FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز دو دست با عبداله بازی کردم. بازی اول زنیت - یووه بود که عبداله 2-1 بازی رو برد. بازی دوم سوسیداد - یووه بود که تو یه بازی شدید فشرده 0-0 تموم شد :d

عبدااله اصلا منو جدی نمیگیره :d همش تیم های 4.5 ستاره بر میداره :d

جدی نمیگیره چیه ؟! :d مثل همیشه بازی میکردم من .. سری بعد 5 ستاره ور میدارم :d
کمال حمله کن ! پرس کن ! خیلی میری تو لاک دفاعی .. پاسکاری عرضیت کمه .. ترکیبت رو عوض کن بیا رو 4231 .

کمال حمله کن ! پرس کن ! خیلی میری تو لاک دفاعی .. پاسکاری عرضیت کمه .. ترکیبت رو عوض کن بیا رو 4231 .
بیا با منم بازی کن
فقط تیم 5 * بردار
میخوام با 2 دفاع جلوت بازی کنم:>

بازی دوم که خوب حمله کردم :d سیستم 4-2-3-1 دو تا وینگر درست حسابی میخواد ، یووه وینگر خوب نداره. کسی که سرعت و تکنیک داشته باشه. مجبورم لیخت رو بزارم وینگر که بازی با پاش فاجعه است. از اونور هافبک وسط های خوبی دارم ، تو این سیستم فقط میتونم از دو تاشون استفاده کنم.

نظرت چیه؟

ترکیبت رو عوض کن بیا رو 4231 .

بازی دوم که خوب حمله کردم :d سیستم 4-2-3-1 دو تا وینگر درست حسابی میخواد ، یووه وینگر خوب نداره. کسی که سرعت و تکنیک داشته باشه. مجبورم لیخت رو بزارم وینگر که بازی با پاش فاجعه است. از اونور هافبک وسط های خوبی دارم ، تو این سیستم فقط میتونم از دو تاشون استفاده کنم.

نظرت چیه؟

کمال اگر بخوای اون مواردی که عبدالله گفت در بازیت تقویت بشه منم باهاش موافقم و 4-2-3-1 بازی کن ( با اینکه سیستم ایده الی برای یووه نیست )
برای وینگ سمت چپ جیووینکو بزار وینگر راست توز و یورنته بزار مهاجم . پشت سرش هم من باشم به جای مارکیزیو ، پوگبا میزارم چون توی پرس تیمی خیلی کمک میکنه و هافبک های دفاعی هم ویدال و پیرلو

خود من با یووه 4-1-3-2 بازی میکنم و خیلی هم راضیم . خوبی 4-1-3-2 اینه انعطاف زیادی به بازیم میده هم میتونم از کناره ها سانتر کنم و هم ابزار اینو دارم براحتی با حرکات ترکیبی از عمق جلو برم . برای ضد حمله هم که عالیه .

فقط من سیستم ادیت کردم LM بیشتر متمایل به مرکز زمین کردم و ویدال LM گذاشتم از اونور برای اینکه از سمت چپ هم بتونم نفوذ کنم بازده حرکتی اساموا بیشتر کردم و در اصل وقتی اساموا(LB) برای سانتر نفوذ میکنه ویدال(LM) پشت سرش فضای خالی پر میکنه ( این تاکتیک از روی اینتر مانچینی ورداشتم که سمت راست زانتی و مایکون چنین کاری میکردن ) با اینکار وسط زمین هم خلیی مستحکم میشه و پیرلو ، ویدال و پوگبا کاملا اونجارو میبندن . اما برعکس LM اصلا RM دستکاری نکردم و معمولا جیووینکو میزارم اما اگر بازی خیلی فیزیکی بشه ایسلا میزرام .

واسه نقل و انتقالات ژانویه اپدیت دادن ؟

آخرین ویرایش:

نظرت چیه؟

حمله کردی ؟ :d پس چرا ندیدم من ؟ :d

اییینهمه بازیکن !! واللا رو این یوونتوس همه جور سیستمی میشه پیاده کرد ! بازیکن نداره ؟! عجب !

آسموئا -- کیلینی -- بارزاگلی -- لیختن شتاینر
----------پوگبا ---- -----پیرلو (ویدال ) ----------------
-------توز (ایسلا ) ------- ویدال --- ووچینیچ ( په په ) --------------
---------------------- جووینکو ------------------

البته این برا منه که رو زمین کار میکنم بیشتر .. سانتر بلد نیستم . 4132 رو یووه بهتر جواب میده برام.
این سینا خوب و اصولی توضیح میده.. LM و RM و اینا رو بلد نیستم زیاد :d رو هیچ اصل و قانونی پایبند نیستم من، به قول آقامون بروسلی آدم بازیش و حرکاتش باید مثل آب روون باشه و مسیرحرکتش غیرقابل پیش بینی :d اونشکلی هر سنگ و مانعی رو میتونه تو راهش خورد کنه حل کنه بشکنه بره جلو :d

@سینا و عبداله
آپدیت دادن دیگه :d

جووینکو اصلا فرارهای خوبی نداره. تو این بازی هم طوری درستش کردن که همیشه توپ نیم متر از پاش فاصله داره. پیرلو اصلا به درد هافبک دفاعی نمیخوره. پیرلو همین الانش تو سیستمی که 3 هافبک داره نقطه ضعف دفاعیه منه ، همیشه از پشتش گل میخورم. حالا بزارمش هافبک دفاعی رسما تیمو به باد میده :d

چون من همیشه در حال رفت و آمد هستم و تو بازیم صبر و حوصله ندارم امثال پوگبا و پیرلو به کارم نمیان ، چون تو دفاع یا حمله جا میمونن. اگر برای حمله جلو اومده باشن ، برای دفاع خبری ازشون نیست و بلعکس. من ترجیح میدم بازیکن هایی که رفت و آمد های سریعی دارن برای خط هافبک استفاده کنم.

بارتزالی تو دفاع وسط پشتشو رسما اتوبان میکنه ، تو سرزنی هم خیلی ضعیفه ، خیلی راحت رو سرش هد میزنن. برای همین نمیشه ازش استفاده کرد. من برای دفاع چپ اوگبونا که قدرت بیشتری داره ترجیح میدم ، آساموا تو سر زنی کم میاره :d

راستی منظور شما کدوم 4-2-3-1 هست؟ یکی واید هست ، یکی معمولی.

میدونم مشکل از سبک بازی خودمه ، باید بیشتر روش کار کنم ولی همه اینهایی که شما میگید امتحان کردم ، متاسفانه از بارتزالی ، جووینکو و ووچینیچ خیلی استفاده کردم ، اصلا جواب نمیدن ، طوری شده که به عنوان تعویضی بخاطر خستگی مهره های اصلیم هم به بازی نمیارمشون :d

پ.ن: عبداله اصلا استرس بازی رو حساب نمیکنیا ، بازی باهات خیلی استرس زاست :d

استرس برا چی آخه ؟! :d مگه مسابقه شرطیه یا چی .. ؟ :d

پ.ن : یکی از بهترین تیمای دنیا (بارسلون ) یکی از بدترین مدافعای راست دنیا رو داره ! این مونتویا چقدر خراب کرد امشب جلوی سویا !! .. افتضااح بود . از اون بدتر مربی ئه که اینو بازی میده !

به به میبینم که دارید راجب قهرمان بحث میکنید;;)
همین اول بگم برای گذاشتن بازیکن حتمن نیگاه کنید و ببینید قابلیت بازی تو اون پست رو داره یا نه چون اگه نداشته باشه به راحت -10 میشه یعنی حدوده 10 تا از اورالاشو انگار از دست میده.
پس با این حساب گذاشتن اسموا رو تو دفاع چپ فراموش کنید و همین طور پست های غیر تخصصی.
اگه با یووه قصد دفاع 4 نفره رو دارید و حریف تیمی سرعتی هستش.
از راست لیخت کیلینی بارزاگلی کاسرس و اگه قدرتی بود میشه جای کاسرس از اوگبونا استفاده کرد منتها با فلش حرکتی عقب که الکی جلو نره.
راجب بارزاگلی اشتباه نکن رفیق یووه ای عزیزم.
تو قسمت خصوصیات شخصی بازیکن ها رو اگه نیگاه کنی میبینی که قسمت با مغز بازی کردن بارزاگلی تیک خورده و این یعنی بازیکن بیشتر از مغز استفاده میکنه تا بدن و این برای تفساید گیری و جا گیری فاکتور بسیار مهمی هستش.
راجب پیرلو باهات موافقم که اگه بخای شناور بازی کنی و تیمت مدام در رفت و امد باشن کارایی تداره. ولی پوگبا براحتی میتونه نقش تک هافبک دفاعی رو بازی کنه و به اصطلاح وسطو ببنده.
جووینکو رو بهش فلش جلو بده و ریت حرکتش هم ابی کن ببین چه اتیش پاره ای میشه;)
در ضمن اسوالدو هم بد نیست واسه st.
هر چند 3 مهاجم ایده ال من الان میرکو اسوالدو و توز هستن چون اولویت واسه من تموم کنندگی + سرعت خوب هستش.

استرس برا چی آخه ؟! :d مگه مسابقه شرطیه یا چی .. ؟ :d

پ.ن : یکی از بهترین تیمای دنیا (بارسلون ) یکی از بدترین مدافعای راست دنیا رو داره ! این مونتویا چقدر خراب کرد امشب جلوی سویا !! .. افتضااح بود . از اون بدتر مربی ئه که اینو بازی میده !
8-| حالا واسه یه بازیکن نمیشه مربی رو بدتر فرض کرد(گرچه نباید از یک بازیکن20 ساله ای که بعد از مدتها بهش میدان داده شده توقعی به اون صورت داشت.اگر اینطور بود چند سال پیش هم بارسا زمان پپ به جای الوز .جفرن سوارز محاجم رو گذاشت که تبدیل شد به اتو بان.نظرت در مورد مربی چیه؟)
حتما استراحتی داده به الوز .میخواستی کی بذاره جای الوز ؟با این کمبودد مدافع
بیخیال بحث رو نکشیم به فوتبال تیمی
++++++++
این نیمشه تایم تغییر ترکیب رو بیشتر کرد؟که60 ثانیه هست .تا دسته رو بزنی شده 60 ثانیه .سر این تایم چقدر بازیکن اصلی تو لیست اخر جا موندن اوهه
نمونش پینتو به جای والدس (زمان مصدمیتش رفت بود اخر لیست)

تو 14 بازی نکردیم باهم نه ؟! تو 13 هم خییلی کم .. اصلا یادم رفته بازیت ! فقط یادم مونده که دفاعت خوب بود .
نه 14 رو هنوز بازی نکردیم .. تو 13 فکر کنم 3-4 تا مساوی شدیم ... 2 تا برد مال من تو دوستانه بود و تو مسابقات هم 1 دست باختم بهت.
فردا از 5.30 تا 6.45 هستم خاستی بیا ;)

8-| حالا واسه یه بازیکن نمیشه مربی رو بدتر فرض کرد(گرچه نباید از یک بازیکن20 ساله ای که بعد از مدتها بهش میدان داده شده توقعی به اون صورت داشت.اگر اینطور بود چند سال پیش هم بارسا زمان پپ به جای الوز .جفرن سوارز محاجم رو گذاشت که تبدیل شد به اتو بان.نظرت در مورد مربی چیه؟)
حتما استراحتی داده به الوز .میخواستی کی بذاره جای الوز ؟با این کمبودد مدافع
بیخیال بحث رو نکشیم به فوتبال تیمی
++++++++
این نیمشه تایم تغییر ترکیب رو بیشتر کرد؟که60 ثانیه هست .تا دسته رو بزنی شده 60 ثانیه .سر این تایم چقدر بازیکن اصلی تو لیست اخر جا موندن اوهه
نمونش پینتو به جای والدس (زمان مصدمیتش رفت بود اخر لیست)

اتفاقا از تاتا مارتینو خوشم میاد .. خیلی خوب پرسینگ رو جاانداخته تو بارسا .. این موضوع استراحت اینا رو هم میدونستم .. ولی دلیل نداره که ! میتونست این بازی هم آلوز رو بزاره و واسه بازی بعدی که جام حذفیه و رفت دوهیچ برده بود سوسیه داد رو اونجا بزاره مونتویا رو ( که البته اون هم کم حساس نیست ! ) و هفته بعدش آلوز رو بیاره واسه بازی جلو من سیتی . به هر حال ! .. شانس آورد بارسا که سویا موقعیت هاش رو از دست داد .. مخصوصا اون تک به تک رو که مونتویا تقدیم کرد به حریف !‌ درست تو همین صحنه هم قبل اینکه توپ بهش برسه داشتم به پسرعموم میگفتم که الان ست که تر بزنه ! که زد .
خیلی بی کله بازی میکنه !
//
اون تایم رو هم نمیشه تغییر داد . به نظر من که خوبه ! ششششصصصت ثانیه ! بسه دیگه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or