FIFA 14 برای کنسول Wii U عرضه نخواهد شد

Masood_Matin

کاربر سایت
کمپانی Electronic Arts رسما تائید کرد که بازی FIFA 14 برای کنسول Nintendo Wii U عرضه نخواهد شد.

بر طبق اخبار قبلی که اعلام شده بود کمپانی "الکترونیک آرتز" بازی هایش را برای Wii U عرضه نخواهد کرد، یکی از سخنگویان این کمپانی بازیسازی رسما اعلام کرد که با توجه به فروش بسیار ضعیف بازی FIFA 13 ، بازی آینده از سری FIFA برای کنسول Wii U عرضه نخواهد شد.

FIFA13_Wii_U.jpg

یکی از سخنگویان شرکت Electronic Arts به سایت Eurogamer گفت :
شش ماه پیش بازی FIFA 13، یکی از عناوین لانچ تایتل کنسول Wii U بود.
با وجود قابلیت های HD بازی و نوآوری های شدید در گیم پلی، متاسفانه نتایج اقتصادی برای این عنوان روی Wii U بسیار بد و ضعیف بود.
و در نهایت ما تصمیم گرفتیم تا بازی FIFA 14 را برای کنسول Wii U منتشر نکنیم.

کمپانی EA یک سری از بازی ها را در هنگام عرضه کنسول، ریلیز نمود که شامل : Madden NFL 13, Mass Effect 3 و Need for Speed: Most Wanted بودند.

با این وجود بنظر میرسد محدودیت های سخت افزاری کنسول Wii U هم عامل دیگری برای عرضه نشدن بازی های اینده این کمپانی مانند : Bʌtt1әF!ә1d 4 ، Dragon Age 3 ، Mass Effect 4 برای این کنسول باشد که اتفاقا همگی این بازی ها از موتور Frostbite 3 استفاده می کنند.

همچنین کمپانی EA چندی پیش اعلام کرده بود که سری بازی های Star Wars را نیز برای کنسول Wii U منتشر نخواهد کرد.

منبع

دوباره میرسیم به این دوتا سوال همیشگی :

1- نمیدونم نینتندو چه فکری کرده این سخت افزار Wii U رو اینقدر ضعیف داده بیرون ؟؟؟؟؟؟؟ :-/:-/:-/
2- این طرفدارای نینتندو , باید به چه امیدی برن 1.700 بدن Wii U ؟؟؟؟؟؟؟ :-/:d:-/
1 به خاطر قیمت و دستش مثلwii
2 به امید انحصاری های نینتندو نه بازی هایea

ای Nintendo!!! بخدا یه پیشنهاد خوب دارم واسشون!!!! آقا جمعشون کن کلا اینطوری بره باور کنین 1 ساله ورشکست میشن! هیچ شرکتی جرات نداره واسه Wii U بازی بده! دیگه از FIFA بهتر چی؟؟؟ IP هست که هرساله واسه PS2 هم مییومد حالا واسه Wii U...××

ای Nintendo!!! بخدا یه پیشنهاد خوب دارم واسشون!!!! آقا جمعشون کن کلا اینطوری بره باور کنین 1 ساله ورشکست میشن! هیچ شرکتی جرات نداره واسه Wii U بازی بده! دیگه از FIFA بهتر چی؟؟؟ IP هست که هرساله واسه PS2 هم مییومد حالا واسه Wii U...××
اره سگا هم جرات نداره بعد 5 تا انحصاری داره براش می زنه
seهم جرات نداره
اکتی هم جرا نداره
یوبی و wb هم همینطور

مثل اینکه قراره کمپانی ها با هم WII U رو نابود کنن . همونطور که چندسال پیش سگا رو نابود کردن :d
به غیر از EA کی با Wii U موشکل داره اونخت؟! :-/
درکتون میکنم، واقــــعا سخته!
اگه درک میفرمایید ، این پاشش نمک رو زخم ملت برای چیه؟ :-/
نكته قابل تامل اينه هيچكدومشون 3ds و وي يو ندارن ولي روي فنهاي ماكرو و سوني رو سفيد كردن
lol.gif

صحبت نداشتن و حمایت از کنسول باشه که تو ، بلی خودِ شخص شوما !! اگه کسی به PS4 چیزی بگه شیکمش رو سفره میکنی :lol: :دی
تازه هنوز هم نیومده :دی

نظر گفتیم ملت خودش اومده وسط و باعث شده، در ثانی نمک پاشیدن نیست؛ حقیقته!

قبول میکنین بکنین، نمیکنین هم خود دانید
قبلاً تو این فروم سونی فن و ماکروفن شده بودم ، الآن هم نینتندو فن :دی

من چیکاره ام که چیزی رو قبول کنم یا نکنم ، یوبی سافت باید قبول کنه که عاشق وی یو شده :دی

هول هولی کنسول ساختن و اشغال تحویل دادن و از هول حلیم پردین تو دیگ میشه همین ! یکی از بهترین ip های ورزشی و پر فروش که میتونه فروش کنسول رو تو اروپا تضمین کنه برای این کنسول عرضه نمیشه !!

امپراطور بهتر از این هست !!

نظر گفتیم ملت خودش اومده وسط و باعث شده، در ثانی نمک پاشیدن نیست؛ حقیقته!

قبول میکنین بکنین، نمیکنین هم خود دانید
کدوم حقیقت؟الان وضع کنسول خوب نیست قبوله ولی نه اینکه بگی کلا شکست خورده این حرف از پایه غلطه 3 کنسول قبلی نینتندو رو همه شکست خورده تصور کردند ولی به موفقیت تبدیل شدند ان هم به مرور زمان نه اینکه 6 ماه بیشتر نگذشته بیایی بگی کارش تمومه. پس بیاییم بگیم ویتا کلا شکست خوردست درسته نه هر کنسولی نیاز به وقت داره Ubisoft هم اینو گفته.
...
من خود طرفدار فیفا هستم ولی از کی تا حالا System seller شده که خبر ندارم؟

آخرین ویرایش:
صحبت نداشتن و حمایت از کنسول باشه که تو ، بلی خودِ شخص شوما !! اگه کسی به PS4 چیزی بگه شیکمش رو سفره میکنی :lol: :biggrin1:
تازه هنوز هم نیومده :biggrin1:
بله كسي به ps4 بگه بالاي سرت درايوه شكمشو سفره ميكنم
بعدشم خودت داري ميگي هنوز نيومده اين يعني اينكه هيچكس نداره پس اينجوري باشه هيچكس نبايد از ps4 دفاع كنه
وي يو الان اومده ولي تو اين بحث بنيامين و اقاي ارتگلي وي يو دارن
دوباره میرسیم به این دوتا سوال همیشگی :

1- نمیدونم نینتندو چه فکری کرده این سخت افزار Wii U رو اینقدر ضعیف داده بیرون ؟؟؟؟؟؟؟ :-/:-/:-/
2- این طرفدارای نینتندو , باید به چه امیدی برن 1.700 بدن Wii U ؟؟؟؟؟؟؟ :-/:d:-/
1_گول وي رو خورده
2_چون فن هستن كسي هم فنه ديگه مغزش كار نميكنه گوش به حرف دلش ميده:d
مثه عشق ميمونه وقتي ادم عاشق بشه مغزش كار نميكنه:d
قبلاً تو این فروم سونی فن و ماکروفن شده بودم ، الآن هم نینتندو فن :biggrin1:
البته ايشون طرفدار 78956.5 تا تيم فوتبال هم هستن عادتشون اينه كه زياد از يه وسيله يه تيم يه كنسول يه بازي يه دختر و ... خوششون مياد زياد صحبتهاي ايشون رو جدي نگيريد :))

کدوم حقیقت؟الان وضع کنسول خوب نیست قبوله ولی نه اینکه بگی کلا شکست خورده این حرف از پایه غلطه 3 کنسول قبلی نینتندو رو همه شکست خورده تصور کردند ولی به موفقیت تبدیل شدند ان هم به مرور زمان نه اینکه 6 ماه بیشتر نگذشته بیایی بگی کارش تمومه. پس بیاییم بگیم ویتا کلا شکست خوردست درسته نه هر کنسولی نیاز به وقت داره Ubisoft هم اینو گفته.

نمیخوام اصلا تو این زمینه بحث کنم چون جاش اینجا نیست؛ فقط میتونم بگم عدم عرضه IP صد در صدی که باید رو همه کنسول ها عرضه میشد رو Wii U نشده، نشانگر همه موارد هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or