FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چیز خیلی جالبش سرعت دویدن بازیکناس ... قشنگ شبیه فوتبال واقعی شده

وقتی توپ بهشون میرسه برعکس فیفا 13 ، با کمی تاخیر حرکت میکنن و اگر در حرکت مسیرت عوض کنی سرعت بازیکنت خیلی کاهش پیدا میکنه

در مورد سانتر من یکم بیشتر کار کردم به نظرم مشکل اصلی این نیست که راحت میشه سر زد ! مشکل الان ایتجاس که دفاع ها روی هوا نقش هویج دارن ! اگر هوش مصنوعی مدافعین یکم بهتر بشه تقریبا این مشکلم حل میشه

الان میلان ورداشتم تیم خوبی داره با مکسس توی سرعت گرت بیل گرفتم :دی

سانتر، سانتر، سانتر، آخ چقد متنفرم از گل هایی که از سانترکردن میخورم، متاسفانه امسال خیلی اینطور گل خواهم خورد، دربازی اصلی هم این مورد حتما باقی میمونه:( یکی به دادم برسه، چطور دفاع کنم سانترو؟

آخرین ویرایش:
من هنوز دمو رو نگرفتم و شاید تا فردا بگیرم و اونایی که میگن چه جوری سانترو دفاع کنیم اگه مدافع ها نمیتونن توپو دور کنن بهترین راه جلو آوردن دروازه بانه چون راه دیگه نمیمونه !!!

خوب منم یه 7 8 دستی بازی کردم . فکر کنم جزو معدود افرادی باشم که اصلا از دمو خوشم نیومد . من از سینا متعجبم که چطوری می گه حرکت بازیکن ها عین واقعیت شده ! تمامی بازیکن های فیفا 14 یه جفت استوک اهنی پوشیدن و از یه چرخیدن ساده عاجز هستن . بازیکنی در سطح نیمار وقتی هیچ کسی مزاحمش نیست سرعت چرخش توپش باید اینقدر کند باشه !؟ عملا پاس فرار در این بازی برای اکثر بازیکن ها بی معنی شده . چون تا بازیکن تو سرعت توپ بهش می رسه از سرعتش به شدت کاسته می شه و اینم یه چیز کاملا غیر عرفه و به هیچ عنوان در واقعیت نیست . بازیکن های سطح بالای اروپایی کدومشون در حین فرار اینقدر سخت توپ گیری می کنن که مدافع حریف بیاد و از پشت برسه ؟ اونم پاس فراری که روی زمین و جلو تر از بازیکن داده شده ! اگر پاس هوایی بود توجیه وجود داشت . ولی نه پاس زمینی که جلوتر از پاهاش انداختم و با یه نوک پا می تونه ادامه بده به دوندگیش !!
مشکل اصلی این قضیه زمانی پدیدار می شه که زوج مسی و نیمار در بارسلون به این علت خیلی کمتر از زوج بیل و رونالدو جواب خواهند داد . چون نیمار و مسی در این بازی به شدت نحیف ساخته شدن و هر مدافعی بکوبه بهشون توپو از دست می دن . در حالی که بیل و رونالدو مثل هالک ساخته خواهند شد و مهم نیست مدافع حریف از پشت بهشون ضربه بزنه . در واقع امسال رئال از هر سال دیگه ای اسباب بازی تر و رو مخ تر خواهد بود . همین الان بیل تاتنهام توی این نسخه دمو به شکل خنده داری به مراتب بیشتر از نیمار و مسی داره جواب می ده !!

مشکل بعدی در مورد گلر هاست . یه سری گل های مصنوعی که همه باهاش اشنا هستن مثل توپ های خیلی کم جونی که از پشت محوطه قل می خوره و می ره گوشه دروازه هنوز وجود داره . ری اکشن جدید من ندیدم برای دروازه بان ها ! همچنان توپ های گوشه جریمه با یه شوت ساده به یه کرنر تبدیل می شن . و نکته وحشتناک در مورد کرنر ها اینه که سانتر ها به شدت حالت ارکید به خودش گرفته و من هر دست با هر تیمی از روی کرنر گل زدم .

داور بازی هیچ تغییری نداشته و همچنان مایع اعصاب خوردی ، این چه قانونیه که تا بازیکن حریف از من رد بشه با تند تند دایره زدن دست می ندازم رو شونش ، پیراهنشو می کشم و توپم ازش می گیرم و داور خطا نمی گیره !!! این یکی از مشکلات شدید 13 بود که در 14 هم حل نشده .

در نهایت اینکه با اینکه 2 3 ماهی رو از دست می دم ولی 100 درصد نسخه نسل بعد روی PS4 رو تهیه می کنم . چون هم موتور جدا گانه داره و هم مسلما پیشرفت های به مراتب بهتری خواهد داشت .

موفق باشید

این تو سر توپ هایی که در حین دویدن یهو می زدی و بازیکن بر می گشت دیگه مثل قبل کارایی نداره ! تا بازیکن بخواد بچرخه توپو ازش می گیرن . من همه اینارو با مسی تست می کنم ! توقع داشتم دیگه به مسی اجازه این حرکاتو بدن . یه دستم با میلان زدم شرایط عددی بالوتلی و اباته و الشراوی خوبه خدا رو شکر ! جی جی هم که قبلا مشخص شد خوبه ، فقط نگران جووینکو هستم :دی یه گوش چشمی به جاکرینی 14 هم دارم :دی کاندره وا هم هست راستی :دی

یه چیزی توی بازی خیلی رو اعصابه ! اگر یادتون باشه در زمین بارونی وقتی توپ هوایی روی زمین میومد سرعت حرکت توپ افزایش پیدا میکرد که عادی هم بود اما الان با اینکه هوا افتابی و زمین خشکه سرعت توپ زمان برخورد به زمین به شکل تخیلی زیاد میشه ! طوری که واقعا سخته به بعضی از پاس های عمقی برسیم

یکم بازی هم بی نظم شده . وسط زمین از نظرم به شکل غیر طبیعی شلوغه ! حالا شایدم احساس من اشتباه باشه !

اما یه نکته مثبت عملکرد دروازبان ها هستش که باید در زدن شوت اخر خیلی دقت کنیم که بشه گل زد ... والدز و ابیاتی دیگه مثل قبل اون اشتباهات عجیب انجام نمیدن و کلا دروازبان ها پیشرفت کردن

دوستان فیفا 14 بیشتر به فیفا 12 نزدیک شده و بهتره سیستمی انتخاب کنید که اون زمان استفاده میکردید

من 3-4-1-2 روی میلان تست کردم و جواب داده و از اونجایی که دیگه مثل قبل خطر بازیکن های سرعتی کمتر شده با مدافعین کندی مثل بونرا و مکسس هم میتونم براحتی خط دفاع کنترل کنم

بونرا زاپاتا مکسس

ده شیلیو نوچرینو مونتولیوو اباته
بواتنگ

بالوتلی پاتزینی

توی این سیستم هم براحتی میشه از عمق حریف نفوذ کرد و هم به وسیله دو بال کناری میشه از کناره ها هم فشار اورد

کلیدی ترین بازیکن توی این سیستم پاتزینی هستش که بدلیل قدرت فوق العادش در زدن ضربه سر نقش کلیدی داره ! روبینیو و الشراوی هم به نیمکت منتقل شدن چون توی این سیستم به اون صورت مهاجم های کناری به کار نمیان

برای من اینکه یه تیم متوازن و بالانس باشه خیلی مهمه و بین تیمهای دمو من با میلان بهتر از بقیه بازی کردم

واقعا بازى از لحاظ گرافيكى و يه كمى هم گيم پلى به واقعيت نزديكتر شده!
كلا فيفا هر سرى يه باگ عمده داره يا شوت فنى يا سانتر يا بازيكن سرعتى يا شوت چيپ اين دفعه تا اينجا كه سانتر و شوت فنى رو شده بقيه اش رو خدا بخير بگذرونه! : دى
طراحى منو ها فوق العادست،سيستم آلتيميت تيم به كل عوض شده،
نميدونم چرا چمن شده عين موكت!!!

گزارشگره چه گیری داده به هفتای بایرن - بارسا :| بابا ول کن دیگه تموم شد رفت :|
حتما مثلا رئال با دورتموند بازی کنه میگه لواندوسکی تو یه بازی چار تا به رئال زد :| گیری کردیما :d

دوستان قبلا براى اجراى skill moves بايد L2 + آنالوگ راست رو در جهات مختلف ميزدى ولي الان من چندبار تست كردم بدون گرفتن L2 و فقط با آنالوگ راست ميشه دريبل زد، قبلا آنالوگ راست ميزدي توپ رو مينداخت جلو تر الان ديگه اينطور نيست !
لطفا يكي از دوستان تست كنه ببينه دمو من مشكل داره يا واقعن اينطوره !

دوستان قبلا براى اجراى skill moves بايد L2 + آنالوگ راست رو در جهات مختلف ميزدى ولي الان من چندبار تست كردم بدون گرفتن L2 و فقط با آنالوگ راست ميشه دريبل زد، قبلا آنالوگ راست ميزدي توپ رو مينداخت جلو تر الان ديگه اينطور نيست !

نه داداش مال همه همینجوریه.برای این اینکارو کردن که وقتی دستت روی سرعته اون موقع l2 رو بگیری و انالوگو بچرخونی دریبل برنه.اگه هم موقع سرعت l2 رو نگیری و انالوگو بزنی یه طرف تو پو میندازه جلو

نه دوست عزیز دموی شما مشکل نداره همینطور هست.
برای شیفت هم باید هنگام دویدن 2بار شیفت کنید (آنالوگ سمت راست 2 بار)
موفق باشید.

نه داداش مال همه همینجوریه.برای این اینکارو کردن که وقتی دستت روی سرعته اون موقع l2 رو بگیری و انالوگو بچرخونی دریبل برنه.اگه هم موقع سرعت l2 رو نگیری و انالوگو بزنی یه طرف تو پو میندازه جلو
نه اشتباه ميگى دوست عزيز ، خودم يافتم، :d
كلا هيچ كارى ديگه با L2 ندارى واسه دريبل زدن، چه سرعت گرفته باشي چه نگرفته باشي با آنالوگ تنها ميشه دريبل زد ولي اگه سرعت رو بگيري و دوبار پشت سر هم
آنالوگ رو به يه جهت بدى توپ رو ميندازه جلو
اينطورى به نظرم خيلى Skill Moves راحت تر و بهتر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or