Sostenitore
کاربر سایت
بازی با رتبه 1717 دنیا خیلی سخته. برای همین استرس میگیرم :dاسترس برا چی آخه ؟! :d مگه مسابقه شرطیه یا چی .. ؟ :d
بازی با رتبه 1717 دنیا خیلی سخته. برای همین استرس میگیرم :dاسترس برا چی آخه ؟! :d مگه مسابقه شرطیه یا چی .. ؟ :d
اتفاقا از تاتا مارتینو خوشم میاد .. خیلی خوب پرسینگ رو جاانداخته تو بارسا .. این موضوع استراحت اینا رو هم میدونستم .. ولی دلیل نداره که ! میتونست این بازی هم آلوز رو بزاره و واسه بازی بعدی که جام حذفیه و رفت دوهیچ برده بود سوسیه داد رو اونجا بزاره مونتویا رو ( که البته اون هم کم حساس نیست ! ) و هفته بعدش آلوز رو بیاره واسه بازی جلو من سیتی . به هر حال ! .. شانس آورد بارسا که سویا موقعیت هاش رو از دست داد .. مخصوصا اون تک به تک رو که مونتویا تقدیم کرد به حریف ! درست تو همین صحنه هم قبل اینکه توپ بهش برسه داشتم به پسرعموم میگفتم که الان ست که تر بزنه ! که زد .
خیلی بی کله بازی میکنه !
//
اون تایم رو هم نمیشه تغییر داد . به نظر من که خوبه ! ششششصصصت ثانیه ! بسه دیگه !:d

بازی با رتبه 1717 دنیا خیلی سخته. برای همین استرس میگیرم :d
من جای تاتا بودم مونتویا رو میفروختم و به جاش دنیلو رو میخریدم از پورتو ، برای خودش یه دنی آلوزه :d
الان به نظر من بعد مسی تو بارسا مهم ترین بازیکن و کلیدی ترین بازیکن فابرگاسه ... :d
رنگو بیا بزنیم دیگه :d میخوام فوتبالی که گواردیولا با بارسا ب بازی میکرد جلوت بازی کنم:d
رسمی اعتراف میکنم بهترین بازیکنی که دیدم با یووه بهتر از خودم بازی میکنه سیناست.
رسمن با یورنته ابادم کرد )x
بر عکس من که بازیم زمینی هستش دهن مارو رو هوا صاف کرد این یورنته ... هر چند تا حالا جلو یووه بازی نکرده بودم.
در کل بازی سینا حرف نداره و دو تا باخت دادم که یکیش سنگین بود #![]()
رسمی اعتراف میکنم بهترین بازیکنی که دیدم با یووه بهتر از خودم بازی میکنه سیناست.
رسمن با یورنته ابادم کرد )x
بر عکس من که بازیم زمینی هستش دهن مارو رو هوا صاف کرد این یورنته ... هر چند تا حالا جلو یووه بازی نکرده بودم.
در کل بازی سینا حرف نداره و دو تا باخت دادم که یکیش سنگین بود #![]()
سینا کیه ؟!
این کمالم بازیش مثل منه.امثال کلا بازی با سیستم ما جور نیست کمال.پارسال بهتر بود.
من کلا خیلی کم سیزن و فرندلی بازی میکنم چون تیم خوبی که خوشمم بیاد ازش و بتونم باهاش بازی کن نیست واقعا.بخوام بازی کنم مجبور میشم بایرن یا رئال بردارم که اصلا خوشم نمیاد.
حیف شد. امشب میخواستم یه دست با سینا بازی کنم. یکم وقت تلف کردم تا بیاد بازی کنیم که دیدم رفت :d
امروز ترکیبی که عبداله گفت تست کردم ، اصلا برای من جواب نمیده. جووینکو فاجعه است ، انگار 10 نفره دارم بازی میکنم.
چشم حتماسينا جان لطفا منو ادد كن هركار ميكنم نميتونم اددت كنم !!
كمال با من بازي كرده ، نوب نوبم ..:d

اینکه اینتری هستی ولی با یووه بازی میکنی برام جای سوالهمنم حالم اوکی نبود و اینجور وقتا فقط با بردن یوونتوسیا حالم بهتر میشه![]()

اینکه اینتری هستی ولی با یووه بازی میکنی برام جای سواله
هر وقت با اینتر بردی باید اینو بگی :d
راجب امضات هم باید بگم 31+1=32

اين آپديت آخري رسما گند زده با اورالاش ..امین تا 13 من تقریبا تیم اولم اینتر بود اما توی فیفا 14 واقعا اینتر خیلی ضعیفه و نمیتونم با اینتر جلو بچه ها مخصوصا کسایی که تیم سرعتی ور میدارن دووم بیارن . البته اینم بگم من با یووه و میلانی ها همیشه اینتر میشم اما ایندفعه چون توی اپدیت اخری اینتر رسما به فا.ک رفت مجبور شدم جلوت یووه وردارم :biggrin1:

:biggrin1:ببین باید یه دست بازی کنیم تا عملی بهم حالی کنی ترکیبت خوبه :d والا من چیزی که تا الان فهمیدم مارکیزیو جون میده برای خط حمله :d عجب زوجی با توز شده. :dتو هم اگر تجربیات خوبی از یووه داری لطفا به اشتراک بگذار![]()
خالی میبنده ، خیلی بازیش خوبه. تیم هایی که بر میداشت نمیشناخت ، همین باعث میشد ترکیب درستی نچینه :dسينا جان لطفا منو ادد كن هركار ميكنم نميتونم اددت كنم !!
كمال با من بازي كرده ، نوب نوبم ..:d