FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمو رو توی استور امریکا نتونستم پیدا کنم از استور امارات دانلود کردم

1.6GB حجم داره و الان گذاشتم دانلود بشه حدودا فک کنم دانلودش 3 ساعت طول بکشه

امیدوارم نسبت به 13 پیشرفت کرده باشه ...

پستت که اصلا ارزش جواب دادن نداره.فقط دو نکته گل بد برا همه پیش میاد .اتفاقا اگر اینقدر سینه چاک بوفونی بازیاش بیشتر ببین بوفون نکته ضعفش دو ضرب گیره نمونش گله دوم که از بایرن خورد یا گله بدی که بازی با لاتزیو خورد این سوتیا برایه همه پیش میاد.اما نکته دوم اون لینکی که من گذاشتم با صفحه قبل جز چینش بازیکنا هیچ تفاوتی نداره تفاوتشم توضیح دادم تو میانگین نمرات.فقط یه سواله دیگه کدوم فینال جام حذفی میگی؟ بایرن دورتمند! خب فینال حذفی بایرن اشتوتگارت بود اگه فینال سی ال میگی که نوئر پنالتی خورد.اگر سوپر کاپ میگی اون توپ از دست نوئر ول نشد چون اشتراک تو زمین بود نه نوئر
شما اصلا و ابدا در جایگاهی نیستی که بخوای ارزش کامنت ها رو بسنجی ! سعی کن در مورد چیزی گه اطلاع نداری کامنت ندی چون اینجوری سنگین تری ! اولا سوتی های نوئر ربطی به گل بد نداره . توپی که از دستش توی محوطه جریمه رها می شه یعنی این دروازه بان هنوز خیلی بچه تر از اونه که بخواد با بوفون قیاس بشه . فینال جام حذفی دو سال پیش بین بایرن و دورتموند برگذار شد . دقیقا همون سالی که لیگ رو هم دورتموند برد و فینال لیگ قهرمانان رو هم چلسی برد . اینارو به اطلاعاتت اضافه کن ! و دقیقا توی اون فینال حذفی توپ با چه وضع افتضاحی از دستش خارج شد نوئر ! که تبدیل شد به یکی از گل های دورتموند همون سوتی وحشتناک ! امسالم که اون گل افتضاح رو از هازارد خورده فعلا !

دمو تو استور اروپا اومده و رفت واسه دانلود . توی امریکا من ندیدم هنوز !

گرافیک که رو ps3 همون 13 ئه .. پیشرفت نامحسوس تقریبن !

اما نحوه پاسکاری و شوت و استوپ کردن توپ بازیکنا خیلی متفاوت شده نسبت به 13 .. درگیری ها واقعی تر شده .. ریسپانس بازیکنا به دکمه هایی که میزنی در ان واحد سریع و به موقع ست ! .. تو یه جا با زدن ضربدر بازیکنم پاشو دراز کرد که توپی حریف رو بگیره یه دونه دیگه زدم بلافاصله .. خیلی طبیعی سریع تکل رفت ولی نتونست توپ رو بزنه اما سریع پاشد و دنبال بازیکن حریف دوید .. پاس های بیرون پاشون خیلی قشنگه و تو حالت های مختلفی پاس میدن بازیکنا

حرکت های زیادی اضافه شده به بازیکنا .. بازی خیلی سموث تر و روون تر شده ! .. کنترل آدم رو بازیکن و توپ بیشتر شده که خیلی خوبه .. سرعت بازی مناسب و قابل قبوله و توپ که میرسه به بازیکنت میشه یه جورایی انگار سرعت بازی تو اون لحظه کند میشه .. اینجاش با 13 متفاوته واقعن .. میشه با حوصله .. بدون عجله .. تصمیم گیری مناسب و بافکر انجام داد که به نظرم واسه خیلی از کسایی که باهاشون بازی کردم و اکثرن بازی سریع و مستقیم تو دستور کارشون بود و به قولی بزن در روئی بود مفیده واقعن ..

یه چیزخیلی جالب دیگه این بود که با ریکلمه تونستم از حریف مستقیم خودم با حرکت فرمون فقط و جهت گیری مناسب تونستم از بازیکن مستقیم رد بشم که تو 13 امکانش خیلی خیلی خیلی کم بود یا میشه گفت نبود حتی ! و بعدش شوتی که زدم به صورت غریضی.. بدون R1 یا R2 فقط با جهت گیری و قدرت مناسب .. خیلی قشنگ رفت توگل .

حرکت و سرعت توپ واقعی تر شده .. حرکت بدون توپ بازیکن ها هم متفاوت تره نسبت به 13
چمن ورزشگاه تو روز قشنگتر شده انگار ! دی: میگم .. گرافیک هم پیشرفتش محسوسه ولی نه اونقدر ! .. آدم دلش میخواد اینو رو ps4 بازی کنه ! :(
تو قسمت اولتیمیت تیم و کو اوپ و ایناش نرفتم چون فعلن یه دسته دارم و تا الان که هفت هشت دست زدم راضی بودم فعلن

خلاصه اینکه آماده یک فیفای متفاوت باشید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or