FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سعید کینگ استار رو هر کی ببره جایزه داره
همه مون باید بریم لنگ بندازیم جلوش :d
من دیلیتش کردم:d
گفتم بیا بازی کنیم هی نمیومد اعصابم خورد شد دیلیتش کردم 1 ساعت 45 دقیقه منو دنباله نخود سیاه فرستاده بود)x
حالا آیدیشو بده بازی کنم باهاش و از در صلح وارد شم:d
من به جز تو همرو میتونم ببرم خودتم میدونی:d

دوستان کلا من الان یه چیزایی تو کریر دستگیرم شده
وقتی بازیای لیگتون تموم میشه و با بازیکنا هم تمدید میکنین ، پول ترانسفر رو صفر کنین و همشون رو روی wage ببرین
اینطوری پولی که این فصل ذخیره کردین برای فصل بعد هم دو برابر میشه و حتی بیشتر
اگه خواستین باشگاهتون رو عوض کنین wage رو ضفر کنین و پول ترانسفر رو تا جایی که میشه زیاد کنین اینجوری وقتی باشگاهتون رو عوض میکنین اون پولم با خودتون میبرین
من معمولا فصل اول هیچ کس رو نمیگیریم که فصل بعد دو برابر شه + پولی که هر فصل میده :>

همشون رو روی wage ببرین

آرين به Wage ببريد يعني چي ؟

تو مگه دو تا پول نداری؟
مثلا اگه یخوای بازیکن بخری پول رو میدی باشگاه مثلا 54mil
حالا بعدش که میخوای با بازیکن قرار داد ببندی هم از یه پول دیگت کم میشه که برای کانترکت هاست منظورم اونه

تو مگه دو تا پول نداری؟
مثلا اگه یخوای بازیکن بخری پول رو میدی باشگاه مثلا 54mil
حالا بعدش که میخوای با بازیکن قرار داد ببندی هم از یه پول دیگت کم میشه که برای کانترکت هاست منظورم اونه

فهميدم ... ممنون

- - -ویرایش - - -

بنظرتون بجاي سيلوا يا ژكو از بين نگردو - يووتيچ و barry كدوم رو بذارم ؟؟

- - -ویرایش - - -

87356265988666179426.jpg

فهميدم ... ممنون

- - -ویرایش - - -

بنظرتون بجاي سيلوا يا ژكو از بين نگردو - يووتيچ و barry كدوم رو بذارم ؟؟

- - -ویرایش - - -

87356265988666179426.jpg

به جای سیلوا میتونی بری بزاری و به جای ژکو هم بهتره یووتیچ بزاری چون نگردو به درد کناره ها نمیخوره و سانترفوروارده

به جای سیلوا میتونی بری بزاری و به جای ژکو هم بهتره یووتیچ بزاری چون نگردو به درد کناره ها نمیخوره و سانترفوروارده
راستش يووتيچ خيلي سرعت نداره ! اما بد نيست ايبرا نيمكت نشين شه :d

بري سانتراش عاليه ! من 3تا سانتر كردم باش 3تاشو راموس زد :x

- - -ویرایش - - -

نسري هم دارم بجاي ويلي

درود:d
دوستان ما هم اولین دستمنون رو تو fifa 14 با ارین زدیم.
فکر کنم اگه بگم بازیش خوبه اصلا چیز جدیدی نیست نه؟؟؟؟؟ .:d
حیف شد یک دست زدیم اون بارسا برداشت من بایرن که منم خیلی وقت بود بایرن ور نداشته بودم :d خلاصه 1-0 باختیم.رفت نیمه اول متعادل بود ولی نیمه دوم توپو وسط زمین زیاد از دست دادم موقعیت ها ایجاد شد.:d
از همین تریبون میگم هرکی میخواد با ارین بازی کنه اول خوب دفاع کنه و توپ لو نده چون من یک اشتباه بد کردم ارین هم رحم نکرد(اصلا رحم نداره ها:d) گل خوردم اخر های بازی داشت تازه داشت دستم میومد که بازی تمام شد.:d

درود:d
دوستان ما هم اولین دستمنون رو تو fifa 14 با ارین زدیم.
فکر کنم اگه بگم بازیش خوبه اصلا چیز جدیدی نیست نه؟؟؟؟؟ .:d
حیف شد یک دست زدیم اون بارسا برداشت من بایرن که منم خیلی وقت بود بایرن ور نداشته بودم :d خلاصه 1-0 باختیم.رفت نیمه اول متعادل بود ولی نیمه دوم توپو وسط زمین زیاد از دست دادم موقعیت ها ایجاد شد.:d
از همین تریبون میگم هرکی میخواد با ارین بازی کنه اول خوب دفاع کنه و توپ لو نده چون من یک اشتباه بد کردم ارین هم رحم نکرد(اصلا رحم نداره ها:d) گل خوردم اخر های بازی داشت تازه داشت دستم میومد که بازی تمام شد.:d

بازیه خوبی بود
تو خیلی خوب جلو حمله هامو گرفتی
حیف فقط تونستم یه دست بزنم ، میتونستم باهات یه 10 دست بازی میکردم:d

منم دو شب پیش با آرین زدم تا دقیقه شصت هفتاد باهام راه میومد شل بازی میکرد بعد یهو سفت میکردش سه چهارتا میزد؛))
رحمش تا دقیقه هفتاده بازی بود فقط:)

آخرین ویرایش:
منم دو شب پیش با آرین زدم تا دقیقه شصت هفتاد باهام راه میومد شل بازی میکرد بعد یهو سفت میکردش سه چهارتا میزد؛))
رحمش تا دقیقه هفتاده بازی بود فقط:)

خیلی با تو و حمیدرضا حال کردم
تو هم بازیت خیلی خوبه ولی جفتمون تو دفاع برای پیشرفت خیلی جا داریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or