FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا نمیدونم توی دفاع من چی دیدی ( البته خیلی وقت هم هستش بازی که نکردیم الان کلا انلاین بازی کنم مثل پارسال و قبلش شاید نتونم اونجوری بازیکنم!)
توی دفاع اصولا من و داداش علاقه ی خیلی خیلی شدیدی به تکل داریم خودم گاهی اوقات حس میکنم نمیذارم دیگه تیم حریف از دست این تکل ها نفس بکشه...به خصوص یه سری از تکل هارو خییلی خوشگل از بقل که میزنی بازیکن مهاجم محو میشه میچسبه یه جورایی respect داره!!:>

در مورد مسی هم والا کلا من دیگه نمیدیدم کسی بارسا برداره حتی همون موقع ها که زیاد بازی میکردم الان هم داداشم گاهی آنلاین میشه friend هارو که نگاه میکنم یا همین مسابقات کسایی که شرکت کردن نمیبینم بارسایی!! توی فیفا و بخصوص آنلاین تیمی مثل بارسا اگه خیلی حرفه ای نباشی ورنداری بهتره چون به اسم یه تیم 5 ستاره خیلی قوی رو داری ولی توی نقاط مهم چیزی که لازمه رو نداری!
مدافع مرکزی هات که نیاز داری سرعت داشته باشن دارن سینه میزنن کنار رونالدو /:) ولی میبینی overall 85 یا 86 دارن در عمل مفید نیستن اونجور که باید باشن

هافبک هم مثلا ژاوی یا اینیستا با اون اعداد خیلی بالا ولی اکثرا کسی کار خاصی نمیتونه باهاشون بکنه ( البته یه دفاع بکنم ازشون که اولا اگه بلد باشی کار بکشی خوب هستن به خصوص دریبلینگ اینیستا آچار فرانسه ی منه توی وسط زمین)

در کنار همه این حرفا میخواستم یه پیشنهاد بکنم یه سر به میلان بزن خیلی تیمش هوشمندانه ساخته شده خیلی!!.... دفاع هاش همه سرعت مناسب از آباته(آب غطه معروف) بگذریم.. constant که فک کنم 78 هست یا همین حدودا .. به تنهایی اندازه یوپول پیکه ارزش داره :"> خیلی مدافع مرکزی سرعتی ارزش داره به همه ی پاس هوایی ها میرسه

در کنار همه اینا دقیقا واس اونایی که ژاوی اینیستا بی مصرف هستن nocerino و montolivo عالی هستن فقط مثل ماشین باهاشون بشوت اصلا فک هم نکن داری از چه فاصله ای میشوتی این حرف من حاصل تجربه ای هستش که با چشمام دیدم دیگه این داداش من فقط میلان ور میداره انگار به پای هافبک های میلان موشک بستن واسه شوت در ضمن هافبک دفاعی هم فقط مونتاری!!! n تا بوسکتس ارزش داره عددش هم 78 اینا هستش خوب گول میزنه. رونالدو از نظر دقت شوت جلوش گاهی کم میاره... کلام آخر اینو بت بگم که میلان رئال شناخته نشدست:d:hug: مدرکش هم اگه توی friend هات fifarsi داری بپرس نظرش در مورد شوت های بازیکنای میلان چیه چون جلوش که داداشم بازی کرد اخر بازی میگفتش چرا از هرجا میشوتی گل میشه!!!

تو دفاع تو همون چیزی که باید رو دیدم :دی همین که با پویول و پیکه 13 که زوج خوبی تو قلب دفاعی نیستن اینقدر خوب دفاع می کردی نشان از دفاع خاصت داشت . من تو 13 با 90 درصد بچه ها بازی کردم . سیزن هم زیاد بازی کردم . ولی همون چند دستی که با تو زدم و همشم مساوی شد از همه خاص تر بود . چون واقعا سخت دفاعتو می شکافتم . بعدم که رفتی تو کار افلاین بازی و این صحبت ها :دی

در مورد مسی و رونالدو حق مطلب ادا نمی شه . بحث من سر اینه که دریبلینگ یه بازیکن مثل مسی و ری اکشنش روی توپ باید عین واقعیت مافوق تصور باشه . البته مسی 13 عالیه ولی باید خیلی بهتر از این بسازنش . به عنوان مثال همین الان برو تیم کلاسیک 13 رو بردار . از نظر من مسی باید عین زیکو این تیم ساخته بشه . برو ببین زیکو چه جوری ساخته شده و مسی رو چه جوری ساختن ! بعدم در مورد رونالدو چرا اون زمان که تو منچستر بود و بهترین بازیکن جهان شد اینجوری نمی ساختنش ؟ تا رفت تو رئال همه اعداد به شکل غیر قابل باوری رفت بالا ! همونطور که در ادامه بیل هم وحشتناک خواهد شد و ...

در مورد میلان و هافبک هاش از اون بهترش تو ایتالیا هستن ! شوت های ده روسی که رسما جوابی براش وجود نداره . مارکیزیو و خود مونتولیوو هم که هستن . منتهی به نظر من بازی با امثال این بازیکن ها یا پیرلو و ... یه مقدار مهارت و فکر هم می خواد . یعنی با گرفتن r2 و شوت توپ نمی ره تو گل !! من خیلی هارو دیدم پیرلو رو تو یووه یا ایتالیا می ذارن رو نیمکت ! در حالی که من بدون اون اصلا نمی تونم تو مرکز بازی رو دست بگیرم و توپ پخش کنم ! ولی در مورد رونالدو یا دی ماریا این قضیه سرعت و شوت صادقه !! یعنی 10 تا حمله تو می کنی یه ضد حمله می ره تو گل!

تجربه دمو های سری FIFA همیشه برام کسل کننده و بد بوده و این موضوع در بازی اصلی بعد از مدتی رفع شده ، علتشم اینه که " عادت و عادت کردن " چشم رو بر روی نقاط ضعف می بنده و لذت جاشو می گیره.
FIFA 11 ایده آل بازی های قبلی خودش بود و در نوع خودش عالی ، FIFA 12 اومد و تحول ایجاد کرد و باز هم به دلیل تحولش عالی ، FIFA 13 هم که شعار تکامل داشت ولی تکاملش مسبب نزدیک شدن FIFA13 به یک بازی مفرح شد ، که این بد بوود ، علت اصلیشم " سرعت نامتعادل " بازی بوود که کی هست که ندونه ، حالا FIFA 14 دقیقا تکلیفش مشخص نیست ، این کار EA قشنگ نیست که چند نوع ایده رو در ذهن خودش نگه می داره بعد برای اجرا شدن و به سر انجام رسوندنشون حتی حاضر بخش های گوناگون بازی رو تغییر بده تا اون ایده ها دیده بشه .

الان 14 واقعا درگیر باخودش ، از طرفی خیلی عالی و از اون سرعت و دیوانه بازی های 13 دور شده و از طرفی هم به دلیل محدودیت هایی یا عوامل دیگر نتونسته اون ریتم ملایم ولی متعادل در بازی ایجاد کنه .
یک استایل نافرم و نچسبی توی بازی و سرعت کم بازی هست که به دل نمی شینه ، همش حس می شه یک جای کار می لنگه ، نمی دوونم ولی حس می کنم تمام بازیکن ها مشکلات عضلانی در سراسر بدنشون دارن که گاهی مثل ربات بازی می کنن! ریتم ملایم بازی خیلی خوبه ، ولی توی فوتبال، ما به غیر از ریتم ملایم و آروم ، تنش و سرعت و فرار و حرکت و مانور های سریع هم داریم ، اینا توی بازی نیست انگار ، رسیدن توپ به یک بازیکن همانا و کاهش شدید سرعت بازی هم همانا ، چرخیدن ها ، واکنش ها ، برخورد ها همه داره بر می گرده سر جای خودش و این خوبه ، ولی توی همشون یک نقص ازار دهنده ای هست که "عادت و کنسول های نسل بعدی" احتمالا حلشون می کنه.

حفظ توپی که بازی وعدشو داده بود کاملا داره حالت زیاده روی در بخش هوش مصنوعی حریف به خودش می گیره ، واقعا گاهی اصلا دوست ندارن پاس بدن و بی دلیل فقط دوست دارن توپ در اختیار خودشون نگه دارن و دور خودشون بچرخن و ...
( استفاده از منو های سرامیکی هم واقعا عالی شده و حسابی چسبید)

نمی دوونم ولی FIFA 14 انگار اون جذابیت فوتبال حقیقی و سری های قبلیشو ، اون تنش ها و درگیر ها، اون استارت ها ، اون شوت ها و حرکات سریع ، چیزهایی که به وضوح در فوتبال می بینیم رو نداره یا همشون نیمه تموم می زاره ، در خیلی از قسمت ها مثل همیشه عالی عمل کرده و تا جایی ممکن نکات عالی سر جای خودش هست ولی بازی توی یک نقطه ای فلج شده انگار و هنوزم توی توضیحاتش اصرار داره هم بازی شبیه ساز باشه و هم لذت یک بازی FUN داشته باشه ، انگار ازجفتش توی 14 جا مونده.

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظرتون این دوستانی که بازی کردن دمورو ۳ماه صبر کنم رو ps4 بگیرم؟ یا هم رو 3 بگیرم هم ۴ اینطوری ضرر میکنم ولی ۳ ۴ ماه صبر کردن بدون فیفا هم سخت نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظرتون این دوستانی که بازی کردن دمورو ۳ماه صبر کنم رو ps4 بگیرم؟ یا هم رو 3 بگیرم هم ۴ اینطوری ضرر میکنم ولی ۳ ۴ ماه صبر کردن بودن فیفا هم سخت نظر شما چیه؟

فکر کنم اگر روی 3 بگیری روی 4 هم میتونی بازی رو دانلود کنی!

تجربه دمو های سری FIFA همیشه برام کسل کننده و بد بوده و این موضوع در بازی اصلی بعد از مدتی رفع شده ، علتشم اینه که " عادت و عادت کردن " چشم رو بر روی نقاط ضعف می بنده و لذت جاشو می گیره.
FIFA 11 ایده آل بازی های قبلی خودش بود و در نوع خودش عالی ، FIFA 12 اومد و تحول ایجاد کرد و باز هم به دلیل تحولش عالی ، FIFA 13 هم که شعار تکامل داشت ولی تکاملش مسبب نزدیک شدن FIFA13 به یک بازی مفرح شد ، که این بد بوود ، علت اصلیشم " سرعت نامتعادل " بازی بوود که کی هست که ندونه ، حالا FIFA 14 دقیقا تکلیفش مشخص نیست ، این کار EA قشنگ نیست که چند نوع ایده رو در ذهن خودش نگه می داره بعد برای اجرا شدن و به سر انجام رسوندنشون حتی حاضر بخش های گوناگون بازی رو تغییر بده تا اون ایده ها دیده بشه .

الان 14 واقعا درگیر باخودش ، از طرفی خیلی عالی و از اون سرعت و دیوانه بازی های 13 دور شده و از طرفی هم به دلیل محدودیت هایی یا عوامل دیگر نتونسته اون ریتم ملایم ولی متعادل در بازی ایجاد کنه .
یک استایل نافرم و نچسبی توی بازی و سرعت کم بازی هست که به دل نمی شینه ، همش حس می شه یک جای کار می لنگه ، نمی دوونم ولی حس می کنم تمام بازیکن ها مشکلات عضلانی در سراسر بدنشون دارن که گاهی مثل ربات بازی می کنن! ریتم ملایم بازی خیلی خوبه ، ولی توی فوتبال، ما به غیر از ریتم ملایم و آروم ، تنش و سرعت و فرار و حرکت و مانور های سریع هم داریم ، اینا توی بازی نیست انگار ، رسیدن توپ به یک بازیکن همانا و کاهش شدید سرعت بازی هم همانا ، چرخیدن ها ، واکنش ها ، برخورد ها همه داره بر می گرده سر جای خودش و این خوبه ، ولی توی همشون یک نقص ازار دهنده ای هست که "عادت و کنسول های نسل بعدی" احتمالا حلشون می کنه.

حفظ توپی که بازی وعدشو داده بود کاملا داره حالت زیاده روی در بخش هوش مصنوعی حریف به خودش می گیره ، واقعا گاهی اصلا دوست ندارن پاس بدن و بی دلیل فقط دوست دارن توپ در اختیار خودشون نگه دارن و دور خودشون بچرخن و ...
( استفاده از منو های سرامیکی هم واقعا عالی شده و حسابی چسبید)

نمی دوونم ولی FIFA 14 انگار اون جذابیت فوتبال حقیقی و سری های قبلیشو ، اون تنش ها و درگیر ها، اون استارت ها ، اون شوت ها و حرکات سریع ، چیزهایی که به وضوح در فوتبال می بینیم رو نداره یا همشون نیمه تموم می زاره ، در خیلی از قسمت ها مثل همیشه عالی عمل کرده و تا جایی ممکن نکات عالی سر جای خودش هست ولی بازی توی یک نقطه ای فلج شده انگار و هنوزم توی توضیحاتش اصرار داره هم بازی شبیه ساز باشه و هم لذت یک بازی FUN داشته باشه ، انگار ازجفتش توی 14 جا مونده.

سجاد نظرت فوق العاده بود و کاملا باهات موافقم

همونطوری که گفتی فیفا 11 بخوبی راه نسخه های قبلی ادامه داد و عالی بود و فیفا 12 اوج پیشرفت این سری بود ... فیفا 13 اما از نظر من گیم پلیش کاملا نسبت به نسخه های قبلی متفاوت بود و بعضی وقتا با خودم میگفتم سازنده ها توی این نسخه فقط خواستن ارکان بازی ساده کنن و تا دیگه گیمر برای پیشروی نیازی به فکر کردن نداشته باشه و فقط از بازی لذت ببره

برای من که با فیفا 11 بدلیل تجربه واقع گرایانش فیفا باز شدم ( که به نسبت زمان خودش عالی بود ) خیلی ازاردهنده بود که گیم پلی فیفا 13 تجربه کنم ...

به نظر من سازنده ها در فیفا 14 خواستن اون گیم پلی روان فیفا 13 حفظ کنن و در کنار اون بازیو از بعد شبیه سازی تقویت کنن اما در این مورد نتونستن تعادل خوبی برقرار کنن و به قول تو نه فیفا 14 یک شبیه ساز خوب شده نه یکم بازی فان خوب ....

ارکان بازی بخوبی در کنار هم چیده نشدن و یک مجموعه دلچسب ایحاد نکردن ...

البته از نظر من برای اینکه درباره نسخه های یک بازی ورشی نظر قطعی بدیم حداقل باید یک ماه بصورت مداوم بازی کنیم تا با جزئیات بازی اشنا بشیم ... خود من یه سری انتقاد درباره سانتر کردن داشتم اما با گذشت یک روز ، از نظرم این بخش هیچ مشکلی نداره و اگر جایگیری مدافعان خوب باشه و نکات دفاعی رعایت کنیم امکان نداره روی ضربات سر گل بخوریم ... این مورد در مورد بخش های دیگه هم وجود داره و برای اینکه نظر قطعی درباره فیفا 14 بدیم باید تا عرضه نسخه نهایی صبر کنیم ...

بچه ها به نظرتون این دوستانی که بازی کردن دمورو ۳ماه صبر کنم رو ps4 بگیرم؟ یا هم رو 3 بگیرم هم ۴ اینطوری ضرر میکنم ولی ۳ ۴ ماه صبر کردن بدون فیفا هم سخت نظر شما چیه؟
من خودم اگه بخام رو نسل بعد بگیرم فیفا رو قطعن شماره 14 رو نمیگیرم و 15 رو میگیرم چون تجربه اول نسلی هستس و نباید تفوت " گیم پلی " زیادی رو شاهد باشیم.

همونطوری که گفتی فیفا 11 بخوبی راه نسخه های قبلی ادامه داد و عالی بود و فیفا 12 اوج پیشرفت این سری بود ... فیفا 13 اما از نظر من گیم پلیش کاملا نسبت به نسخه های قبلی متفاوت بود و بعضی وقتا با خودم میگفتم سازنده ها توی این نسخه فقط خواستن ارکان بازی ساده کنن و تا دیگه گیمر برای پیشروی نیازی به فکر کردن نداشته باشه و فقط از بازی لذت ببره

برای من که با فیفا 11 بدلیل تجربه واقع گرایانش فیفا باز شدم ( که به نسبت زمان خودش عالی بود ) خیلی ازاردهنده بود که گیم پلی فیفا 13 تجربه کنم ...

به نظر من سازنده ها در فیفا 14 خواستن اون گیم پلی روان فیفا 13 حفظ کنن و در کنار اون بازیو از بعد شبیه سازی تقویت کنن اما در این مورد نتونستن تعادل خوبی برقرار کنن و به قول تو نه فیفا 14 یک شبیه ساز خوب شده نه یکم بازی فان خوب ....

البته از نظر من برای اینکه درباره نسخه های یک بازی ورشی نظر قطعی بدیم حداقل باید یک ماه بصورت مداوم بازی کنیم تا با جزئیات بازی اشنا بشیم ... خود من یه سری انتقاد درباره سانتر کردن داشتم اما با گذشت یک روز ، از نظرم این بخش هیچ مشکلی نداره و اگر جایگیری مدافعان خوب باشه و نکات دفاعی رعایت کنیم امکان نداره روی ضربات سر گل بخوریم ... این مورد در مورد بخش های دیگه هم وجود داره و برای اینکه نظر قطعی درباره فیفا 14 بدیم باید تا عرضه نسخه نهایی صبر کنیم ...

سینا جان منظورت جاگیری مدافع جلو ساتر کنندست یا داخل محوطه؟ من که فکر میکنم Autoswitiching بازیکن ها مشکل داره انگار اصلا نمیکنه اینکارو با اینکه من روی Air balls گذاشتمش!

آخرین ویرایش:
مسی که خیلی خوبه بنده خدا!من که تو آرژانتین خیلی باهاش گل میزنم.اگر 5 ستاره بود چیزی از رونالدو کم نداشت!یک وقتایی اصلا توپ چسبیده بهش و نمیشه ازش گرفت.فرت و فرت همرو رد میکنه.

آقایی تو ، مرسی .
" ساده سازی " بازی رو خوب اشاره کردی ، FIFA 13 قشنگ این حالت به خودش گرفته بود ، همین FIFA 13 با گام های عجیب و غریبش و ساده و سریع تر کردن ریتم بازی ، باعث خلق و معرفی بازیکن هایی بیش از حد سریع و مهار نشدنی شد که واقعا دور از واقعیت بود ، دیگه اکثر بچه ها می دونن یک سری بازیکن نیاز به اسم آوردن ندارن که همین ها توی بازی به اندازه یک تیم کامل ، کارایی داشتن، در حالی در سری های قبلی اصلا و یا تا حدی کم تر شاهد این موضوع بودیم.

معرفی استایل هایی مثل ضد حمله که واقعا توی 13 جا افتاده و جا افتاده بود هم ناشی از همین برتری های سرعتی و ریتم ساده فرارها بود که به شخصه خود من هم استفاده می کردم و گل هایی گوناگون به این شکل زدم ولی گل هایی که دوسشون نداشتم .FIFA 13 پر از ویژگی های عالی و رفع نواقص گذشته بود اما درصد FUN بودن بازی نسبت به شبیه ساز بیشتر بود.

حالا از 13 به 14 می یای دقیقا تغییرات حس می شه ، این کند شدن بازی و ریتم بازی خیلی عالی هست ، به قول RANGO که توی نظرش گفته بود دیگه نمی شه " بزن درویی بازی کرد " و این خیلی عالی می شه ، ولی حقیقتش یک جای این ریتم بدجور می لنگه ، واقعا ممکن که خیلی از بازیکن ها توی 14 شبیه هم و بیشتر توی حالت حفظ توپ و پاس کاری های متعدد بازی کنن چون 14 انگار ویژگی های تنش زا و متکی به سرعت رو خیلی کاهش داده و کسی که بازیش بیشتر حالت یورش به دفاع ها رو داشته باشه و فرار های متعدد ، فکر می کنم توی 14 نسبت به بازیکن های خونسرد و با حوصله و اروم کمی عقب بمونه.

همین جور که گفتی برای 14 هم باید مثل سری های قبل طی زمان های طولانی نظر قطعی رو داد ، و طی همین زمان ها و عادت به این ریتم بازی خیلی از مساعل حل خواهد شد. ( EA هم که همیشه توی دموها اشاره می کنه محصول نهایی کیفیت مطلوب تری رو داره ، امیدوارم این حس بد که توی بازی به چشم می خوره رو رفع کنه یا رفع بشه یا اینکه بهش عادت کنیم )

FIFA دقیقا هر ساله به یک حالتی داره عرضه می شه که وقتی بازی می کنی بعد مدت ها دوست داری توی سری بعدی بازی بیاد نواقص بازی فعلی رو از بین ببره و یک بازی روی فرم و متعادل داشته باشیم دقیقا حالتی که 11 داشت و ایده آل شماره های گذشتش بود ، ولی از 11 به بعد هر دفعه استایل بازی کلا عوض می شه ، و ما همچنان دوست داریم بازی بیاد یک جمع بندی کلی داشته باشه و توی سری بعدش یک بازی یا یک سبک و نگرش اساسی نبینیم ، امیدوارم 15 به "سرعت" گذشته دوباره بر نگرده و 14 رو روبه راه کنه.
شرمنده دوستان برای نظر طولانی.

با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقا سینا:d دوستان حرفای شما درسته ولی دقت کنید شما دارین 1.5 گیگ رو با 9 گیگ مقایسه می کنید منظورم یه دموی پر از باگه با فیفا 13 ...مطمئنا تو این دمو از خیلی چیزا زدن تا به این حجم برسه ، هم از گیم پلی و هم از گرافیک و ... این مواردی که شما دوستان اشاره می کنید قابل قبوله ولی جزو قسمت باگ بازی محسوب میشه... همون فیفا 12 یی رو که خیلیا ازش به عنوان انقلاب نام می برن یادتون میاد؟؟ دقیقا اون موقع هم همین حرفا زده می شد که چقدر کند شده و سخت شده و ... یا چقدر باگ داره ولی نسخه ی اصلی بازی واقعا محشر بود... به نظرم این دمو بیشتر برای اینه که فقط حال و هوای جدید بیاد دستمون.. من به شخصه مقایسه این دمو رو با هیچ نسخه ی کاملی از فیفا حتی فیفا 13 درست نمی دونم... چیزی که معلومه زمان ساخته شدن این دمو ماله خیلی وقت پیشه چون نه به squad دست زدن نه به شماره های جدید دست زدن بعدش من باز هم میگم نسخه ی دمو برای این میاد که سازنده ها نظر مخاطبشونو بشنون و یه فیدبکی از کارشون بگیرن... مطمئنا تمام ایراداتی که ما داریم می گیم به گوش ea رسیده... سینا جان اگه یادت باشه اون ویدیو هایی که دیدیم از نسخه ی بتای بازی با این دمو فرق داشت..که البته امروز تمام اون ویدیو ها رو یو/توب پاک کرد... پس به نظر من تمام این تغییرات رو هر چند رو اعصاب ( مثل جلو انداختن توپ و کند بودن و ...) رو به فال نیک بگیریم برای یک پیشرفت بزرگ.. باز هم جای شکرش باقیه که ea با توجه به اینکه بیشتر توجهش به نسل بعده انقدر تونسته تغییرات مثبت( همراه با اشکال:d ) تو بازی به وجود بیاره:d

یه روز داشتم با فرشاد میلان-میلان بازی میکردیم. اقا هی فرشاد شوت میزد هی من میزدم همش گل بود:|:lol: اصلا یه وضعی:دی البته اون با هافبکا میزد من با مهاجما:دی
اقا دقت کردین توپ وقتی میخوره زمین سرعتش زیاد میشه.:دی خلی رو مخه

آقایی تو ، مرسی .
" ساده سازی " بازی رو خوب اشاره کردی ، FIFA 13 قشنگ این حالت به خودش گرفته بود ، همین FIFA 13 با گام های عجیب و غریبش و ساده و سریع تر کردن ریتم بازی ، باعث خلق و معرفی بازیکن هایی بیش از حد سریع و مهار نشدنی شد که واقعا دور از واقعیت بود ، دیگه اکثر بچه ها می دونن یک سری بازیکن نیاز به اسم آوردن ندارن که همین ها توی بازی به اندازه یک تیم کامل ، کارایی داشتن، در حالی در سری های قبلی اصلا و یا تا حدی کم تر شاهد این موضوع بودیم.

معرفی استایل هایی مثل ضد حمله که واقعا توی 13 جا افتاده و جا افتاده بود هم ناشی از همین برتری های سرعتی و ریتم ساده فرارها بود که به شخصه خود من هم استفاده می کردم و گل هایی گوناگون به این شکل زدم ولی گل هایی که دوسشون نداشتم .FIFA 13 پر از ویژگی های عالی و رفع نواقص گذشته بود اما درصد FUN بودن بازی نسبت به شبیه ساز بیشتر بود.

حالا از 13 به 14 می یای دقیقا تغییرات حس می شه ، این کند شدن بازی و ریتم بازی خیلی عالی هست ، به قول RANGO که توی نظرش گفته بود دیگه نمی شه " بزن دررویی بازی کرد " و این خیلی عالی می شه ، ولی حقیقتش یک جای این ریتم بدجور می لنگه ، واقعا ممکن که خیلی از بازیکن ها توی 14 شبیه هم و بیشتر توی حالت حفظ توپ و پاس کاری های متعدد بازی کنن چون 14 انگار ویژگی های تنش زا و متکی به سرعت رو خیلی کاهش داده و کسی که بازیش بیشتر حالت یورش به دفاع ها رو داشته باشه و فرار های متعدد ، فکر می کنم توی 14 نسبت به بازیکن های خونسرد و با حوصله و اروم کمی عقب بمونه.

همین جور که گفتی برای 14 هم باید مثل سری های قبل طی زمان های طولانی نظر قطعی رو داد ، و طی همین زمان ها و عادت به این ریتم بازی خیلی از مساعل حل خواهد شد. ( EA هم که همیشه توی دموها اشاره می کنه محصول نهایی کیفیت مطلوب تری رو داره ، امیدوارم این حس بد که توی بازی به چشم می خوره رو رفع کنه یا رفع بشه یا اینکه بهش عادت کنیم )

FIFA دقیقا هر ساله به یک حالتی داره عرضه می شه که وقتی بازی می کنی بعد مدت ها دوست داری توی سری بعدی بازی بیاد نواقص بازی فعلی رو از بین ببره و یک بازی روی فرم و متعادل داشته باشیم دقیقا حالتی که 11 داشت و ایده آل شماره های گذشتش بود ، ولی از 11 به بعد هر دفعه استایل بازی کلا عوض می شه ، و ما همچنان دوست داریم بازی بیاد یک جمع بندی کلی داشته باشه و توی سری بعدش یک بازی یا یک سبک و نگرش اساسی نبینیم ، امیدوارم 15 به "سرعت" گذشته دوباره بر نگرده و 14 رو روبه راه کنه.
شرمنده دوستان برای نظر طولانی.

اون تیککه ای رو که بولد کردم رو عالی گفتی ..
کلا به نفع هر دوطرف میشه این قضیه .. یعنی اونایی که هی میخوان با یکی دوتا ضرب سریع و همیشه هم از روی یک سری حرکات تکراری به گل برسن مجبور میشن که وایسن ترمز دستی رو بکشن ! یکم فکر کنن !! توپ رو بچرخونن .. ببینن فوتبال چی هست اصلن ! اینطوری هم بازیشون بهتر میشه هم ماها حرکت تکراری نمیبینیم به اونصورت .. هرچند به مرور زمان این هم باگ هاش رو میشه و میخوره به چرخه تکرار ولی تا اون موقع میشه بازی کرد و از بازی لذت برد .

این درسته که فیفا14 رو که رو ps3 خریدیم بعدن میشه همین redeem code که به صورت دیجیتالی گرفتیم رو تو ps4 وارد کنیم و با دوباره دانلود کردن بشه بازی کرد یعنی ؟ امکانش هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or