FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو واقعیت که 100% رئال میبازه اما تو فیفا قضیه فرق داره:d
یعنی تو فیفا هم اگه رئال با دستای پشت پرده:d بخواد این تیمو قوی کنه EA میاد میگه بابا این بایرن چیکارش کنیم حالا تو 14میشد 1کاریش کرد دیگه تو 15از کجاش بزنیم قدرتش کم بشه هیچکی بهمون نخنده:))بی خیال بابا ملت دیگه میان ترورمون میکنن:p

دیگه واقعا نمیشه جلوی بایرن رو گرفت٫ریبری و روبن چپ و راست توپ میریزند لوا میکنه تو گل:|

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

یعنی تو فیفا هم اگه رئال با دستای پشت پرده:d بخواد این تیمو قوی کنه EA میاد میگه بابا این بایرن چیکارش کنیم حالا تو 14میشد 1کاریش کرد دیگه تو 15از کجاش بزنیم قدرتش کم بشه هیچکی بهمون نخنده:))بی خیال بابا ملت دیگه میان ترورمون میکنن:p
داداش دستاي پشت پرده كه يونيسف كه پشت لباس بعضي تيماس اينو خيلي ها هم گفتن از جمله مورينيو و ارسن ونگر ولي ما نميايم اينجا بگيم كه به تيماي دوستامونم احترام بزاريم ولي بعضي دوستان نميتونن قدرت تيممون تحمل كنن چه كنيم بريد بهea بگيد رئال قوي ما نميتونيم ببريمش ضعيف بسازيدش>:) من كلي بار از بايرن باختم ولي نميام اينجا بگم بايرن باگ فلان بجاش سعيمو ميكنم راهي پيدا كنم ببرمش و بيخودي هوچي گري نميكنم اصلا نيمخوام وارد اين بحث ها بشم ولي داداشاي گلم شما هم يكم رعايت كنيد همش داريد به تيمي كه خيلي ها دوسش دارن و پرافتخارترين تيم جهان بد ميگيد اين جالب نيست

آخرین ویرایش:
داداش دستاي پشت پرده كه يونيسف كه پشت لباس بعضي تيماس اينو خيلي ها هم گفتن از جمله مورينيو و ارسن ونگر ولي ما نميايم اينجا بگيم كه به تيماي دوستامونم احترام بزاريم ولي بعضي دوستان نميتونن قدرت تيممون تحمل كنن چه كنيم بريد بهea بگيد رئال قوي ما نميتونيم ببريمش ضعيف بسازيدش>:) من كلي بار از بايرن باختم ولي نميام اينجا بگم بايرن باگ فلان بجاش سعيمو ميكنم راهي پيدا كنم ببرمش و بيخودي هوچي گري نميكنم
اوه.اوه داداش داغ کردی بابا داشتم شوخی می کردم وگرنه دست چی کشکه چی این چیزا همش ماله اینوره منظوری نداشتم برادر:-s
من دیگه با رئال یا تیمه دیگه ای شوخی نمی کنم:surrender
از تمامی عزیزانی که ناراحت شدن(مخصوصا رئالیهای عزیز) عذرمیخوام اصلا قصدم توهین یا مسخره کردن نبود:(
من بیشتر دوستام رئالین وقت الکلاسیکو میریم تو 1خونه بازی میبینیم اصلا اینقدر همدیگرو میزنیم که نمی فهمیم بازی چی شد :d بعدشم به خوبی و خوشی میزنیم بیرون دیگه از دست همدیگه دلخوری نداریم
خلاصه اقا فراز@};- امیدوارم ناراحت نشده باشی قربونت برم:x

اوه.اوه داداش داغ کردی بابا داشتم شوخی می کردم وگرنه دست چی کشکه چی این چیزا همش ماله اینوره منظوری نداشتم برادر:-s
من دیگه با رئال یا تیمه دیگه ای شوخی نمی کنم:surrender
از تمامی عزیزانی که ناراحت شدن(مخصوصا رئالیهای عزیز) عذرمیخوام اصلا قصدم توهین یا مسخره کردن نبود:(
من بیشتر دوستام رئالین وقت الکلاسیکو میریم تو 1خونه بازی میبینیم اصلا اینقدر همدیگرو میزنیم که نمی فهمیم بازی چی شد :d بعدشم به خوبی و خوشی میزنیم بیرون دیگه از دست همدیگه دلخوری نداریم
خلاصه اقا فراز@};- امیدوارم ناراحت نشده باشی قربونت برم:x
من چاكرتم داداش گلم من منظورم فقط به شما نبود به بعضي دوستان هم بود كه يكم كم لطفي ميكنن به رئال موفق باشي;)

آخرین ویرایش:
من چاكرتم داداش گلم من منظورم فقط به شما نبود به بعضي دوستان هم بود كه يكم كم لطفي ميكنن به رئال موفق باشي;)

به قول یکی از رفقا بازی کردن با تیم های قوی چون رئال ،بازیکن و گیمر عالی رو هم میطلبه.تویه سیزن بوده با یه رئالی بازی کردم که 3 تا خورده ولی با بعضی هاشون هم بازی کردم که 5 تا خوردم:d.ولی خدایش خیلی قویه#:-s
من خودم علاقه شدیدی به رئال دارم ولی برش نمیدارم چون حقیقت بلد نیستم باهاش بازی کنم چون هنوز فیفا بلد نیستم:dواسه همین با مسی ریز نقش بازی میکنم;)

اگه لوا بیاد تازه میشه به بردن رئال با بایرن فکر کرد:>

ما همه بایرنی هستیم:>
آره رضا جان:d

جداً این گواردیولا چطوری میخواد این تیم رو قهرمان نکنه
الان به نظرت سیتی از نظر مهره چیزی از بایرن کم داره ؟ :-/
تازه یه چیزایی هم بیشتر داره :|

- - -ویرایش - - -

چند روز پیش آنلاین شدم ادت کردم دیگه :دی IDت مگه این نیست ؟ AllUnfinished ؟ :دی

اون کسایی هم که IDشون اسون بود اد کردم بقیه بچه هارو هم بزودی اد میکنم :دی

امروز بازی استقلال دیدید ؟ :دی دقیقا شبیه من بازی میکنن :دی فقط از سمت راست حمله میکنن فقط هم سانتر فقط هم 1-0 میبرن :دی
من اگه فیفا هم بگیرم باهات بازی نمی کنم :bighug: :|

- - -ویرایش - - -

خیلی هم دلت بخواد با سینا جون بازی کنی:d;)
باعث افتخاره با یه حرفه ای بازی کردن:bighug:

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

خیلی هم دلت بخواد با سینا جون بازی کنی:d;)
باعث افتخاره با یه حرفه ای بازی کردن:bighug:

- - -ویرایش - - -

چند روز پیش آنلاین شدم ادت کردم دیگه :دی IDت مگه این نیست ؟ AllUnfinished ؟ :دی

اون کسایی هم که IDشون اسون بود اد کردم بقیه بچه هارو هم بزودی اد میکنم :دی

امروز بازی استقلال دیدید ؟ :دی دقیقا شبیه من بازی میکنن :دی فقط از سمت راست حمله میکنن فقط هم سانتر فقط هم 1-0 میبرن :دی

خدایا شکرت ^:)^ افتخار داد:d

اینقدر گفتین:|

آه رئالی ها امروز منو گرفت و در یک تصادف وحشتناک:-tx_x جان سالم به در بردم:>(خوشحال نباشید>:))

از بد حادثه فقط دسته راستم داغون شد که نتونم چند روز فیفا بازی کنم:|

رئالی ها شرمنده خلاصه من دیگه غلط بکنم به تیمتون بد بگم

اینقدر گفتین:|

آه رئالی ها امروز منو گرفت و در یک تصادف وحشتناک:-tx_x جان سالم به در بردم:>(خوشحال نباشید>:))

از بد حادثه فقط دسته راستم داغون شد که نتونم چند روز فیفا بازی کنم:|

رئالی ها شرمنده خلاصه من دیگه غلط بکنم به تیمتون بد بگم
خدا بد نده ارین جان به خیر گذشت پس خدا رو شکر الان خوبی داداش؟

بدون من چند تا قهرمان جدید پیدا کردید ! من کنار رفتم استعدادهاتون شکوفا شد :dمن که دفاع کردم تمام حالا آزادم تو امتحانا هم میرسم خدمتون امتحانا زیاد مهم نیسن :دی خودتونو گرم نکنید نه من تا حالا اصن بازی نکردم :دی

بدون من چند تا قهرمان جدید پیدا کردید ! من کنار رفتم استعدادهاتون شکوفا شد :dمن که دفاع کردم تمام حالا آزادم تو امتحانا هم میرسم خدمتون امتحانا زیاد مهم نیسن :دی خودتونو گرم نکنید نه من تا حالا اصن بازی نکردم :دی
به بههههههههههه محمود جون

تو گرم کن ما هم سرد میکنیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or