FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محمد هستم..

راستي اينم عكس تركيب منچستر سيتي تو career خودم :

87356265988666179426.jpg

آگوئرو رو 90تا فروختم به بارسا..اين داويدسيلوا چيزي نداره انقدر بهش اورال دادن :\
براي ويلشر 55 تا دادم اما عاليه
راموس و ايبرا هم گرونن شما نميتونيد بخريد :))
مشكل لگ ندارم خداروشكر ;)

- - -ویرایش - - -

Eden Dzeko هم فوق العادست :x
پرچم مادریدیا همیشه بالاس دمت گرم کاپیتان راموس :bighug::x

آخرین ویرایش:
سعید کینگ استار رو هر کی ببره جایزه داره
همه مون باید بریم لنگ بندازیم جلوش :d

این مورد بررسی میکنم :دی

چه تیمی میشه ؟ سبک بازیش چطوره ؟ از کجا بیشتر حمله میکنه ؟ زیاد سانتر میکنه یا بیشتر از وسط میره یا بیشتر ضدحمله میزنه ؟ نقطه ضعف دفاعش کجاس ؟ :دی

محمد@

تیمت عالیه من الان دارم با اینتر میرم با کلی خرید و فروش و دلالی تونستم نصری با 18 میلیون یورو از من سیتی بخرم ! :دی هندانووچیم بارسا خر شد براش 28 میلیون پیشنهاد داد با پولش رفتم ناینگولان ، دانیل اَگر و پاستوره خریدم اما هنوزم فک کنم کل بازیکنای تیمم اندازه خط دفاع تو ارزش نداشته باشن ! :دی الان فصل جدید شروع کردم اما فصل قبل با درجه LEGENDARY با 3 امتیاز اختلاف نسبت به یووه دوم شدم :دی

امروز جلو تاتنهام بازي كردم..3تا گل هد خوردم اصابم خورد شد سيو نكردم :-o
نميدونم چرا جلوي تاتنهام نميتونم بازي كنم !

- - -ویرایش - - -

این مورد بررسی میکنم :دی

چه تیمی میشه ؟ سبک بازیش چطوره ؟ از کجا بیشتر حمله میکنه ؟ زیاد سانتر میکنه یا بیشتر از وسط میره یا بیشتر ضدحمله میزنه ؟ نقطه ضعف دفاعش کجاس ؟ :دی

محمد@

تیمت عالیه من الان دارم با اینتر میرم با کلی خرید و فروش و دلالی تونستم نصری با 18 میلیون یورو از من سیتی بخرم ! :دی هندانووچیم بارسا خر شد براش 28 میلیون پیشنهاد داد با پولش رفتم ناینگولان ، دانیل اَگر و پاستوره خریدم اما هنوزم فک کنم کل بازیکنای تیمم اندازه خط دفاع تو ارزش نداشته باشن ! :دی الان فصل جدید شروع کردم اما فصل قبل با درجه LEGENDARY با 3 امتیاز اختلاف نسبت به یووه دوم شدم :دی

من هندانويچو خريدم از اينتر چون غير از هارت ديگه دروازه بان خوب نداشتم !
اما الان ميگم اي كاش چك رو ميخريدم :|
من يه بازيكن دادم 3تا گرفتم ايشالا نيم فصل دوم يووتيچ و يكي ديگرو ميفروشم پاتو (ك تو ميلان بود) رو ميخرم عاشقم آخه :D البته چون پيام صادقيان نداره :((

اقایونی که اینقدر به سانتر کردن گیر میدین :دی لطفا فیلم بازی امشب منچستر ، تاتنهام ببینید باور کنید منچستر نیمه دوم بالای 15 تا سانتر داشت !

توی سطح اول فوتبال جهان هم این چیزا هست و اتفاقا میزان گل هایی که روی سانتر و کرنر ها زده میشه خیلی بالاس

امروز جلو تاتنهام بازي كردم..3تا گل هد خوردم اصابم خورد شد سيو نكردم :-o
نميدونم چرا جلوي تاتنهام نميتونم بازي كنم !
بعضی تیما کلا خیلی عجیب بازی میکنن ! مثلا الان توی ایتالیا میلان راحت میبرم اما جلوی یووه و ناپولی واقعا سخته حتی وسط زمین توپو ازشون بگیرم ! خیلی خوب پاسکاری میکنن

جلو اینجور تیما بیشتر باید ضد حمله بزنیم یا از کرنر ها خوب استفاده کنیم

البته بايد بازيكن خوبارو سرچ كرد ! فرستادن سرچر به كشورا هم بدرد نميخوره :p

- - -ویرایش - - -

اقایونی که اینقدر به سانتر کردن گیر میدین :دی لطفا فیلم بازی امشب منچستر ، تاتنهام ببینید باور کنید منچستر نیمه دوم بالای 15 تا سانتر داشت !

توی سطح اول فوتبال جهان هم این چیزا هست و اتفاقا میزان گل هایی که روی سانتر و کرنر ها زده میشه خیلی بالاس

همين شيشتقلال خودمون :D البته اين سطح n هم نيست :-&

- - -ویرایش - - -

میانگین سنی تیمت ولی یکم بالاس یه چند تا جوون هم بخر career با جوون گرایی میچسبه

ديگه پول ندارم !! :-/ البته چندتا ميفروشم ، نيمارم ميگيرم :p

دوستانی که میخوان تازه کریر شروع کنن اگه یکم تیمشون سطحش پایین تر باشه خیلی بیشتر حال میده مثلا لیورپول یا ارسنال که بودجه ی خیلی کمی دارن خیلی باحاله
+
هر کی کریر بازی میکنه schrijvers رو حتما بگیره
ی مهاجم بلژیکی که فکر کنم 18 سالشه
مثل اسب پیشرفت میکنه عالیه
البرتو سرری هم هست که اونم 18 سالشه و ایتالیایی و مهاجم
تو پارما بازی میکنه و اینم خیلی خوب پیشرفت میکنه
اینا رو جمعا با 1 ملیون میشه گرفت و بعد چند سال ی سوارزی چیزی از توشون در میاد:دی

دوستانی که میخوان تازه کریر شروع کنن اگه یکم تیمشون سطحش پایین تر باشه خیلی بیشتر حال میده مثلا لیورپول یا ارسنال که بودجه ی خیلی کمی دارن خیلی باحاله
+
اینا رو جمعا با 1 ملیون میشه گرفت و بعد چند سال ی سوارزی چیزی از توشون در میاد:دی

موافقم :دی یه سریا هستن میرن از لیگ 3 انگلیس شروع میکنن ! بعد از چند سال هم همون تیمو قهرمان چمپیونز لیگ میکنن :دی من یادمه فیفا 12 با میلوال تونستم قهرمان انگلیس بشم :دی

در مورد تیم کلا بستگی داره فاز ادم چی باشه بعضی وقتا حال میده با تیمای بزرگ بریم بعضی وقتا هم با تیمهای کوچیک ...

+

به نظرم انتخاباي خوبيه واسه نيم فصل ...

البته به نظرم اينجوري حال نميده كه همش بازيكنا نووب بازي دربيارن :)

موافقم :دی یه سریا هستن میرن از لیگ 3 انگلیس شروع میکنن ! بعد از چند سال هم همون تیمو قهرمان چمپیونز لیگ میکنن :دی من یادمه فیفا 12 با میلوال تونستم قهرمان انگلیس بشم :دی

در مورد تیم کلا بستگی داره فاز ادم چی باشه بعضی وقتا حال میده با تیمای بزرگ بریم بعضی وقتا هم با تیمهای کوچیک ...

وای سینا جون گفتی
مم توی فیفا12 با cheltenham town دسته 4 انگلیس شروع کردم با جوون گرایی بالاخره تو فصل آخر با همون جوونا تونستم قهرمان چمچونز لیگ شم
خیلی خاطره انگیز بود ... بهترین کریری بود که رفتم تا حالا

به نظرم انتخاباي خوبيه واسه نيم فصل ...

البته به نظرم اينجوري حال نميده كه همش بازيكنا نووب بازي دربيارن :)
نوب بازی چیه اخه؟!
اینا 18 سالشونه شما الان میخریش دو فصل قرض میدیش اینور اونور قشنگ بازی کنه بیاد رو فرم
بعد میاریش تو تیمت حالش رو میبری:دی

@Sina R
حالا میلوال دیگه یکم زیادی سطح پایینه:دی
من با هال سیتی اولین کریرم رو رفتم و فصل دوم سهمیه چمپیونز لیگ گرفتم
انقد خوشحال بودم اون لحظه اصلا ی وعضی :دی
بعد لیورپول پیشنهاد داد منم قبول کردم:|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or