FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دقت کردین یه موضوع فوق العاده مسخره رو؟

وقتی شوت میزنی دروازه بان دقیقا همون جایی توپ رو ریباند میکنه که بازیکن حریف اونجا وایساده ، تو یه بازی یارو شوتید اون یکی بازیکنش یه جای عجیب غریبی بود دروازه بانم دقیقا ریباند رو فرستاد اونجا
خیلی مسخرست این موضوع
هد و اینا یه ذره وضعشون بهتر شده ولی این دیگه واقعا رو اعصاب منه
اینا همه به خودت بستگی داره باید دفاع هات رو هماهنگ کنی دقیقا مثل جریان سانتر
==============================
ارین نبینم شاخ بازی در بیاری ها وگرنه حماسه می افرینم:دی
نامرد ارین حق نداری جلوش 1 دونه سوتی بدی:|
1 دونه سوتی = گل
کلا خیلی بی رحمه:|:دی
دفاعش هم که نم نمیده.
کلا راضیم ازت ارین:دی
مخصوصا با اون تیمه فضایی التیمیتش:|:دی

اینا همه به خودت بستگی داره باید دفاع هات رو هماهنگ کنی دقیقا مثل جریان سانتر
==============================
ارین نبینم شاخ بازی در بیاری ها وگرنه حماسه می افرینم:دی
نامرد ارین حق نداری جلوش 1 دونه سوتی بدی:|
1 دونه سوتی = گل
کلا خیلی بی رحمه:|:دی
دفاعش هم که نم نمیده.
کلا راضیم ازت ارین:دی
مخصوصا با اون تیمه فضایی التیمیتش:|:دی

:love::horse:
:sniper:
آخه نا مرد تو که منو رسماً به فنا دادی:praying::hurted1:

دوستان امروز آرين آن شد ميخواستم با يه حركت بدزدمش نامرد نزاشت :D

نميدونم چم شده ديگه با بارسا و رئال حال نميكنم ! بيشتر ميخوام برم تو كار مللي :|

ايتاليا وافعا تيم خوبيه .. مخصوصا Candreva

منکه امروز سواستفاده ام رو از دست آرین بردم تونستم دو تا بازی ببرمش ولی اگه دستش خوب شه...:|

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

منکه امروز سواستفاده ام رو از دست آرین بردم تونستم دو تا بازی ببرمش ولی اگه دستش خوب شه...:|

بزار شستم از باند باز بشه :>

البته تو دی ماتئو هستی اینم هست:d

امروز همه تا میتونستن سو استفاده کردن :d کم مونده بود بقال سر کوچه هم بیاد یه دست باهام بزنه:d

ولی اینا بهونست باخت باخته دیگه:|

بزار شستم از باند باز بشه :>

البته تو دی ماتئو هستی اینم هست:d

امروز همه تا میتونستن سو استفاده کردن :d کم مونده بود بقال سر کوچه هم بیاد یه دست باهام بزنه:d

ولی اینا بهونست باخت باخته دیگه:|
اقا جمع نبندl-):d من که نیومدم باهات بازی کنم .
قبل از اینکه این حادثه برات اتفاق بیوفته بهت پیغام دادم تو پی اس ان بیا بازی که شما بعد از چند دقیقه افلاین شدی/:)
+++++++++++
اقایون کسی نیست بامن چند دست بازی کنه؟
هر کی باهام بازی میکنه فقط یه دست میزنه ال فرار:d نمیدونم حکمتش چیه

اقا جمع نبندl-):d من که نیومدم باهات بازی کنم .
قبل از اینکه این حادثه برات اتفاق بیوفته بهت پیغام دادم تو پی اس ان بیا بازی که شما بعد از چند دقیقه افلاین شدی/:)
+++++++++++
اقایون کسی نیست بامن چند دست بازی کنه؟
هر کی باهام بازی میکنه فقط یه دست میزنه ال فرار:d نمیدونم حکمتش چیه

من که برام فرقی نداره با کی میزنم
هر وفت آن بودیم یه ندا بده :d
تاز اونم تویی که یه کاتالان هستی:x

- - -ویرایش - - -

نميدونم چم شده ديگه با بارسا و رئال حال نميكنم ! بيشتر ميخوام برم تو كار مللي :|

آره منم تازگیا با آرژآنتین خیلی حال میکنم
امین میدونه امروز با مسی چیکارش کردم
البته خب اونم پدرمو در آورد اینم هست:-s

- - -ویرایش - - -

تو اون چند دستی که زدیم خیلی واسم جالب بود
چیزی به نام هافبک نه برای من معنی داشت نه برای تو ، بازی از دفاع به حمله یا از دفاع به دروازه بان بود:d

اره منم با آلمان باهات بازی کردم خیلی حال داد.:x
با ارین هر وقت میخوایم بازی کنیم یه اتفاقی میافته یا من نیستم یا ارین :))
با سینا هم اومدم بازی کنم گفت که نمیتونه ساین این شه :-/ واقعا هم نمیشد بعد اف شد رفت.‌‍‍:|

آره منم تازگیا با آرژآنتین خیلی حال میکنم
امین میدونه امروز با مسی چیکارش کردم
البته خب اونم پدرمو در آورد اینم هست:-s

- - -ویرایش - - -

تو اون چند دستی که زدیم خیلی واسم جالب بود
چیزی به نام هافبک نه برای من معنی داشت نه برای تو ، بازی از دفاع به حمله یا از دفاع به دروازه بان بود:d
. باید یه دوره فشرده مهار مسی ببینم چون واقعا انگار توپ به پاش چسبیده بود٫ از گوشه زمین میومد خیلی شیک و ریلکس تو محوطه هر کاری میخواست میکرد تکل هم روش جواب نمیداد٫اصن یه وعضی بود...:)

آخه هلند و پرتقال هافبک به درد بخور نداشتن مجبور بودم علی اصغری بازی کنم:)

آخرین ویرایش:
این 433 attack چقد خوب بود من قدرش رو نمی دونستم قبلا .. تو یه بازه زمانی تو دوماه پیش حدودا با چلسی و این فورمیشن تهاجمی عالی بودم .. بعدا نمیدونم چرا ولش کردم ! یادم نیست .
تازگیا مساوی زیاد میکنم یا نمیدونم مثل قبل نمیتونم راحت ببرم ! دیگه 41212 و 424 کم جواب میده .. عوضش فعلا 433 خوبه .

hesamtotti هم بازیش بهتر شده نسبت به قبل ! مخصوصا تو پرسینگ و توپ گیری . اما از وسط خیلی کم حمله میکنه ! . همش از کناره ها ... مثل amin001 مثل دانزاکوکا ! مثل سینا ! مثل .. ( خیلیای دیگه ! ) . MHfifa هم خدای L1 + مثلث ! اون هم بیشتر از کناره ها ‍! توپ رو هم همیشه با دروزه بان میفرسته درست به مهاجم گوشه ش . 433 deffense .. کافیه اون جلو یا وسط توپ رو لو بدی سریع L1 + مثلث > رونالدو یا بیل > سانتر > بنزما > گلل ! اصلا گردش توپی چرخش توپ تو زمین .. پاسکاری عرضی ئی ! هیچ ! مثلث یا L1 مثلث ! دکمه ضربدرش فک کنم مشمای روش رو هنوز ورش هم نداشته ! دی: ولی خب هرچقدر هم بازیش تکراری باشه اما بردنش سخته ! خوب گل میزنه خوب هم دفاع میکنه .

با اونایی که طبیعی تر بازی میکنن وقتی بازی میکنم بیشتر حال میده .. مثل حمیدرضا مثل حسن مثل آرین مثل حسین وولف مثل سعید .
یکم طراوت بدین به بازیتون خواهشن ! فوتبال که همش گل زدن نیست ! درسته سبک شما همینه ! از اول همین بوده ! عادت کردین که اینشکلی بازی کنین ! اصلا عشقتون میکشه اینشکلی بازی کنید !
ولی سعی تون رو بکنید از وسط هم حمله بکنید ! حداقل سعی تون رو بکنید ! توپ لو میدین گل میخورین فدای سرتون ! دفعه بعد بهتر حمله میکنین ! کمتر توپ از دست میدین ! گل های قشنگ تری میزنین !
توپ رو می چرخونین یکم از پاسکاری لذت میبرین !

این فیفا به اندازه کافی خودش توش حرکات تکراری داره و انیمیشن های همیشگیش تو ذغ آدم میزنه .. شما یکم حال بدین ! به خدا خودتون هم حال میکنین !
مرررررسییییی پیشاپیش . امیدوارم به کسی بر نخوره .

این 433 attack چقد خوب بود من قدرش رو نمی دونستم قبلا .. تو یه بازه زمانی تو دوماه پیش حدودا با چلسی و این فورمیشن تهاجمی عالی بودم .. بعدا نمیدونم چرا ولش کردم ! یادم نیست .
تازگیا مساوی زیاد میکنم یا نمیدونم مثل قبل نمیتونم راحت ببرم ! دیگه 41212 و 424 کم جواب میده .. عوضش فعلا 433 خوبه .

hesamtotti هم بازیش بهتر شده نسبت به قبل ! مخصوصا تو پرسینگ و توپ گیری . اما از وسط خیلی کم حمله میکنه ! . همش از کناره ها ... مثل amin001 مثل دانزاکوکا ! مثل سینا ! مثل .. ( خیلیای دیگه ! ) . MHfifa هم خدای L1 + مثلث ! اون هم بیشتر از کناره ها ‍! توپ رو هم همیشه با دروزه بان میفرسته درست به مهاجم گوشه ش . 433 deffense .. کافیه اون جلو یا وسط توپ رو لو بدی سریع L1 + مثلث > رونالدو یا بیل > سانتر > بنزما > گلل ! اصلا گردش توپی چرخش توپ تو زمین .. پاسکاری عرضی ئی ! هیچ ! مثلث یا L1 مثلث ! دکمه ضربدرش فک کنم مشمای روش رو هنوز ورش هم نداشته ! دی: ولی خب هرچقدر هم بازیش تکراری باشه اما بردنش سخته ! خوب گل میزنه خوب هم دفاع میکنه .

با اونایی که طبیعی تر بازی میکنن وقتی بازی میکنم بیشتر حال میده .. مثل حمیدرضا مثل حسن مثل آرین مثل حسین وولف مثل سعید .
یکم طراوت بدین به بازیتون خواهشن ! فوتبال که همش گل زدن نیست ! درسته سبک شما همینه ! از اول همین بوده ! عادت کردین که اینشکلی بازی کنین ! اصلا عشقتون میکشه اینشکلی بازی کنید !
ولی سعی تون رو بکنید از وسط هم حمله بکنید ! حداقل سعی تون رو بکنید ! توپ لو میدین گل میخورین فدای سرتون ! دفعه بعد بهتر حمله میکنین ! کمتر توپ از دست میدین ! گل های قشنگ تری میزنین !
توپ رو می چرخونین یکم از پاسکاری لذت میبرین !

این فیفا به اندازه کافی خودش توش حرکات تکراری داره و انیمیشن های همیشگیش تو ذغ آدم میزنه .. شما یکم حال بدین ! به خدا خودتون هم حال میکنین !
مرررررسییییی پیشاپیش . امیدوارم به کسی بر نخوره .

سلام
من کلا کم کامنت میزارم. چه دل پری داری تو پسر! مرد مومن من که کلی گل از تو عمق دفاعت و مدلهای دیگه هم زدم تو بازی های رو در رو ! با مشمای ضربدر میشه آخه!؟ :d چی کار کنم بازی های رو در رومون کم گل و نزدیکه. الان آمار کلی بازیهامون 14-11-15 هست به نفع تو! تازه یادته چند روز پیش خودت هم فقط از همین تاکتیک هد بهم گل زدی،سه تا بازی پشت سر هم از کرنر گل خوردم که pm هم دادم بهت که چه میکنی با این کرنرهات!:d
ولی کلا با حرفات موافقم که هر چی بازی سمت واقعیت بره جذاب تره چون خودم هم فوتبال بازی میکنم این جذابیت رو کامل درک میکنم. برای همین هم به توصیت دیگه سیزن رو با a.s.roma میرم که بهت هم گفتم خیلی جذاب تر و متنوع تر شده برام!

سلام
من کلا کم کامنت میزارم. چه دل پری داری تو پسر! مرد مومن من که کلی گل از تو عمق دفاعت و مدلهای دیگه هم زدم تو بازی های رو در رو ! با مشمای ضربدر میشه آخه!؟ :d چی کار کنم بازی های رو در رومون کم گل و نزدیکه. الان آمار کلی بازیهامون 14-11-15 هست به نفع تو! تازه یادته چند روز پیش خودت هم فقط از همین تاکتیک هد بهم گل زدی،سه تا بازی پشت سر هم از کرنر گل خوردم که pm هم دادم بهت که چه میکنی با این کرنرهات!:d
ولی کلا با حرفات موافقم که هر چی بازی سمت واقعیت بره جذاب تره چون خودم هم فوتبال بازی میکنم این جذابیت رو کامل درک میکنم. برای همین هم به توصیت دیگه سیزن رو با a.s.roma میرم که بهت هم گفتم خیلی جذاب تر و متنوع تر شده برام!

مرسی علی آقا
خب داداش جلو ما هم با روم بیا منم گالا بر میدارم حالشو ببریم:d

علی ت روی کرنر خیلی خیلی ضعف داری اینم بگم بهت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or