FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتفاقا از تاتا مارتینو خوشم میاد .. خیلی خوب پرسینگ رو جاانداخته تو بارسا .. این موضوع استراحت اینا رو هم میدونستم .. ولی دلیل نداره که ! میتونست این بازی هم آلوز رو بزاره و واسه بازی بعدی که جام حذفیه و رفت دوهیچ برده بود سوسیه داد رو اونجا بزاره مونتویا رو ( که البته اون هم کم حساس نیست ! ) و هفته بعدش آلوز رو بیاره واسه بازی جلو من سیتی . به هر حال ! .. شانس آورد بارسا که سویا موقعیت هاش رو از دست داد .. مخصوصا اون تک به تک رو که مونتویا تقدیم کرد به حریف !‌ درست تو همین صحنه هم قبل اینکه توپ بهش برسه داشتم به پسرعموم میگفتم که الان ست که تر بزنه ! که زد .
خیلی بی کله بازی میکنه !
//
اون تایم رو هم نمیشه تغییر داد . به نظر من که خوبه ! ششششصصصت ثانیه ! بسه دیگه !:d

من جای تاتا بودم مونتویا رو میفروختم و به جاش دنیلو رو میخریدم از پورتو ، برای خودش یه دنی آلوزه :d
الان به نظر من بعد مسی تو بارسا مهم ترین بازیکن و کلیدی ترین بازیکن فابرگاسه ... :d
رنگو بیا بزنیم دیگه :d میخوام فوتبالی که گواردیولا با بارسا ب بازی میکرد جلوت بازی کنم:d

رسمی اعتراف میکنم بهترین بازیکنی که دیدم با یووه بهتر از خودم بازی میکنه سیناست.
رسمن با یورنته ابادم کرد )x
بر عکس من که بازیم زمینی هستش دهن مارو رو هوا صاف کرد این یورنته ... هر چند تا حالا جلو یووه بازی نکرده بودم.
در کل بازی سینا حرف نداره و دو تا باخت دادم که یکیش سنگین بود #:-s

بازی با رتبه 1717 دنیا خیلی سخته. برای همین استرس میگیرم :d

اونا همش کشکه ! هرکی بیشتر بازی کنه رتبه ش میره بالاتر ! بازهم دلیل نمیشه استرس داشته باشی :d قبل بازی موز بخور با شکلات تلخ + یه لیون چای دارچین زنجبیل میخک دار ببینم بازم استرس پیدا میکنی یانه ! :d اگه را داشت یکم کوکائین بتونی بزنی که دیگه میری اون بالا بالاها .. خدای اعتماد به نفس میشی :d

من جای تاتا بودم مونتویا رو میفروختم و به جاش دنیلو رو میخریدم از پورتو ، برای خودش یه دنی آلوزه :d
الان به نظر من بعد مسی تو بارسا مهم ترین بازیکن و کلیدی ترین بازیکن فابرگاسه ... :d
رنگو بیا بزنیم دیگه :d میخوام فوتبالی که گواردیولا با بارسا ب بازی میکرد جلوت بازی کنم:d

بابا همین تیمای دیگه لالیگا بازیاشون رو نگاه کنی دفاع راست هاشون .. ! هرکدومشون رو که بگی بازیشون از این مونتویا بهتره ! از آکادمیه.. از لاماسیا ست ! به درک !‌ وقتی داره پشت سرهم تر میزنه خب عقل آدم میگه نباید بازیش داد دیگه ! بارترا هم اصلا مطمئن نیست . خسه رئال مادرید رو نگاه کن ! از رونالدو هم بهتر داره بازی میکنه ! اما اینور تییو رو نگاه کن ! فقط حرکات تکراری و پاس به عقب .
:d
نیستی بزنیم خب :d

- - -ویرایش - - -

رسمی اعتراف میکنم بهترین بازیکنی که دیدم با یووه بهتر از خودم بازی میکنه سیناست.
بر عکس من که بازیم زمینی هستش دهن مارو رو هوا صاف کرد این یورنته ... هر چند تا حالا جلو یووه بازی نکرده بودم.

سینا کیه ؟! :d

این کمالم بازیش مثل منه.امثال کلا بازی با سیستم ما جور نیست کمال.پارسال بهتر بود.
من کلا خیلی کم سیزن و فرندلی بازی میکنم چون تیم خوبی که خوشمم بیاد ازش و بتونم باهاش بازی کن نیست واقعا.بخوام بازی کنم مجبور میشم بایرن یا رئال بردارم که اصلا خوشم نمیاد.

یورنته که عشق منه :x :دی

نمیدونم دقت کردی یا نه اما تمام حملاتم با پیرلو شروع میشد و هافبک دفاعی هم گذاشته بودمش و با پاس های عمقی و بلند پیرلو موقعیت ایجاد میکردم . برعکس کمال به نظرم اتفاقا پیرلو باید هافبک دفاعی باشه تا فضای بیشتری برای بازیسازی داشته باشه پوگبا و ویدال کمی جلو تر باشن . اگر پیرلو CM یا AM باشه هافبک های حریف راحت تر پرس میکنن و پیرلو هم قدرت بدنی بالایی نداره .

در دفاع هم پرس پوگبا و ویدال انجام میدن و پیرلو فضای جلوی مدافعین پوشش میده .

امین مشکل اصلی دفاعت این بود کاسرس گذاشته بودی و مثه اب خوردن من بالا سرش هد میزدم . به جای کاسرس بارتزالی بزار سرعتش کمه اما جایگیریش فوق العادس کاسرس وقتی باید گذاشت که 3 دفاعه بازی میکنی و RCB بزارش اونطوری خیلی توی موقعیت هد زدن قرار نمیگیره .

در کل بازی خوبی بود قرار بود اون ساعت با کمال بازی کنم اما تو اومدی

منم حالم اوکی نبود و اینجور وقتا فقط با بردن یوونتوسیا حالم بهتر میشه :دی

سینا کیه ؟!

بیا امشب سوئد دانمارک بزنیم بفهمی سینا کیه :دی

این کمالم بازیش مثل منه.امثال کلا بازی با سیستم ما جور نیست کمال.پارسال بهتر بود.
من کلا خیلی کم سیزن و فرندلی بازی میکنم چون تیم خوبی که خوشمم بیاد ازش و بتونم باهاش بازی کن نیست واقعا.بخوام بازی کنم مجبور میشم بایرن یا رئال بردارم که اصلا خوشم نمیاد.

امین تو بیشتر 4-3-3 بازی میکنی ، اپدیت هفته بعد ریت بازیکنای اینتر بهتر میشه ( بخاطر برد این هفتمون ) اونوقت بریم اینتر تست کنیم . کامبیاسو ، هرنانس و گوارین هافبک بزاریم پالاسیو و بوتا مهاجم کناری و میلیتو مهاجم نوک فک کنم ترکیب خوبی بشه

اما خود من کنارش 3-6-1 و 4-1-3-1-2 هم تست میکنم .

حیف شد. امشب میخواستم یه دست با سینا بازی کنم. یکم وقت تلف کردم تا بیاد بازی کنیم که دیدم رفت :d

امروز ترکیبی که عبداله گفت تست کردم ، اصلا برای من جواب نمیده. جووینکو فاجعه است ، انگار 10 نفره دارم بازی میکنم.

حیف شد. امشب میخواستم یه دست با سینا بازی کنم. یکم وقت تلف کردم تا بیاد بازی کنیم که دیدم رفت :d

امروز ترکیبی که عبداله گفت تست کردم ، اصلا برای من جواب نمیده. جووینکو فاجعه است ، انگار 10 نفره دارم بازی میکنم.

این ترکیب تست کن :دی

اساموا ----- کیه لینی ----- بارتزالی ----- لیخ

--------------- پیرلو (CDM) ------------
----- ویدال (LM) ----- پوگبا (CM)
-------------------------------- ایسلا(RM)

------ یورنته ------توز

نکات مهم :دی :

1- سیستم 4-1-3-2 دیفالت فیفا انتخاب کن
2- سیستم ادیت کن و LM کمی متمایل به مرکز زمین بکن
3- LB بازده حرکتیش روی بیشترین حالت ممکن قرار بده و اون جهت هارو هم فقط یدونه به سمت جلو فعال کن
4- جهت های حرکتی توز متمایل به کناره ها بکن
5- زمان حمله به جای اینکه به سرعت توپو به مهاجما برسونی سعی کن بازیو نگه داری تا بازیکنای حریف به یک سوم دفاعی خودشون برن اونوقت توپو به پیرلو بده و دنبال فضاهای خالی باش با پاس بلند توپو بفرست اونجا

تاکتیک :
1- برو قسمت تاکتیک و خودت یکی بساز
2- اولی در حالت Free Form قرار بده اما دومی بزار Org بمونه
3- سرعت پاس روی 65 قرار بده اما به حالت ریسک نرسه
4- طول پاسارو در حالت کوتاه قرار بده حدود 40 45 خوبه
5- سانتر روی 55 بزار
6- شوت روی 55 بزار
7- پرس روی 60 بزار
8- تراکم تیمی روی 50 بزار
9- و در اخر Aggressive روی 65 بزار

سعی کن خیلی جنگنده و فیزیکی بازی کنی :دی خط هافبک حریف پرس کن نزار بازیسازی کنه اگر رفت کناره ها سعی کن به محلی هدایتش کنی که اگر هم سانتر کرد خطرناک نباشه اگر زمانی که میخواد سانتر کنه جهت حرکتش به سمت نقطه کرنر باشه خطری نداره مواظب باش دربیل نخوری و جهتش به سمت محوطه جریمه نباشه
در زمان ضد حمله توپو به یورنته برسون و چند ثانیه ای با کمک قدرت بدنیش توپ نگه داره تا بازیکنا برسن
سمت راست بوسیله لیخ ، ایسلا و توز کارهای ترکیبی و مثلثی انجام بده و برو توپ سانتر کن .
سعی کن توپو بیشتر سمت راست به گردش در بیاری و اینطوری تیم حریف متمایل به سمت راست زمین میشه و فضای خوبی سمت چپ بدست میاد وقتی اون فضا بدست اومد زود توپو بده پیرلو و با مثلث L1 برای اساموا که فضای خوبی داره سانتر انجام بده . با اساموا سعی کن بیشتری فیزیکی جلو بری چون سرعتش بالا نیست ...

از همه مهمتر باید بازیت روی پیرلو بنا کنی . پیرلو مثل یک جادوگر میمونه :دی تا صاحب توپ میشه مهاجمات بدون توپ به قلب دفاع حریف میزنن و وقتی توپو وسط زمین به پیرلو میدی به فرار ها و حرکات بدون توپ توز ، ایسلا ، لیخ و اساموا دقت کن وقتی پیرلو توپو میگیره همه اینه به یک سمت فرار میکنن و با مثلث L1 براحتی میتونی فضای خوبی در اختیارشون بزاری بخصوص واسه توز که خوب از عمق فرار میکنه . سعی کن به جای ایسلا جیوونیکو بزاری اگر روشش دستت بیاد خیلی بهتره

تو هم اگر تجربیات خوبی از یووه داری لطفا به اشتراک بگذار :دی

سینا میخواستم یه انتقاد کنم ازت دلم نیومد :d چون فکر کردم این رفاقت نصفه و نیممون ممکنه بر باد بره:bighug:
ببین انتقاده در چه حد بوده>:)

- - -ویرایش - - -

وصل شدن به EA با این اینترنتم شده آرزو

اینکه اینتری هستی ولی با یووه بازی میکنی برام جای سواله :-/
هر وقت با اینتر بردی باید اینو بگی :d
راجب امضات هم باید بگم 31+1=32

نکته کلیدی اینجاس با تیم خودتون میام شمارو میبرم یوونتوسی >:)

امین تا 13 من تقریبا تیم اولم اینتر بود اما توی فیفا 14 واقعا اینتر خیلی ضعیفه و نمیتونم با اینتر جلو بچه ها مخصوصا کسایی که تیم سرعتی ور میدارن دووم بیارن . البته اینم بگم من با یووه و میلانی ها همیشه اینتر میشم اما ایندفعه چون توی اپدیت اخری اینتر رسما به فا.ک رفت مجبور شدم جلوت یووه وردارم :دی

امین تا 13 من تقریبا تیم اولم اینتر بود اما توی فیفا 14 واقعا اینتر خیلی ضعیفه و نمیتونم با اینتر جلو بچه ها مخصوصا کسایی که تیم سرعتی ور میدارن دووم بیارن . البته اینم بگم من با یووه و میلانی ها همیشه اینتر میشم اما ایندفعه چون توی اپدیت اخری اینتر رسما به فا.ک رفت مجبور شدم جلوت یووه وردارم :biggrin1:
اين آپديت آخري رسما گند زده با اورالاش ..
امسال والدز تقريبا بهترين فصلش بوده تو بارسا ، بعد اورالش رو كردن 83 :|
الكسيس هم خدايي اين فصل خيلي عالي بوده بعد همون 82 مونده .. :| :biggrin1:

تو هم اگر تجربیات خوبی از یووه داری لطفا به اشتراک بگذار :دی
ببین باید یه دست بازی کنیم تا عملی بهم حالی کنی ترکیبت خوبه :d والا من چیزی که تا الان فهمیدم مارکیزیو جون میده برای خط حمله :d عجب زوجی با توز شده. :d

سينا جان لطفا منو ادد كن هركار ميكنم نميتونم اددت كنم !!
كمال با من بازي كرده ، نوب نوبم ..:d
خالی میبنده ، خیلی بازیش خوبه. تیم هایی که بر میداشت نمیشناخت ، همین باعث میشد ترکیب درستی نچینه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or