Kiami
کاربر سایت
والا نمیدونم توی دفاع من چی دیدی ( البته خیلی وقت هم هستش بازی که نکردیم الان کلا انلاین بازی کنم مثل پارسال و قبلش شاید نتونم اونجوری بازیکنم!)
توی دفاع اصولا من و داداش علاقه ی خیلی خیلی شدیدی به تکل داریم خودم گاهی اوقات حس میکنم نمیذارم دیگه تیم حریف از دست این تکل ها نفس بکشه...به خصوص یه سری از تکل هارو خییلی خوشگل از بقل که میزنی بازیکن مهاجم محو میشه میچسبه یه جورایی respect داره!!
در مورد مسی هم والا کلا من دیگه نمیدیدم کسی بارسا برداره حتی همون موقع ها که زیاد بازی میکردم الان هم داداشم گاهی آنلاین میشه friend هارو که نگاه میکنم یا همین مسابقات کسایی که شرکت کردن نمیبینم بارسایی!! توی فیفا و بخصوص آنلاین تیمی مثل بارسا اگه خیلی حرفه ای نباشی ورنداری بهتره چون به اسم یه تیم 5 ستاره خیلی قوی رو داری ولی توی نقاط مهم چیزی که لازمه رو نداری!
مدافع مرکزی هات که نیاز داری سرعت داشته باشن دارن سینه میزنن کنار رونالدوولی میبینی overall 85 یا 86 دارن در عمل مفید نیستن اونجور که باید باشن
هافبک هم مثلا ژاوی یا اینیستا با اون اعداد خیلی بالا ولی اکثرا کسی کار خاصی نمیتونه باهاشون بکنه ( البته یه دفاع بکنم ازشون که اولا اگه بلد باشی کار بکشی خوب هستن به خصوص دریبلینگ اینیستا آچار فرانسه ی منه توی وسط زمین)
در کنار همه این حرفا میخواستم یه پیشنهاد بکنم یه سر به میلان بزن خیلی تیمش هوشمندانه ساخته شده خیلی!!.... دفاع هاش همه سرعت مناسب از آباته(آب غطه معروف) بگذریم.. constant که فک کنم 78 هست یا همین حدودا .. به تنهایی اندازه یوپول پیکه ارزش دارهخیلی مدافع مرکزی سرعتی ارزش داره به همه ی پاس هوایی ها میرسه
در کنار همه اینا دقیقا واس اونایی که ژاوی اینیستا بی مصرف هستن nocerino و montolivo عالی هستن فقط مثل ماشین باهاشون بشوت اصلا فک هم نکن داری از چه فاصله ای میشوتی این حرف من حاصل تجربه ای هستش که با چشمام دیدم دیگه این داداش من فقط میلان ور میداره انگار به پای هافبک های میلان موشک بستن واسه شوت در ضمن هافبک دفاعی هم فقط مونتاری!!! n تا بوسکتس ارزش داره عددش هم 78 اینا هستش خوب گول میزنه. رونالدو از نظر دقت شوت جلوش گاهی کم میاره... کلام آخر اینو بت بگم که میلان رئال شناخته نشدست:dمدرکش هم اگه توی friend هات fifarsi داری بپرس نظرش در مورد شوت های بازیکنای میلان چیه چون جلوش که داداشم بازی کرد اخر بازی میگفتش چرا از هرجا میشوتی گل میشه!!!
تو دفاع تو همون چیزی که باید رو دیدم
در مورد مسی و رونالدو حق مطلب ادا نمی شه . بحث من سر اینه که دریبلینگ یه بازیکن مثل مسی و ری اکشنش روی توپ باید عین واقعیت مافوق تصور باشه . البته مسی 13 عالیه ولی باید خیلی بهتر از این بسازنش . به عنوان مثال همین الان برو تیم کلاسیک 13 رو بردار . از نظر من مسی باید عین زیکو این تیم ساخته بشه . برو ببین زیکو چه جوری ساخته شده و مسی رو چه جوری ساختن ! بعدم در مورد رونالدو چرا اون زمان که تو منچستر بود و بهترین بازیکن جهان شد اینجوری نمی ساختنش ؟ تا رفت تو رئال همه اعداد به شکل غیر قابل باوری رفت بالا ! همونطور که در ادامه بیل هم وحشتناک خواهد شد و ...
در مورد میلان و هافبک هاش از اون بهترش تو ایتالیا هستن ! شوت های ده روسی که رسما جوابی براش وجود نداره . مارکیزیو و خود مونتولیوو هم که هستن . منتهی به نظر من بازی با امثال این بازیکن ها یا پیرلو و ... یه مقدار مهارت و فکر هم می خواد . یعنی با گرفتن r2 و شوت توپ نمی ره تو گل !! من خیلی هارو دیدم پیرلو رو تو یووه یا ایتالیا می ذارن رو نیمکت ! در حالی که من بدون اون اصلا نمی تونم تو مرکز بازی رو دست بگیرم و توپ پخش کنم ! ولی در مورد رونالدو یا دی ماریا این قضیه سرعت و شوت صادقه !! یعنی 10 تا حمله تو می کنی یه ضد حمله می ره تو گل!

ولی میبینی overall 85 یا 86 دارن در عمل مفید نیستن اونجور که باید باشن
خیلی مدافع مرکزی سرعتی ارزش داره به همه ی پاس هوایی ها میرسه
مدرکش هم اگه توی friend هات fifarsi داری بپرس نظرش در مورد شوت های بازیکنای میلان چیه چون جلوش که داداشم بازی کرد اخر بازی میگفتش چرا از هرجا میشوتی گل میشه!!!

اصلا یه وضعی