AM!R
کاربر سایت
بچه ها اعلام نشده حجم نسخه دمو چقدره؟
PC که حدودا 1.5 گیگه
این هم همین حدوداست.
بچه ها اعلام نشده حجم نسخه دمو چقدره؟
همین بوفونی که پیر شده هفته پیش یه تنه باعث پیروزی تیم ملی ایتالیا شد . 86 کمم هست برای یکی از بهترین گلر های تاریخ و بهترین گلر حال حاضر جهان .حالا کاسیاس شد 86 اوکی ولی نویر دیگه باید 88 باشه خداییش بوفن هم دیگه پیر شده 86 زیاد بود بنظرم
بهترین- - -ویرایش - - -همین بوفونی که پیر شده هفته پیش یه تنه باعث پیروزی تیم ملی ایتالیا شد . 86 کمم هست برای یکی از بهترین گلر های تاریخ و بهترین گلر حال حاضر جهان .
یکی از بهترین گلر تاریخ کار ندارم چون خودمم قبول دارم.اما امسال بهترین گلر نوئر توش شک نکنید حتی رده بندی بهترین گلر تو این سایتی که میزارم نوئرهست. به نظرم درستترم هستش. رویه سه تا گلر بوفون نوئر کاسیاس کلیک کنید نمراتشون تو ایتمایه مختلف نگاه کنید نوئر میانگینه بهتری داره .اول نوئر بعد بوفون و نفره سوم کاسیاسHighest Rated Goalkeepers - FIFA 14 Ultimate Team | Futheadهمین بوفونی که پیر شده هفته پیش یه تنه باعث پیروزی تیم ملی ایتالیا شد . 86 کمم هست برای یکی از بهترین گلر های تاریخ و بهترین گلر حال حاضر جهان .
به نظر من که کاسیاس و بوفون یه لول بالاتر از نویر هستن ... در ضمن دوست عزیز مگه اورال به سن ربط داره ... پست گلری هر چی سن میره بالاتر با تجربه تر میشن گلرها و اورالشون میره بالاتر نسبت به عملکردشونحالا کاسیاس شد 86 اوکی ولی نویر دیگه باید 88 باشه خداییش بوفن هم دیگه پیر شده 86 زیاد بود بنظرم

بنظر من کمش هست اگه بنا به امار باشه ...بوفون کلی از عناوین مختلف رو داره برترین گلر 20 ساله اخیر و برترین گلر قرن جهان!حالا کاسیاس شد 86 اوکی ولی نویر دیگه باید 88 باشه خداییش بوفن هم دیگه پیر شده 86 زیاد بود بنظرم

حالا کاسیاس شد 86 اوکی ولی نویر دیگه باید 88 باشه خداییش بوفن هم دیگه پیر شده 86 زیاد بود بنظرم
نوئر تا زمانی که به پختگی لازم نرسه در حد قیاس با بوفون نخواهد بود . گلری که اون گل افتضاح رو از هازارد می خوره هنوز زوده که با بوفون با اونهمه افتخار و رکورد و... قیاس بشه . بهترین گلر حال حاضر جهان بوفون ( فکت ) از سوتی های دیگه و توپ هایی که از تو دست نوئر می پره بیرون ( مثل فینال حذفی بایرن و دورتموند ) هم بگذریم ! اون لینک هم ارزشی نداره .بهترین- - -ویرایش - - -یکی از بهترین گلر تاریخ کار ندارم چون خودمم قبول دارم.اما امسال بهترین گلر نوئر توش شک نکنید حتی رده بندی بهترین گلر تو این سایتی که میزارم نوئرهست. به نظرم درستترم هستش. رویه سه تا گلر بوفون نوئر کاسیاس کلیک کنید نمراتشون تو ایتمایه مختلف نگاه کنید نوئر میانگینه بهتری داره .اول نوئر بعد بوفون و نفره سوم کاسیاسHighest Rated Goalkeepers - FIFA 14 Ultimate Team | Futhead
عاغا نظر شخصی بود کشتینمدر مورد بوفون درست صحبت کن محمود :d
فعلا که بهترین دروازبان دنیاست :d
پستت که اصلا ارزش جواب دادن نداره.فقط دو نکته گل بد برا همه پیش میاد .اتفاقا اگر اینقدر سینه چاک بوفونی بازیاش بیشتر ببین بوفون نکته ضعفش دو ضرب گیره نمونش گله دوم که از بایرن خورد یا گله بدی که بازی با لاتزیو خورد این سوتیا برایه همه پیش میاد.اما نکته دوم اون لینکی که من گذاشتم با صفحه قبل جز چینش بازیکنا هیچ تفاوتی نداره تفاوتشم توضیح دادم تو میانگین نمرات.فقط یه سواله دیگه کدوم فینال جام حذفی میگی؟ بایرن دورتمند! خب فینال حذفی بایرن اشتوتگارت بود اگه فینال سی ال میگی که نوئر پنالتی خورد.اگر سوپر کاپ میگی اون توپ از دست نوئر ول نشد چون اشتراک تو زمین بود نه نوئرنوئر تا زمانی که به پختگی لازم نرسه در حد قیاس با بوفون نخواهد بود . گلری که اون گل افتضاح رو از هازارد می خوره هنوز زوده که با بوفون با اونهمه افتخار و رکورد و... قیاس بشه . بهترین گلر حال حاضر جهان بوفون ( فکت ) از سوتی های دیگه و توپ هایی که از تو دست نوئر می پره بیرون ( مثل فینال حذفی بایرن و دورتموند ) هم بگذریم ! اون لینک هم ارزشی نداره .