FIFA 14 برای کنسول Wii U عرضه نخواهد شد

Masood_Matin

کاربر سایت
کمپانی Electronic Arts رسما تائید کرد که بازی FIFA 14 برای کنسول Nintendo Wii U عرضه نخواهد شد.

بر طبق اخبار قبلی که اعلام شده بود کمپانی "الکترونیک آرتز" بازی هایش را برای Wii U عرضه نخواهد کرد، یکی از سخنگویان این کمپانی بازیسازی رسما اعلام کرد که با توجه به فروش بسیار ضعیف بازی FIFA 13 ، بازی آینده از سری FIFA برای کنسول Wii U عرضه نخواهد شد.

FIFA13_Wii_U.jpg

یکی از سخنگویان شرکت Electronic Arts به سایت Eurogamer گفت :
شش ماه پیش بازی FIFA 13، یکی از عناوین لانچ تایتل کنسول Wii U بود.
با وجود قابلیت های HD بازی و نوآوری های شدید در گیم پلی، متاسفانه نتایج اقتصادی برای این عنوان روی Wii U بسیار بد و ضعیف بود.
و در نهایت ما تصمیم گرفتیم تا بازی FIFA 14 را برای کنسول Wii U منتشر نکنیم.

کمپانی EA یک سری از بازی ها را در هنگام عرضه کنسول، ریلیز نمود که شامل : Madden NFL 13, Mass Effect 3 و Need for Speed: Most Wanted بودند.

با این وجود بنظر میرسد محدودیت های سخت افزاری کنسول Wii U هم عامل دیگری برای عرضه نشدن بازی های اینده این کمپانی مانند : Bʌtt1әF!ә1d 4 ، Dragon Age 3 ، Mass Effect 4 برای این کنسول باشد که اتفاقا همگی این بازی ها از موتور Frostbite 3 استفاده می کنند.

همچنین کمپانی EA چندی پیش اعلام کرده بود که سری بازی های Star Wars را نیز برای کنسول Wii U منتشر نخواهد کرد.

منبع

الان یه سرچی تو سایت Vgchartz زدم (درسته آمارش کاملا دقیق نیست , ولی حدودی درست هست ) کل فروش سری فیفا بر روی Wii رو زده 5.49 میلیون نسخه از مجموع 7 عنوانی که برای این کنسول منتر کرده. حالا ما میگیریم 6 میلیون . خیلی زیاده؟ از 7 عنوان! الان نینتندو بازی پرفروشی رو از دست داده؟

نمیخوام اصلا تو این زمینه بحث کنم چون جاش اینجا نیست؛ فقط میتونم بگم عدم عرضه IP صد در صدی که باید رو همه کنسول ها عرضه میشد رو Wii U نشده، نشانگر همه موارد هست.
کدوم همه موارد EA دردش چیز دیگه‌ای که قصد داشت اورجین رو بیاره بجای سیستم آنلاین نینتندو تا جلوی Steam رو بگیره ولی درخواستش رو نینتندو رد کرده بخاطر این رابطشون شکر آب شده. دیگه خود EA Sport آمد گفت ما رابطه خوبی با نینتندو درحال حاضر نداریم. این یعنی چی یعنی کنسول مشکل داره نه یرلی آمد گفت کرایسیس 3 رو EA اجازه انتشارش برای Wii U رو نداد چرا چون رابطشون با هم خوب نبوده. چرا Uplay رو Wii U‌ آمد ولی Origin نیومد؟الان چند درصد Wiiدارا Fifa بازی می‌کنند؟ می‌دونی وقتی فیفا 12.5 رو میارند به جای فیفا 13 جا می‌زنند که نصف امکانات فیفا 12 و 13 رو هم نداره یعنی چی؟
الان EA شد همه؟چرا باید این کمپانی بدترین کمپانی تاریخ شناخته بشه؟

الان یه سرچی تو سایت Vgchartz زدم (درسته آمارش کاملا دقیق نیست , ولی حدودی درست هست ) کل فروش سری فیفا بر روی Wii رو زده 5.49 میلیون نسخه از مجموع 7 عنوانی که برای این کنسول منتر کرده. حالا ما میگیریم 6 میلیون . خیلی زیاده؟ از 7 عنوان! الان نینتندو بازی پرفروشی رو از دست داده؟

مهم نیست که نینتندو چی رو از دست داده ! مهم اینه که از طرف EA تحریم شد !:d

مهم نیست که نینتندو چی رو از دست داده ! مهم اینه که از طرف EA تحریم شد !:d

تا دیروز EA پول پرست و دزد و منفور بود که فقط بلده گند بزنه به Ip های خوب و موفقش الان نعوذبالله شده خدا که حرفاش وحی منزل باشه و لازم الاجرا!؟؟؟؟

اگه وی یو شکست خورده , پس ویتا رو باید چی گفت که وضعش =))

الان EA شد همه؟چرا باید این کمپانی بدترین کمپانی تاریخ شناخته بشه؟
مهدی نمیدونم درست یادم میاد یا نه ولی این مورد رو دقیق یادم هست که سر EA حاضر بودی کل فروم رو شوهر بدی اگه کسی بهش بد بگه !! بعد حالا شد بدترین کمپانی تاریخ بخاطر یه کنسول لوزر ؟

پ.ن : انکار نکن که خودم میدونم سر EA دهن همه رو اسفالت میکردی !!

مهدی نمیدونم درست یادم میاد یا نه ولی این مورد رو دقیق یادم هست که سر EA حاضر بودی کل فروم رو شوهر بدی اگه کسی بهش بد بگه !! بعد حالا شد بدترین کمپانی تاریخ بخاطر یه کنسول لوزر ؟

پ.ن : انکار نکن که خودم میدونم سر EA دهن همه رو اسفالت میکردی !!
من هنوز EA‌فن هستم ولی دلیل نمیشه مشکلاتش رو نگم وی یو هم مشکلات خودش رو داره عم از فروش کم تا به حال ولی نه اینکه بگیم کلا شکست خوردست و سخت افزارش ضعیفه.

تا دیروز EA پول پرست و دزد و منفور بود که فقط بلده گند بزنه به Ip های خوب و موفقش الان نعوذبالله شده خدا که حرفاش وحی منزل باشه و لازم الاجرا!؟؟؟؟

اگه وی یو شکست خورده , پس ویتا رو باید چی گفت که وضعش =))

ویتا اصلا وجود داره به نظرت ؟ :d کلا فوتوشاپه PS VITA :))

به نظر من که کار کار انگلیساست توطئه کردن نینتندو رو به خاک سیاه بشونن:))

آقا این حرفا کدومه من خودم از زمان سوپر نینتندو به این ور همه رو داشتم nes هم داشتم ولی چون کلون بوده به حساب نیاوردم پس میتونم بگم به نینتندو وفادار بودم اما چیز بد رو باید گفت بده حالا میخواد مال نینتندو باشه یا سونی یا هر کس دیگه. اما خیلی دلم میخواست یه وی یو هم بخرم حیف که لان مایشو ندارم ایشالا اگه تولیدش متوقف نشه سال دیگه میخرم تا اون موقع هم ایشالا یه چندتا بازی پدر مادر دار روش بدن .

از نظر من با این خبر میشه به این نتیجه رسید که EA زیاد تمایل نداره که برای کنسول جدید نینتندو بازی بسازه که همین امر باعث میشه در اینده WII U صدمه جدی ببینه تو صنعت گیم حتی این مسئله با عرضه شده کنسول های نسل بعد بیشتر هم میشه.

از نظر من با این خبر میشه به این نتیجه رسید که EA زیاد تمایل نداره که برای کنسول جدید نینتندو بازی بسازه که همین امر باعث میشه در اینده WII U صدمه جدی ببینه تو صنعت گیم حتی این مسئله با عرضه شده کنسول های نسل بعد بیشتر هم میشه.
بله تو یه تاپیک دیگه هم گفتم بازار آمریکا بشدت متاثر بازیهای ورزشیه که انحصارش دست ea هستش مطمئنم که نینتندو نمیتونه تو این نسل پیشتاز باشه اما موفقیت نسبیه اگه بلاخره قابل قبول ظاهر میشه یا نه بستگی به این داره که مثل سگا عقب میکشه یا همونطور که سونی از ps3 پشتیبانی کرد پشت کنسولش می ایسته. همه چی به خودش بستگی داره ولی تا این جای کار مطمئنن موفقیت به اندازه ی نسل هفت رو باید فراموش کنه و برای بقا تو ای بازار نامرد بجنگه.

دیگه کلا EA نیاز نیست اطلاع رسانی کنه در مورد عدم عرضه بازی هاش روی WII U! با خبری چند روز پیش خوندیم همه چی مشخص کرد !

حالا با دیگر بازی های W کاری ندارم ولی این تصویری که توی تاپیک هست مربوط به FiFA13 ، کلا دیدمش یک جوری شدم ، این جور حس و حال ها رو با این سبک کنترل ها عمرا خیلی ها نمی پذیرند ، یک جور ناجوری اصلا ، یعنی چی آخه،خیلی نچسبه انصافا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or