FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم همین قصد رو داشتم اما حالا که فکر میکنم اول باید ps4 رو ب قیمت مناسب گیر آورد و دوم فیفارو ! علاوه بر این که چند ماه باید بازی نکنی ی قضیه دیگه هم هست که وقتی فیفارو میخری که 5 6 ماه بعد باید نسخه بعدی رو بخری البته اگر بشه ب قیمت مناسب تو همون آذر ماه هردورو خرید بحثش جداست هر چند برای بعضی ها مهم نیست چقدر پول میدن ممکنه همون روزای اول ب هر قیمتی بخرند
ی نکته رو هم فراموش نکن تعداد دوستانی که fifa 14 ps3 رو دارند از ps4 ها مسلما بیشتره و ی جورایی دیگه آنلاینش پر نیست از دوستان خودی

علی جان دوستانی که دمو رو بازی کردن من ازشون پرسیدم نتیجه گرفتم رو همون ps4 بگیرم بهتره هر چند که چند ماه بدون فیفا سخته ولی چاره ای نیست از این که ۲بار پول بدم بهتره گرافیکشم هم که با موتور گرافیکی جداگانه ساخته میشه رو ps4
عزیزان دل
من طبق تجربه ای که تو خرید فروش دارم بهتون میگم که تا 3 ماه بعد عرضه ps4 قیمتش شدید بالا هست
و اگر بعد 3 ماه صبر کنید قیمت واقعی یعنی 400$ میتونید بخرید
بعدشم هنوز معلوم نیست که گرافیک فیفا رو 2 تا کنسول چقدر فرق میکنه
قیمت بازیشو هم باید در نظر بگیرید
البته اگر 500 تومن واستون مهم نیست همون اول کار بخرید حالشو ببرید

ماشالله واسه بعضیا FIFA از سه وعده ی غذایی روزانشون هم واجب تره:d
اگه به منه تا اون موقع GTA میزنم بعدش کنسول نسل بعدی و FIFA:bighug: ولی خب سخته زندگی بدون فیفا=(( یه کنسول حک شده پیدا کنم میشه یه کاریش کرد.

ماشالله واسه بعضیا FIFA از سه وعده ی غذایی روزانشون هم واجب تره:d
اگه به منه تا اون موقع GTA میزنم بعدش کنسول نسل بعدی و FIFA:bighug: ولی خب سخته زندگی بدون فیفا=(( یه کنسول حک شده پیدا کنم میشه یه کاریش کرد.

زدی تو خال
تنها بازی که واسه من لذت بخشه همین فوتباله روزی 3/4 دست بازی نکنم حالم گرفتس :دی

دوستان من هر چي گشتم توي استور UK دموي فيفا 14 رو نديدم :| توي US ه ؟

من دو روز پیش از UK دمو FIFA14 گرفتم و بود ( 11 SEP )
چند دقیقه قبل هم ، هر دو استور UK و US چک کردم دمو 14 بود ( دمو PES 14 هم اضافه شده و هر دو استور هستش الان که من تازه دیدم )

من دو روز پیش از UK دمو FIFA14 گرفتم و بود ( 11 SEP )
چند دقیقه قبل هم ، هر دو استور UK و US چک کردم دمو 14 بود ( دمو PES 14 هم اضافه شده و هر دو استور هستش الان که من تازه دیدم )

چي رو سرچ كردي اورد ؟
من خود فيفا 14 رو سرچ كردم فقط پيش خريد بازي رو مي اورد

چي رو سرچ كردي اورد ؟
من خود فيفا 14 رو سرچ كردم فقط پيش خريد بازي رو مي اورد

برای دموها سرچ نمی کنم ، به قسمت دموها برو مستقیم، ( GAME ----->DEMO ) بعدش توی لیست آخرین دمو های عرضه شده راحت پیدا می کنی ( هر دو تاشون هستن)

منم چند دستی بازی کردم چیزی که خیلی بدم اومد چمن زمین هست انگار موکت پهن کردند خیلی بدجور طراحی شده. در مورد بازی من باهاش مشکل ندارم چون کلاً با سانتر خیلی حال میکنم برای من خیلی خوب شده :d در مورد شوت هم دوستان گفته بودند منم تجربه کردم خیلی تند و تیز میره طرف دروازه ولی توی تک به تکها دروازه بان بهتر عمل میکنه..... امیدوارم در نسخه فاینال این موکتها رو بردارند جاش چمن بزارند والا به خدا :bighug:

برای سانتر های ریز من معمولاً L1 میگیرم ، اگه بخوام ریز رو زمین بفرستم همون L1 رو میگیرم و سانتر رو چند بار میزنم تو فیفا14 خیلی به نظرم میتونه کاربردی باشه

من هم نسخه ی دمو رو روی PS3 بازی کردم.
گیم پلی بازی با اینکه روی همون موتور قبلی اجرا میشه ولی به کل تغییر کرده و سبک بازی هم بیشتر به سمت کارهای ترکیبی و گروهی و پاسکاری کشیده شده
و عملا خلاقیت فردی و تک روی خیلی کار ساز نیست.
البته اگر تعدادی از اسکیل موو های کارساز رو بلد باشیم باز هم میشه یه نفره به دل دشمن زد : )
گرافیک بازی مطمئنا همینطوری نمیمونه و در نسخه ی نهایی تغییر میکنه مخصوصا چمن بازی.
طراحی چهره ها خیلی از قبل بهتر شده.
از تغیرات خوب دیگه فیزیک جدید توپ رو میشه نام برد که به طبیعی تر شدن بازی خیلی کمک میکنه .
سرعت منو های بازی کمی بهتر شده ولی باز هم جای بهتر شدن داره ...
توی نسخه های پیشین مخصوصا 13 و 12 ، CPU وقتی اقدام به گلزنی میکرد ،
اتوبوس هم پارک میکردی تو دروازه اون کار خوشو میکرد ، ولی توی همین نسخه ی
دمو این مورد برطرف شده و بازی کاملا در اختیار بازی کننده هستش.
سختی Legendry اصلا تخیلی نیست و CPU سعی میکنه از نقاط ضعف شما استفاده کنه و ضربه بزنه ...
تنها نکته ی منفی ای که میتونم ذکر کنم ، بالا بودن تعداد گل هایی هست که از طریق سانتر روی دروازه انجام میشه ...با توجه به شات هایی که دوستان گرفته بودند
به نظرم
AA این نسخه از نسخه ی PC بهتر بوده.
ویژگی های شخصی بازیکنان هم خیلی عالی طراحی شده. موشن کپچر بازیکنایی جدید مثل گرث بیل و ... و مسی و نیمار و ابراهیمویچ ،
دقیقا اونا رو بین بازیکنای
دیگه متمایز و قابل تشخیص میکنه .
سطح گزارشگری بازی اندکی بالا رفته و ذکر نام بازیکن منوط به پاس دادن به اون بازیکن نیست و به محض در اختیار داشتن توپ اسم بازیکن رو میگه و
حتی توی یه صحنه سه بار توپ به یه بازیکن رسید و هر دفعه یه چیز متفاوت گفت. تو گزارش به اتفاقاتی مثل بیماری اریک آبیدال و حماسه ی هفت و ... اشاره میکنه.

به شخصه خیلی از نسخه ی دمو لذت بردم.

بازی جدید کونامی هم ندید، بره بوق بزنه
02.gif

به امید تجربه بازی با موتور جدید روی کنسول نسل جدید.
12.gif

این خوشحای های بازیکنا چجوریه؟ من مثلث اینا میزنم یه کارایی میکنه ولی تو انلاین حریفم که گل میزنه خشحالیاش جالبه .. چیکار کنم؟کلا تو فیفا رو میگم
بعد تو انلاین جایی نداره که فهمید با چه کسایی بازی کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or