king76
کاربر سایت
پودولسکی بد نیسترفقا سلام یه چند روزی نبودیم میبینیم که لیدربورد رو بالا پایین کردید :d
هافبک چپ واسه انگلیس پودولسکی خوبه!!؟
شوتش هم عالیه
ولی شرله بگیر اگه میتونی
فوق العاده است
واقعا به قیمتش میارزه
پودولسکی بد نیسترفقا سلام یه چند روزی نبودیم میبینیم که لیدربورد رو بالا پایین کردید :d
هافبک چپ واسه انگلیس پودولسکی خوبه!!؟
نظر بدید
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
- - -ویرایش - - -
بچه ها من چرا انقدر از بازی میوفتم بیرون سرعت دانلودم 3مگه و ÷ینگم 90؟
سلام
دوستان یکی یه توضیح کلی راجب ultimate team بده والا ما بازی می کنیم ولی هیچی ازش سر در نمیاریم
دوستی که تاپیک رو زدی حداقل شما یه توضیح میدادی
من بازیکن می خرم دو روز دیگه نمیذاره ازش استفاده کنی و اینکه یه بازیکنو 2،3 تا بازی میندازی بیرون ولی هنوز درجه خستگیش پر نمیشه و اینکه فقط بازیکنای بایرن رو میتونم بخرم و ...
خوب باید بازیکنات یا همه از یه لیگ باشن یا همه از یه کشور! دیگه مثل سال پیش هم نیست که اگه لینک قرمز نداشته باشی کافی باشه! چون مربیت رو کمیستری همه تاثیر داره و مربیت فقط میتونه از یه لیگ باشه!EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
دوستان چیکار کنم چمستری 100 بشه؟
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
دوستان چیکار کنم چمستری 100 بشه؟
حرفتو اصلا قبول ندارم مصطفا جون:d:bighug:كلي بازيكن كه با تركيبت نميخونن گذاشتي ميگي چرا 100% نميشه؟
با دفاع راستت اصلا حال نمیکنم:dخوب باید بازیکنات یا همه از یه لیگ باشن یا همه از یه کشور! دیگه مثل سال پیش هم نیست که اگه لینک قرمز نداشته باشی کافی باشه! چون مربیت رو کمیستری همه تاثیر داره و مربیت فقط میتونه از یه لیگ باشه!
یعنی مثلا من اگه مورینیو رو داشته باشم تو تیم انگلیسم کاسیاس بیارم حتی اگه لینک قرمز نداشته باشه بازم کمیستریش 10 نمیشه! امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
اینم تیم من نظر بدین:EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
محدود نمیکنم باید با یه لیگ کار کرد اونو به بهترین شکل قوی کرد بعد به فکر لیگ بعدی افتاد! من به 6 تا تیم همشون هم ظعیف اعتقادی ندارم!آخه این چه کاریه که خودتو محدود کنی به یک لیگ؟
اگه تموم شده بود ملت نمیریختن ولکات بخرن البته من پول نداشتم وگرنه ولکات الان اونجا بازی میکرد.راستی این DYER چطوره؟
من فکر میکردم نسل اینجور بازیکن ها تو 14 تموم شده
خوب کارت کاملا اشتباهه! گفتم تو پست قبلی مثل قبل نمیتونی از 2 لیگ استفاده کنی! الان مربی تو برای لیگ ایتالیاس اما دفاعت اسپانیا! شاید کمیستریت 95 یا حتی 100 باشه اما در عمل 80 هم نیست!به عنوان مثال میتونی تیم دومم رو نگاه کنی:EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
فعلا که نم پس ندادنمحدود نمیکنم باید با یه لیگ کار کرد اونو به بهترین شکل قوی کرد بعد به فکر لیگ بعدی افتاد! من به 6 تا تیم همشون هم ظعیف اعتقادی ندارم!
اگه تموم شده بود ملت نمیریختن ولکات بخرن البته من پول نداشتم وگرنه ولکات الان اونجا بازی میکرد.
خوب کارت کاملا اشتباهه! گفتم تو پست قبلی مثل قبل نمیتونی از 2 لیگ استفاده کنی! الان مربی تو برای لیگ ایتالیاس اما دفاعت اسپانیا! شاید کمیستریت 95 یا حتی 100 باشه اما در عمل 80 هم نیست!
کافیه یه گل بخوری تا دفاع هات منگ بزنن
محدود نمیکنم باید با یه لیگ کار کرد اونو به بهترین شکل قوی کرد بعد به فکر لیگ بعدی افتاد! من به 6 تا تیم همشون هم ظعیف اعتقادی ندارم!
اگه تموم شده بود ملت نمیریختن ولکات بخرن البته من پول نداشتم وگرنه ولکات الان اونجا بازی میکرد.
خوب کارت کاملا اشتباهه! گفتم تو پست قبلی مثل قبل نمیتونی از 2 لیگ استفاده کنی! الان مربی تو برای لیگ ایتالیاس اما دفاعت اسپانیا! شاید کمیستریت 95 یا حتی 100 باشه اما در عمل 80 هم نیست!
کافیه یه گل بخوری تا دفاع هات منگ بزنن