FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به بههههههههههه محمود جون

تو گرم کن ما هم سرد میکنیم:d
نه بابا سرما بخوره به دستت اذیت میشی به خیر گذشته یا نه؟؟ الان ردیفی؟؟میتونی چیپ بزنی؟؟:d

- - -ویرایش - - -

دیگه واقعا نمیشه جلوی بایرن رو گرفت٫ریبری و روبن چپ و راست توپ میریزند لوا میکنه تو گل:|

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

الان دویژن 8 تویه سیزن یا همه رئالین یا بایرن .فقط من توشون غریب افتادم:d

بدون من چند تا قهرمان جدید پیدا کردید ! من کنار رفتم استعدادهاتون شکوفا شد :dمن که دفاع کردم تمام حالا آزادم تو امتحانا هم میرسم خدمتون امتحانا زیاد مهم نیسن :دی خودتونو گرم نکنید نه من تا حالا اصن بازی نکردم :دی

اوه اوه صاحابش اومد:dملوانان ملوانان ما فیفا بلد نیستیم:d

- - -ویرایش - - -

نه ، اصلا نمیتونم شوت بزنم ...:d
اگه بخوام گل زنم باید با توپ بیام تو دروازه وگرنه شوت نمیتونم بزنم:d
خب وقتشه انتقام گلایی که بهم زدی رو بگیرم :d.آرین جون بیا شرطی بزنیم :dنترس آروم بازی میکنم:d

ارین سریع ان شو تو بایرن من لاس پالماس با مسعود فقط چیپ میزنم دیگه این موقعیت گیرم نمیاد:p
دوستان هر کی باهاش خورده حساب داره امروز باهاش تصفیه کنه:d

ارین سریع ان شو تو بایرن من لاس پالماس با مسعود فقط چیپ میزنم دیگه این موقعیت گیرم نمیاد:p
دوستان هر کی باهاش خورده حساب داره امروز باهاش تصفیه کنه:d

رضا جون شرمنده دیر اومدی من نوبت گرفتم اولی خودمم هیشکی نمیوتنه مثل مو انتقام بگیره:d

رضا جون شرمنده دیر اومدی من نوبت گرفتم اولی خودمم هیشکی نمیوتنه مثل مو انتقام بگیره:d

احسان بزار از لحاظ روحی خوردش کنم بعد راه برای همه هموار می کنم برین چیپ.برگردون.لایی.گل با شونه........بزنین کلا فیفا ببوسه بزاره کنار بعد دیگه تا عید ان نشیم:d

احسان بزار از لحاظ روحی خوردش کنم بعد راه برای همه هموار می کنم برین چیپ.برگردون.لایی.گل با شونه........بزنین کلا فیفا ببوسه بزاره کنار بعد دیگه تا عید ان نشیم:d

تا اطلاع ثانوی آن نمیشم اصلاً >:):>

چون باید با شصت :d پاس ، پاس عمقی ، شوت ، سانتر کرد کلا الان این کارارو نمیتونم بکنم:d
الان تو یه پروفایل مخفی دارم کار میکنم:d
باید برم آرزانتین با دمای بالای 40 درجه تمرین کنم:d

آخه ...... باشه ولی زیاد اذیتش نکنیا تا با منم بازی کنه.تازه میبینی سبک یه دستی رو یاد میگیره دیگه اون دستش که خوب بشه فاتحه

- - -ویرایش - - -

تا اطلاع ثانوی آن نمیشم اصلاً :>>:)

جان من یه کوچولو بازی کنیم.آقا یه نیمه...جهنم ضرر 1 دیقه.....ای بابا فقط بیا ترکیب بچینیم سوت اولو زد یه شوت میزنم فقط باشه:d

هر کی میخواد با ارین بازی کنه باید قول بده از شصتش استفاده نکنه و شوت هم نزنه :d
قول بدید حالا افرین :d
من ناظر بازی هام ها اگر ببینم نتیجه داره غیر عادی میشه اقا عبدالله گل رو صدا میکنم 6 7 تا بهتون بزنه تا دیگه از این کار ها نکنید :d اخرش من تیر خلاصو میزنم بعد همتون رو میزارم بلاک لیست اکانت بازیسنتر رو هم حذف میکنم.:d

بدون من چند تا قهرمان جدید پیدا کردید ! من کنار رفتم استعدادهاتون شکوفا شد :dمن که دفاع کردم تمام حالا آزادم تو امتحانا هم میرسم خدمتون امتحانا زیاد مهم نیسن :دی خودتونو گرم نکنید نه من تا حالا اصن بازی نکردم :دی

دیگه حداقل میدونم با اون لگ نمیتونی ببری:dولی بدون لگ خداااااااااااایی

بالاخره رضا رو بردم :| لامصب دفاع نيست كه !ديواره !

با حميدرضا نشد بازي كنم ..ايشالا بعدا يه بازي 10 ديقه اي بزنيم

ببین محمد 2تا گل با بالوتلی زدی عین RPGبود من وحشت ورم داشت:-s مخصوصا اخریه جوهارتم که عین جو میمونه:d
من موندم چرا این تیم ملی انگلیس اینقدر بالانس یعنی جمع پاسام به 3تا نمی رسید:|
بازی خوبی بود بعدا بیا با اشتوتگارت 1دست بزنیم>:)
دیگه حداقل میدونم با اون لگ نمیتونی ببری
yahoo_4.gif
ولی بدون لگ خداااااااااااایی
محسن نتت عوض کردی؟بیا تیمت 5تایی کنم دادا:d
بعد تو تلو جبران کن:| مثله بلایی که امشب احسان و رضا سرم اوردن:|
اخ گردنم:d

آخرین ویرایش:
منم بالاخره با آقا عبدالله بازی کردم٫تعریفایی که دوستان میکنن واقعا درسته یه لحظه غفلت کنی توپ تو گلته٫یه بازی ۵-۲ باختم و یه بازی هم ۴-۴ شدیم:)که فکر کنم آوانس هم زیاد بم داد:)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

دوستان دقت کردین یه موضوع فوق العاده مسخره رو؟

وقتی شوت میزنی دروازه بان دقیقا همون جایی توپ رو ریباند میکنه که بازیکن حریف اونجا وایساده ، تو یه بازی یارو شوتید اون یکی بازیکنش یه جای عجیب غریبی بود دروازه بانم دقیقا ریباند رو فرستاد اونجا
خیلی مسخرست این موضوع
هد و اینا یه ذره وضعشون بهتر شده ولی این دیگه واقعا رو اعصاب منه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or