FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب منم نسخه دمو رو بازی کردم و وافعن لذت بردم چقدر هوش مصنوعی دفاع ها و تکل زدن خوب شده ... اورال بازیکن ها هم اکثرن با اخرین اپدیت فیفا 12 فرقی نکرده.

خب 2 تا چیز رفت تو مخم از این بازی یکی اینکه دوباره شوت فنی شد مثل 12 از پشت محوطه هی گل بزن ./.. دوم اینکه بچه ها میگن موقع استارت سرعت یکم کم میشه وقتی با نواس استارت مییزنم هیچکس نمیرسه بهم بتون قول میدم رونالدو این فیفا از اون قبلی ها غول تر باشه و فقط باش بدویی هیچکس نمیرسه بهت . در مورد دریبل ها هم یه تغیر جهت بدی 2 تا بازیکن روبروت راهت جا میمونن و حالا بدو :دی احساس میکنم بازی یکم سنگین شده . یه چیزی که هیچ تغیری نکرده تو این 3 سال داوره همون حرکاتو داره :دی زده شدم دیگه ازش. ولی از اونجایی که من همیشه فیفا بازی میکردم و اول دمو رو تست میکردم میدونم این دمو با نسخه اصلی هیچ تفاوتی نخواهد داشت فقط بازیکنا جا بجا میشن و هوش مصنوعی و سرعت و شوت و اینا تغیر نمیکنه

دوستان یه قسمت توی بازی تنظیمات هست به اسم user gameplay seting برید اونجا با هر موردی که خیلی مشکل داشتید کم و زیادش کنید : مثلا سرعت پاس - دقت پاس - دقت شوت حتی یه گزینه داره به اسم کنترل در اولین لمس توپ

منم دمو رو بازی کردم
چیزهایی رو که تویه 3 بازی که انجام دادم و موتجه شدم رو همینجا مینویسم
1.وقتی پاس عمقی با L1 و مثلث میندازید با اینکه پشت دفاع انداختید اما اگه دقاع نتونه سر بزنه میتونه با حرکت نمایشی مثل برگردون توپ رو دور کنه
2.حرکت توپ و چرخشش خیلی طبیعی تر شد
3. سیستم تکلش عالی شده قبلا نمیتونستی تکل کنی چون 80% خطا میشد اما الان به بهترین شکل میشه توپ رو گرفت
4.بازی یکم سنگین تر شده
5.هنوز باگ شروع بازی موجود هست که همون اول بازی کسی که بازی رو شروع میکنه با یه یک و دو مهاجمش میدوه به سمت گل و کافیه عمقی بندازی! تا دمو رو نصب کردم میلان رو برداشتم دقیقه 1 با بالوتلی همینطوری گل زدم!!!
6. تماشاچیا و احساساتشون فوق العادست! کافیه بازیتون رو به پنالتی بکشونید و تویه ورزشگاه خودتون بازی کنید! نگاه کنید به عکس العمل تماشاچیا بعد هر ضربه پنالتی! فوق العادسسسسسسستتتتت

ما هم وقت کنیم دان میکنیم ولی سیستم تک من هیچوقت مشکل نداشتم یعنی من حتی از پشت هم بی رحمانه تک میزدم توی همه سری ها 90% تک هام اصلا هیچ خطایی هم نمیگرفت :-/ ولی حالا که میگید بهترم شده واس ما بهتر میشهb-)

_در ضمن توی 14 ببینم اگه یه کم هوای انلاین بزنه به سرمون تلافی 13 رو میکنیم حسابی بازی میکنیم ولی من هیچ وقت راه با این کندی بازی در آنلاین نسبت به افلاین نتونستم بیام!! اصلا سبک بازی رو فقط میبره روی L1 مثلث و بازی مستقیم! وقتی با CPU بازی میکنی مثلا با یه بازیکن از وسط زمین همه رو دریبل کنی بزنی تو گل خیلی حال میده حیف اون تاخیر ریزی که انلاین داره اجازه این غلط هارو نمیده واس همینه رونالدو دردسر بازی شده و با مسی اون جور که رونالدو اذیت میکنه نمیشه اذیت کرد.

آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همش از سانتر گل میخورم، متنفرم از این نوع گل خوردن حس میکنم بار اولمه فیفا بازی میکنم، بچه ها چطور میشه هد رو زودتر ازمهماجم زد؟ چطور جلوشو بگیرم؟

یه نکته دیگه خیلی خیلی بهتر شده، شوت های تک ضرب ـه ! قبلا توپ هایی که پشت محوطه ریباند میشد اگه تک ضرب میزدی به ندرت حتی تو چارچوب بود که این اصلا واقع‌گرایانه نبود الان خیلی روش کار شده اگه درست بزنی تقریبا همه شوت های تک ضرب حداقل توی چهار چوب هستن. قبلا این نکنته خیلی رو اعصاب بود خوشبختانه درست شده ...

آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همش از سانتر گل میخورم، متنفرم از این نوع گل خوردن حس میکنم بار اولمه فیفا بازی میکنم، بچه ها چطور میشه هد رو زودتر ازمهماجم زد؟ چطور جلوشو بگیرم؟

والا نظر من اینکه اکثرا هر کسی یه سبک بازی داره آدم بعد 10 دقیقه بازی میفهمه اصل بازیش چیه وقتی فهمیدی حریف اهل سانتر همش; پیشنهاد میکنم قبل از اینکه سانتر بکشه جلو سانترش رو بگیری با این روش که مثل ناشی ها با مدافع مایل به دنبال مهاجم طرف نری ( مخصوصا با یه سری مدافع هایی که حال دویدن ندارن یعنی سرعتشون کمه)... اون توی طول داره حرکت میکنه تو هم توی طول حرکت کن بعد دمه محوطه میگیریش اون موقع سریع یا توپ رو بلوکه کن یا با کمر بفرستش کرنر... ولی وقتی سانتر که کشیده میشه یه کم جلو گیریش خب سختر میشه دیگه یه کم سعی کن با مدافع قبل از زدن ضربه سر مهاجم رو هل بدی تا اگرم ضربه زد خوب نزنه (البته همه اینارو دارم بر حسب تجربه سری های قیل میگم ولی از اونجایی که فیفا به هر حال فیفاست زیاد تغییر نمیکنه)

والا نظر من اینکه اکثرا هر کسی یه سبک بازی داره آدم بعد 10 دقیقه بازی میفهمه اصل بازیش چیه وقتی فهمیدی حریف اهل سانتر همش; پیشنهاد میکنم قبل از اینکه سانتر بکشه جلو سانترش رو بگیری با این روش که مثل ناشی ها با مدافع مایل به دنبال مهاجم طرف نری ( مخصوصا با یه سری مدافع هایی که حال دویدن ندارن یعنی سرعتشون کمه)... اون توی طول داره حرکت میکنه تو هم توی طول حرکت کن بعد دمه محوطه میگیریش اون موقع سریع یا توپ رو بلوکه کن یا با کمر بفرستش کرنر... ولی وقتی سانتر که کشیده میشه یه کم جلو گیریش خب سختر میشه دیگه یه کم سعی کن با مدافع قبل از زدن ضربه سر مهاجم رو هل بدی تا اگرم ضربه زد خوب نزنه (البته همه اینارو دارم بر حسب تجربه سری های قیل میگم ولی از اونجایی که فیفا به هر حال فیفاست زیاد تغییر نمیکنه)

چطور هل بدم مهاجمو ؟با کدوم دکمه؟

ما هم وقت کنیم دان میکنیم ولی سیستم تک من هیچوقت مشکل نداشتم یعنی من حتی از پشت هم بی رحمانه تک میزدم توی همه سری ها 90% تک هام اصلا هیچ خطایی هم نمیگرفت :-/ ولی حالا که میگید بهترم شده واس ما بهتر میشهb-)

تو کلا جریانت با همه فرق داره ! یه خون مخفی ایتالیایی تو بدنت هست که خوب دفاع می کنی :دی حالا هر نسخه ای با هر سرعت و سیستم تکلی می خواد باشه :دی

فرزاد در مورد مسی تو این نسخه با توجه به روند بازی کاراییش باز هم به مراتب کمتر از رونالدو خواهد بود . اینم از شاهکار های مسئولین فیفا که ساختار بازی بر مبنای بازیکن های خشک و اسباب بازی ساخته می شه ! توی این دمو گرت بیل هم از مسی بیشتر جواب می ده !!

چطور هل بدم مهاجمو ؟با کدوم دکمه؟

میدونی دکمه خیلی خاصی که نیس فقط دو تا چیز لازمه یکیش که بر حسب تجربه یاد میگیری با یه نکات خیلی ریز که قابل توصیف نیس راه های مهاجم رو محدود کنی ولی موقعی که سانتر دیگه کشیده شد اگه مهاجم حریف نزدیک مدافع تو بود با همون فلشی که بازیکن جا ب جا میکنی خیلی سریع یه کم به سمت مهاجم فلش بده یه کم هلش میده ( باید یه کم هم سریع باشی دیگه یه سانتر مگه چقدر طول میکشه) بعد سریع جهت فلش رو عوض کن هد بزن!!

کلا این هل دادن و مهار مهاجم های حروف رو باید از همون CPU یاد گرفت که خیلی خوشگل توی همه ی موارد مثلا کورس مستقیم بین مهاجم با دفاع یه بازیکن سرعت 93 رو با یه مدافع سرعت 60 پشت خودش با کمر و دست نگه میداره.... کلا گاهی اوقات که میبینی مهاجم سرعتی تیم مقابل به سرعت دفاع تیمت میچربه باید سریع بیای توی مسیر حرکت مهاجم و حتی از دایر ( یا هر دکمه ای که کار push رو انجام میده برات) چند بار بزن کاملا بازیکن مهار میشه فقط ناشیانه انجام بدی این push رو.., یه لنگ میندازه از اون لنگ هایی مثلا میخواد توپی که جلوش هست رو دفاع کنه بعد دیگه خیلی گرون تموم میشه برات;;)... جا میمونی---->به طور کلی CPU این کارا رو بهتر از هر کسی انجام میده
راستی روی سانتر ها هم گاهی این push جواب میده!

تو کلا جریانت با همه فرق داره ! یه خون مخفی ایتالیایی تو بدنت هست که خوب دفاع می کنی :دی حالا هر نسخه ای با هر سرعت و سیستم تکلی می خواد باشه :دی

فرزاد در مورد مسی تو این نسخه با توجه به روند بازی کاراییش باز هم به مراتب کمتر از رونالدو خواهد بود . اینم از شاهکار های مسئولین فیفا که ساختار بازی بر مبنای بازیکن های خشک و اسباب بازی ساخته می شه ! توی این دمو گرت بیل هم از مسی بیشتر جواب می ده !!

والا نمیدونم توی دفاع من چی دیدی ( البته خیلی وقت هم هستش بازی که نکردیم الان کلا انلاین بازی کنم مثل پارسال و قبلش شاید نتونم اونجوری بازیکنم!)
توی دفاع اصولا من و داداش علاقه ی خیلی خیلی شدیدی به تکل داریم خودم گاهی اوقات حس میکنم نمیذارم دیگه تیم حریف از دست این تکل ها نفس بکشه...به خصوص یه سری از تکل هارو خییلی خوشگل از بقل که میزنی بازیکن مهاجم محو میشه میچسبه یه جورایی respect داره!!:>

در مورد مسی هم والا کلا من دیگه نمیدیدم کسی بارسا برداره حتی همون موقع ها که زیاد بازی میکردم الان هم داداشم گاهی آنلاین میشه friend هارو که نگاه میکنم یا همین مسابقات کسایی که شرکت کردن نمیبینم بارسایی!! توی فیفا و بخصوص آنلاین تیمی مثل بارسا اگه خیلی حرفه ای نباشی ورنداری بهتره چون به اسم یه تیم 5 ستاره خیلی قوی رو داری ولی توی نقاط مهم چیزی که لازمه رو نداری!
مدافع مرکزی هات که نیاز داری سرعت داشته باشن دارن سینه میزنن کنار رونالدو /:) ولی میبینی overall 85 یا 86 دارن در عمل مفید نیستن اونجور که باید باشن

هافبک هم مثلا ژاوی یا اینیستا با اون اعداد خیلی بالا ولی اکثرا کسی کار خاصی نمیتونه باهاشون بکنه ( البته یه دفاع بکنم ازشون که اولا اگه بلد باشی کار بکشی خوب هستن به خصوص دریبلینگ اینیستا آچار فرانسه ی منه توی وسط زمین)

در کنار همه این حرفا میخواستم یه پیشنهاد بکنم یه سر به میلان بزن خیلی تیمش هوشمندانه ساخته شده خیلی!!.... دفاع هاش همه سرعت مناسب از آباته(آب غطه معروف) بگذریم.. constant که فک کنم 78 هست یا همین حدودا .. به تنهایی اندازه یوپول پیکه ارزش داره :"> خیلی مدافع مرکزی سرعتی ارزش داره به همه ی پاس هوایی ها میرسه

در کنار همه اینا دقیقا واس اونایی که ژاوی اینیستا بی مصرف هستن nocerino و montolivo عالی هستن فقط مثل ماشین باهاشون بشوت اصلا فک هم نکن داری از چه فاصله ای میشوتی این حرف من حاصل تجربه ای هستش که با چشمام دیدم دیگه این داداش من فقط میلان ور میداره انگار به پای هافبک های میلان موشک بستن واسه شوت در ضمن هافبک دفاعی هم فقط مونتاری!!! n تا بوسکتس ارزش داره عددش هم 78 اینا هستش خوب گول میزنه. رونالدو از نظر دقت شوت جلوش گاهی کم میاره... کلام آخر اینو بت بگم که میلان رئال شناخته نشدست:d:hug: مدرکش هم اگه توی friend هات fifarsi داری بپرس نظرش در مورد شوت های بازیکنای میلان چیه چون جلوش که داداشم بازی کرد اخر بازی میگفتش چرا از هرجا میشوتی گل میشه!!!

آخرین ویرایش:

بیشتر کاراییه بازیکنی مثل مسی به خاطر نبوغشه که وقتی توسط من و شما کنترل می شه خبری ازش نیست ...

یک پیشرفت عظیم حاصل شده :دی سرعت عوض کردن بازیکنا و حا ب جا کردنشون تو ترکیب بالا رفته و دیگه مثل قبل تاخیر نداره(خیلی رو مخ من بود)
چرا اینقد دفاع ولنگو و بازه؟ عادت نکردم یا قرار یک سال دهنمون سرویس بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or