El sigloBlanco
کاربر سایت
ما که تو سیزن زدیم تو کار باشگاهای برزیلی خیلی هم حال میده کلا اگه بخوام جز رئال تیمی بردارم با تیمای امریکای جنوبی بیشتر حال میکنم تا اروپایی
با اين تاپيك نميشه خداحافظي كرد چون بيشتر كسايي كه بازيشون خوبه اينجا پست ميزارن ادم ميتونه از تجربشون استفاده كنه تاپيك fifa ps4 فعلا خلوت خبري نيستمن وارد نسل جدید شدم و دیگه باید از این تاپیک و دوستان اینجا خداحافظی کرد و ایشالا تو نسل جدید دوباره با هم بازی کنیم مخصوصا آقا عبدالله که زیاد تعریفشون رو شنیده بودم و خیلی دوست داشتم بازی کنم باهاش و چند باز هم میخواستیم بازی کنیم و آخر هم قسمت نشد ایشالا با ps4
اتفاقا چند وقت پیش با رفقا صحبت ایتالیا شد همه گفتن جزء باقالیاست :dدوستان امروز آرين آن شد ميخواستم با يه حركت بدزدمش نامرد نزاشت
نميدونم چم شده ديگه با بارسا و رئال حال نميكنم ! بيشتر ميخوام برم تو كار مللي
ايتاليا وافعا تيم خوبيه .. مخصوصا Candreva
سلام
من کلا کم کامنت میزارم. چه دل پری داری تو پسر! مرد مومن من که کلی گل از تو عمق دفاعت و مدلهای دیگه هم زدم تو بازی های رو در رو ! با مشمای ضربدر میشه آخه!؟ :d چی کار کنم بازی های رو در رومون کم گل و نزدیکه. الان آمار کلی بازیهامون 14-11-15 هست به نفع تو! تازه یادته چند روز پیش خودت هم فقط از همین تاکتیک هد بهم گل زدی،سه تا بازی پشت سر هم از کرنر گل خوردم که pm هم دادم بهت که چه میکنی با این کرنرهات!:d
ولی کلا با حرفات موافقم که هر چی بازی سمت واقعیت بره جذاب تره چون خودم هم فوتبال بازی میکنم این جذابیت رو کامل درک میکنم. برای همین هم به توصیت دیگه سیزن رو با a.s.roma میرم که بهت هم گفتم خیلی جذاب تر و متنوع تر شده برام!
من وارد نسل جدید شدم و دیگه باید از این تاپیک و دوستان اینجا خداحافظی کرد و ایشالا تو نسل جدید دوباره با هم بازی کنیم مخصوصا آقا عبدالله که زیاد تعریفشون رو شنیده بودم و خیلی دوست داشتم بازی کنم باهاش و چند باز هم میخواستیم بازی کنیم و آخر هم قسمت نشد ایشالا با ps4
PSN ID ایت چقدر آشناس![]()
ببین محمد 2تا گل با بالوتلی زدی عین RPGبود من وحشت ورم داشتمخصوصا اخریه جوهارتم که عین جو میمونه:d
من موندم چرا این تیم ملی انگلیس اینقدر بالانس یعنی جمع پاسام به 3تا نمی رسید
بازی خوبی بود بعدا بیا با اشتوتگارت 1دست بزنیم
محسن نتت عوض کردی؟بیا تیمت 5تایی کنم دادا:d
بعد تو تلو جبران کنمثله بلایی که امشب احسان و رضا سرم اوردن
اخ گردنم:d
اتفاقا چند وقت پیش با رفقا صحبت ایتالیا شد همه گفتن جزء باقالیاست :d
رفقا دست در دست هم دهیم به مهر :d
بریم پرو کلاپ بزنیم نظر مثبتتون مساعده؟؟:bighug:
منم حمله رو:sniper:من و عبدالله که فقط خندیدیم اونجاco up season هم قبوله:d
من و عبدالله با هم شما همه
عبدالله دفاع رو نگه دارهمنم حمله رو:sniper:

من که هستم ولی اگه بریم از خنده روده بر میشیم!رفقا دست در دست هم دهیم به مهر :d