FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نامردا به همین زودی منو بازنشسته کردین می خواین بزارینم مربی:((
اقا من وسط میگیرم تو دفاع میشم بوسکتس تو حمله میشم اینیستا با 1پست 2تا تیر میزنم هم کمک اقا عبدلله میشم تو دفاع تو حمله هم هی دروازه خالی میدم به ارین بزنه تو گل:d
:-?
اگر 1کی هم تو پست رونالدو داشته باشیم که عالی باهاش بازی کنیم فقط همون اقا علی هستن منم فرت و فرت مثلث+L1 میزنم اصلا 1وضعی:d
حمیدرضا هم بال راست شه خیلی خوفه دیروز اشکمو دراورد:d احسانم میزاریم دروازه دیگه تیممون تکمیله رسما می تونیم فوتبال شائولین بازی کنیم:d
کلا مربی-بازیکن خوبی میشم:d

البته رضا جون اینو بگم من چون دوست ندارم، زحمات مهاجم های تیم حریف رو خراب کنم به تمام شوت هاشون پاسخ مثبت میدم:dبزار گل بزنن حالشو ببرن باشه:d

البته رضا جون اینو بگم من چون دوست ندارم، زحمات مهاجم های تیم حریف رو خراب کنم به تمام شوت هاشون پاسخ مثبت میدم:dبزار گل بزنن حالشو ببرن باشه:d
احسان تو حاشیت زیاده همین اول بازیها تیمو بردی تو حاشیه:d از تو لیست خارج شدی:d
ما می خواهیم اولین تیمی تو ایران باشیم که توش روابط جای ضوابط نمیگیره>:)
پس سپردمت به دست کمیته انضباطی باشگاه من دیگه حرفی باهات ندارم=))

آقا مرده خور هم خواستین واسه تیم من هستم٫فقط از دفاع بزنید زیر توپ من بکنم تو گل:))آرین مهارت منو تو این مورد میدونه:)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

آخرین ویرایش:
در آينده اي نه چندان دور...

اسم بازي باگه 92-93 هست :d

80593371208877002701.jpg

آقا مرده خور هم خواستین واسه تیم من هستم٫فقط از دفاع بزنید بزنید زیر توپ من بکنم تو گل:))آرین مهارت منو تو این مورد میدونه:)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

تو مرده خور تو هوایی من رو زمین

ولی جدا چیز جالبی میشه ، حداقل من و امین و احسان و رضا و میتونیم دو به دو بازی کنیم ... چیز جالبی از آب در میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or