FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هنوز کسی انلاین بازی میکنه؟:-/
چون بعضی ها بن شدن(حمیدرضا:()...بعضی ها هم مثل ارین دستگاهشون پوکیده:(...بقیه هم رفتن نسل جدید یا دیگه کمتر ان میشن:|و.....
منم اون ایدی قبلیم پرپر شد...الان این جدیدیه IN1EST8 که ساختم خواستین ادد کنید...
چون فیفا به فرندلیش زنده هست(حداقل برای من)...منتظر گلهای گرمتان هستم دوستان:d

چون بعضی ها بن شدن(حمیدرضا:()...بعضی ها هم مثل ارین دستگاهشون پوکیده:(...بقیه هم رفتن نسل جدید یا دیگه کمتر ان میشن:|و.....
منم اون ایدی قبلیم پرپر شد...الان این جدیدیه IN1EST8 که ساختم خواستین ادد کنید...
اره ادد کن بزنیم،واقعا حیف که دیگه خیلی از بازیکنهای خوب و دوستهای قدیمیمون انلاین نمیشن،اکثرا رفتن نسل بعد. البته من بیشتر WC میزنم چون واقعا حال و هوای این روزهای فوتبال دنیا میطلبه! ای کاش این WC روی PS4 هم ارائه میشد که میرفتیم سراغش با خیال راحت!

من خیلی آن میشم ولی معمولاً کسی نیست ، بیشتر با خوزه جان بازی میکنیم
علی جان شما که خودت همیشه آخر شب ها میای وقتی هم میای میری WC :دی
من دیگه WC بازی نمیکنم ، چون هیشکی به جز علی WC بازی نمیکنه و وقتی هم WC بازی میکنم توی 14 ضعیف میشم و بالعکس :دی
رضا واسه فیفا 15 میای رو PS4 ؟؟

به داش رضا
فکر کردم رفتی رو ps5:d
منم یکی دو هفته قبل رفتم بگیرم طرف دستگاهمو 700 ورداشته بود یک تومن باید میدادم همینکه رفتم کارت بکشم پشیمون شدم نمیدونم چرا:dطرف هم کلی شاکی شد.....
فکر میکنم فعلا ارزششو نداره حداقل تا فیفا 15صبر کنیم بهتره
آقا این سریال بدشانسی های ما هم تمومی نداره یه 3-4 دست با sayeh بازی کردم فقط تو یکی از بازیها 3 بار خورد به تیر بقیه هم یکی رو شاخش بود
اگه حرفمو قبول ندارید به ویدئوی پایین یه نگاه بندازید با داداشم داشتم بازی میکردم با یه ضربه توپ 3 بار خورد به تیر:d

[video]http://uplod.ir/93ithaq1s0pr/Chelsea_2_–_1_Chelsea_-_EA_SPORTS.flv.htm[/video]

آخه یکی نیست به من بگه بازی بلد نیستی چرا بهونه میگیری:d

آخرین ویرایش:

درود:bighug:
آره بابا آقا رضای گل ، چرا بازی نکنیم؟ شدیدتر و دیوانه وارتر از گذشته، نمی دونم چرا از وقتی نسل هشتم شروع شده، تمایلم به نسل هفتم بیشتر شده:D حالا حالاها با این نسل و کنسول هاش و بازی هاش کار داریم:D ( مثل روز برام روشنه فیفا 15 رو هم روی PS3 ادامه می دم:D)
(ما هنوز تحت تاثیر ( همون تت تاثیر :D ) نسل بعد قرار نگرفته ایم، کلا " تت تاثیر" نیستیم ما :D )

کجاها رفتید شماها،پیدا بودنتون کم شده:D
رضا جان برات ADD می فرستم همین ID ه جدیدت.دمت گرم...

بعد از چند وقت علی دیشب بازی کردیم خیلی حال داد:bighug:ولی دیشب 1کمی خواب بودی نه؟:d
مراجعه شود به اخرین pm ارسالی:-"
صادق راست میگه خب شبا زودتر بیا دیگه:/...این ترمی 1کلاس سروقت حاضر نبودم:d
/
محمدجان دیشب چند دستی فرندلی زدیم ردیف بود...فکر کنم بهتر شده...ولی هنوز مثل قبلا روون نیست
/
صادق این 1معادله ی چند مجهوله است هروقت حلش کردم میام:d هنوزم دفاعت همونجوری:-s(جلوی من شل بگیر باشه:p)
/
خوزه جان من همین ps3 رد کنم بره...میرم روی PS1 :D
ولی داداشت تا اعزام نشده بگو بیاد چند دست بازی کنیم:(...بزنه با 4030 پرپرم کنه:d
/
سجاد جان خودم میبرمت روی ps4:d(دیگه روی فیفا چندش خودمم هنوز نمیدونم:d)
/
راستی دوستان بعد از امتحانات 1جامی چیزی راه بندازین بزنیم همدیگرو ابکش کنیم>:)
اگر تا اون موقع باز بن نشم:|

درود :d
من هم بعد از 2 ماه برگشتم البته هنوز ان بن نکردم ولی به صورت افلاین فیفارو دنبال میکنم !! :x
به زودی ولی ان بن خواهم کرد پس منتظرم باشین !! :d

این هم تیمه کریرمه !! عجب تیمی شده !! :x:x سایزشم از این بزرگتر نمیشد نپرسین دیگه !! :d
Photo0397.jpg
[/IMG]

درود :d
من هم بعد از 2 ماه برگشتم البته هنوز ان بن نکردم ولی به صورت افلاین فیفارو دنبال میکنم !! :x
به زودی ولی ان بن خواهم کرد پس منتظرم باشین !! :d

این هم تیمه کریرمه !! عجب تیمی شده !! :x:x سایزشم از این بزرگتر نمیشد نپرسین دیگه !! :d
Photo0397.jpg
[/IMG]

فلسفه آرسنال رو بردی زیر سوال
من خودم اینطوری اصلا حال نمیده بهم که برم رونی و چلینی و ... اینارو بخرم:d
میخوای اینطوری بری با رئال برو:d

فلسفه آرسنال رو بردی زیر سوال
من خودم اینطوری اصلا حال نمیده بهم که برم رونی و چلینی و ... اینارو بخرم:d
میخوای اینطوری بری با رئال برو:d
از FIFA 08 همش با ارسنال رفتم و این اولین باره که این همه بازیکن عوض میکنم !! منم اینجوری بهم حال نمیداد ولی به امتحانش می ارزید !! :|:d
با رعال که حال نمیده خودش اولش کلی پول بهت میده !! این فصله 4 روممه و پوله همه ی این بازیکن هارو هم با قهرمان شدن در اوردم !! :x:d
خیلی هم عالی :d

دوستان پیشنهاد می کنم همه آی دی PSN خودشون رو در امضا بگذارند تا همه دوستان ایرانی بتونن همدیگه رو پیدا کنند و ادد کنند
موفق باشید

دیگه وقتی توی اواتار هست چه کاریه ;;)

منم ادد کنین بعد از امتحانای این ترم میام@@@

خب این هفته FIFA World Cup دستم رسید و بازی کردم . به نظرم کاملا حقشه متا و نمراتش نسبت به نسخه FIFA 14 پایینتر باشه :دی
یکی از دوستان صفحه قبل گفت بازی اون جدیت FIFA 14 نداره منم کاملا باهاش موافقم . انصافا خیلی اسون شده ... یک چیزی که من همیشه در بازی FIFA بهش علاقه داشتم اینه ما در زمان پاس دادن هم باید به طور دقیق جهت و قدرت تنظیم کنیم اما FIFA World Cup 2014 دقیقا شبیه PES شده و فقط کافیه شما دکمه پاس بزنید و 100% توپ به بازیکن خودتون می رسه .
گرافیک بازی هم کاملا مشخصه نسبت به فیفا 14 افت داشته گول رنگ بندی شادتر نخورید و این نقد های گرافیکی که منتشر شده همش راسته . تنها مزیتش اینه بازی انیمیشن های بهتری نسبت به FIFA 14 داره

در کل مدل آرکید و اسون شده FIFA 14 هستش و با اینکه در بخش های جانبی خیلی خوب کار شده اما من اصلا با گیم پلیش حال نکردم . اینم بگم بازی اون باگ های FIFA 14 نداره و گیم پلی کم نقص تری ارائه داده اما مشکل من بیشتر با سبک بازیه که خیلی شبیه PES شده و اصلا دیگه نمیشه اسمش شبیه ساز گذاشت . بازی باید برامون چالش داشته باشه و حتی زمان پاس دادن هم دقت کنیم این که نشد بازی ... :دی

جوزه جان با بخش هایی از حرفات موافقم بعضی جاها هم مخالف ببین خودمن به عنوان یه رئالی متعصب از کسایی بودم که وقتی جوزه رفت نه تنها فهش ندادم بلکه خیلیم ناراحت شدم حتی همین الانشم دوسش دارم این رکورد و نتایجی که گفتی فصل دوم و سوم مورینیو بود نه فصل اول کارلو تازه فصل اولش ولی انصافا خوب نتیجه گرفته الان درسته بازیو به بارسا باختیم تازه من میگم ما به راموس و داور باختیم وگرنه حقمون باخت نبود ولی بازم بالاتریم تو جدول تازه تو اروپا و فینال کوپا هم هستیم و تو هر ۳جام شانس قهرمانی داریم به نظر من برای قضاوت کارلو خیلی زود من احساس میکنم ما با همین مربی طلسم قهرمانی اروپا رو پایان میدیم و دهمین cl میبریم البته این نظر منه زمان جوزه تاکتیک بیشتر رو ضده حمله بود و پرس ولی الان کارلو یه تعادل خوبی داده به تیم و پاسکاری ها مالکیت توپ هم برده بالا کلا یه شخصیت خوبی داده دیگه خبر از اون حاشیه ها هم نیست و تیم ارامش خوبی داره ولی متاسفانه بعضی از ما با یه بازی میایم کل ارزش ها و کارهایی که یه مربی کرده از یاد میبریم یوب هاینکس که ۳جامه شد فصل قبلش هیچ جامی نبرده بود ولی فصل بعد اومد ۳جامه شد و یه تیم عالی رو تحویل پپ داد خلاصه یه کم صبر داشته باشیم واخر فصل نظر بدیم حداقل بهتره تا الان که تو هر ۳جام شانس داریم و انصافا تیم هم خوب داره بازی میکنه موفق باشی;)
اگر یادتون باشه این پست 3 ماه پیش زدم تو همین تاپیک وگفتم یه حسی بهم میگه رئال با کارلو دهمین چمپیونزلیگ میبره وهمونم شد خداروشکر تبریک به تمام رئالی های این تاپیک

اگر یادتون باشه این پست 3 ماه پیش زدم تو همین تاپیک وگفتم یه حسی بهم میگه رئال با کارلو دهمین چمپیونزلیگ میبره وهمونم شد خداروشکر تبریک به تمام رئالی های این تاپیک

خداییش بعد 12سال امسال دیگه حق رئال بود با نابود کردن بوندسلیگا و مخصوصا بایرن...من و بیشتر بارساییا قاعدتا نباید از نتیجه دیشب راضی باشیم(همونطور که 1لیورپولی حاضره هر تیمی قهرمان cl بشه جز یونایتد) ولی خب اگر منطقی باشیم رئال الان بهترین تیم دنیاست در هر زمینه ای...منم تبریک میگم به تمام دوستان رئالی@};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or