی میکردم...........محمد جان در جریان هست 2 تا تیم خوبم داشتم..........ایکس باکس رو الان رد کردم ......دوستان ما رو اد کنن..........فعلا یه تیم با 10 کوین از لیگ ایتالیا بستم ...تا بعد یه کم پول دست بیاد....از همین تیم هم خیلی راضیم.................دوستان یه سوال بازیکن های من خیلی مصدوم میشن نمیدونم واسه چی ......با اینکه بهشون استراحت میدم و با تیم برنز هم بازی میکنم باز بازیکنای گلدم زیاد مصدوم میشن........
آی دی:alicd1362
نه بازیکنای من فیتنسشون از 95 پایین نمیومد ولی زارت و زورت مصدوم میشدنببین فیتنسشون بیاد زیر 70 مصدوم میشن