FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این فک کنم حرکتش بعده گلی که به میلان زد بود اگه اشتباه نکنم ! یا یکی از گل های حساس فصل قبل ..
به نظر من که خوبه ! نفس فوتبال همینه ! وقتی آدم گل میزنه دیگه از خود بی خود میشه ! دی: میتونستن یه عکس با یه حالت دست به سینه و نگاه خونسرد یا طور دیگه بزنن ولی خب، خواستن هیجان بدن که اتفاقا حرکت زیرکانه ایه به نظرم :D

هیجان خوب گفتی ، ولی هر چی می بینم واقعا حس ناخوشایندی توی این هیجان هست ، دقیقا می تونست همین کاور و هیجان خیلی بهتر از آب در بیاد ، از هر طرف که نگاه کنی یک حس بد تهش می بینی و می گی چرا اینجوری این ؟
به طور مثال توی بازیکن های دوم ، G.Bale - B Dzsudzsák - D Alaba واقعا خوب و پر هیجان و روی فرم از کار در اومدن ، بازم بحث سلیقه ایس ولی یکم این شلختگی حرکت مسی توی چشم !
به طور شخصی که خودم منتظر اون عکسی که ابتدای تاپیک هست و مسی پشت به تصویر هست بودم یا یک تصویر تمام رخ از مسی . ( چیزی که انگار قراره برای کنسول های نسل بعد برای FIFA 14 باشه ) ولی خب این شد دیگه چه کنیم :d;;)
G.Bale هم به عنوام بازیکن دوم واسه ریجن 2 قرار گرفته ، می طلبه بازی رو فیزیکی خرید به خاطرش :bighug:

یه کمپین تشکیل بدید به EA بگید موتورگرافیکی ignite رو واسه ps3 هم بیاره واسه فیفا14 :d
البته اصل کار گیم پلیه که فرقی نخواهد داشت تو ps3 و ps4
امروز اعلام شده مثل اینکه که آبان ماه ps4 میاد .. فیفا14 هم که مهر میاد .. یعنی بخوایم صبر کنیم 14 رو رو 4 بازی کنیم تا ps4 بیاد ایران و قیمتش معقول بشه یه چندماه ول معطل میشیم !
پس پیش به سوی پیش خرید 14 برای ps3 !
ایشالا 15 رو رو ps4 خدمت دوستان متمولمون هستیم :d

سازندگان فیفا خودشون اظهار کردن که هنوز فاصله زیادی دارن با رسیدن به شبیه سازی کامل از فوتبال در دنیای واقعی و یکی از مشکلات عمده سر راهشون هم اینه که هرسال مجبورن یه نسخه جدید بدن ویک سال زمان کافی برای تغییرات زیادنیست این گفته خودشون دقیقا، ولی من با گیم پلی جدیدی که چند روز پیش ازنسخه فیفا 14 پلی استیشن 3 دیدم ظاهرا بازهم سرعت گیم پلی تا حدی افزایش پیدا کرده، به نظرمن مناسب ترین سرعت بازی رو فیفا 12 داشت ودلیلی نمیبینم که شرکت معظم EA بخواد تغییری در سرعت بازی بده، سر باگ های بازی هم که نظرات متفاوتی هست بعضی اونارو لازم برای گل زدن میدون بعضی مزاحم و زاید، تا حدی فکر میکنم نسخه فیفا امسال یه باگ جدید در سانتر کردن داره:)، ولی به هر حال برتری محسوسی نسبت به PES داره، از نظر من همونطور که درزمان تغییر پلتفرم از پلی استیشن 2 به 3 دیدیم تغییرات اصلی از FIFA 10 آغاز شد اگر FIFA 09 رو به یاد بیاریم، پس باید در پلتفرم جدید PLAYSTATION 4 انتظار یک فیفای متفاوت رو شاید از فیفا 16به بعد داشت، در پایان میخوام بگم که از نظر من فوتبال از دنیای بازی های کامپیوتری هم نسل خودش تا حدی عقبه متاسفانه:(

آخرین ویرایش:
مردم لهستان می تونند بازی فیفا 14 رو زود تر از انتشار اون در پیشنمایش بازی در ورشو در روز 14 سپتامبر بازی کنند . حضور در این پیشنمایش با دعوتنامه است و کسانی که مایل به دریافت این دعوت نامه باشند می تونن یک ایمیل به konkurs@eapolska.pl ارسال کنن و نسخه ی اصلی بازی رو چند روز قبل از انتشارش بازی کنن.

s2791_545573_1015157543235.jpg

روز جمعه ویدیو ی جدید تبلیغاتی (tv commercial) فیفا 14 از کانال ea در ی***ب پخش خواهد شد.
لینک کانال ea در یو***ب
o1361_1235906_101518412888.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال داشتم درمورد تفاوت ریجن های فیفا، آیا ریجن دو واسه آنلاین بازی کردن بهتره؟ باریجن 2 تفاوت داره واسه آنلاین؟ لگ کمتر داره؟ یا سرور های همه ریجن ها یکی هستند؟

دیشب صفحه فیسبوک گل آرنا تاپ 50 ریتینگ های فیفا 14 رو منتشر کرد. قطعا در طول فصل با آپدیت هایی که میاد ریتینگ ها بهتر میشن.

مسی 94
رونالدو 92
ریبری و فالکائو 90
اینیستا ، فن پرسی ، ژاوی ، ابراهیموویچ 89
روبن ، شواینی ، آگوئرو ، سیلوا 88
رونی ، لام ، ویدیچ ، تیاگو سیلوا ، بیل ، اوزیل ، ماتا ، کاوانی 87
بوفون ، کاسیاس ، پیرلو ، یایا توره ، کیه لینی ، کمپانی ، توز ، گومز ، پیکه ، راموس ، فابرگاس ، نویر ، سوارز ، دی ماریا ، لواندوفسکی 86
اشلی کول ، آلونسو ، چک ، ناواس ، کازورلا ، لاوتزی ، بنزما ، مودریچ ، هوملز ، ویدال ، هازارد ، رویس ، پدرو ، بوسکتس ، مولر 85

حالا نمیدونم چون میخواستن 50 نفر بشه بقیه 85 ها رو نگفتن یا بقیه 85 ها کمتر شدن. مثلا تو یووه مارکیزیو و بارتزالی هم 85 هستن ولی اسمی ازشون نیست. یا والدز 85 بود که خبری ازش نیست.

خدا کنه فیفا 14 بخش منیجرش بیشتر روی جزئیات کار شده باشه ...

مثلا برای لیگ ایتالیا این امکان وجود داشته باشه که نیمی از مالکیت بازیکن هارو بخریم ...

یا بخش اکادمی تیم ها گستردگی بیشتر داشته باشه

پس فردا یعنی 10 سپتامبر دمو فیفا 14 ریلیز میشه.

تیم های حاضر در دمو: Manchester City and Spurs from UK, Barcelona from Spain, NY Red Buls from USA, Boca Juniors from Argentina, AC Milan from Italy, Borussia Dortmund from Germany and PSG from France.

مدت زمان بازی 3 دقیقه و در ورزشگاه نیوکمپ می باشد.

آخرین ویرایش:
^^^^
از وقتی این پست رو دیدم تا الان داشتم ویدئوهای همین کانال رو میدیدم :d یه جورایی دلزده شدم ، هیچ فرقی با فیفا 13 نکرده ، فقط تم بازی عوض شده :|

با توجه به تاپ 50 ای که رسما EA منتشر کرد ، ویدئوهایی که از ریتینگ بازیکن ها وجود داشت یه سری جاها بازیکن با اوورال اشتباه بود. مثلا بارتزالی کماکان 85 بود ، در حالی که در سایتی که محمد در تاپیک فوتبال داد ، بارتزالی 84 هست

اورال بازیکنان چلسی Highest Rated Chelsea Players - FIFA 14 | Futhead
پیتر چک توش نیست ولی 85 ـه

بقیه هم میتونند برن تو همین لینک ، گزینه لیگ رو بگذارند همونی که تیمشون در اون بازی میکنه ، بعدش هم باشگاه مورد نظر رو انتخاب کنند ، اورال کل تیمشون میاد

آخرین ویرایش:
دو سه روز پیش سایت معتبر futhead که بیشتر در مورد التیمت تیم هست ریتینگ تمامی بازیکن ها تو ultimate team 14 منتشر کرد و البته شکل کارد هاشون رو :دی

FIFA 14 Ultimate Team Top Player Ratings & Upgrades | Futhead

البته چند تا کار عجیب و غریب هم EA انجام داده :دی هازارد توی فصل پیش 13 گل زد و 20 پاس گل داد و تنها 21 سال سن داره و اولین فصلش توی لیگی مثل انگلیس بود و حتی در تیم فصل هم قرار داشت. اما اورالش 2 عدد پایین اومده که خیلی برام عجیب هست :دی از اونطرف هم داوید سیلوا اورال 88 داره که به نظر من باید 84 و اینا باشه.

اما : Didier Drogba 83 rating - FIFA 14 Ultimate Team Player Stats | Futhead

بازگشت سلطان دروگبا به التیمت تیم :دی کارت دروگبا توی این سال با فاصله بسیار زیاد نسبت به دیگر بازیکنا بیشترین لایک رو دریافت کرده و نشون میده که چقدر خیلی ها از بازگشتش خوشحالن :دی

الان اومدم در مورد همین پست بدم!:دی
خیلی بده اورال ها!بعضی ها دیگه زیادی اورریتن.مثلا دی ماریا 86 ه هنوز!یا آگوئرو قویترم شده و 88 ه.اونوقت نیمار 84 ه!!به عنوان یک آرژانتینی واقعا کفم برید اینو دیدم.لیگ پرتقال و ایتالیا رو که کلا نابود کردن.آلمانیا نسبتا خوبن.لیگ برتر و لالیگا اکثرا اورریتن.مخصوصا من سیتی!نصری سیلوا ژکو آگوئرو و .... .واقعا در این حد نیستن اینا.بهترین بازیکنشون فصل قبل زابالتا بود که 82 ه!
کلا بعضی بازیکنها رو که ضعیف کردن واقعا برام سواله چه منطقی پشت کارشون بوده؟همسیک مثلا بد بوده پارسال؟بهترین فصلش بود فصل قبل.حتی تو بازیکنهای نه چندان قوی هم تغییرات عجیب زیاد دیدم.مثلا بانگا 75 یا رومرو 76!نمیدونم اینا چه ظلمی در حق ea کردن که ضعیف شدن.

ولی سرعت و اسکیل خیلیا رو کم کردن.این کارشون بد نبوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or