FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

چند نکته:
1-یک بازیکن که از آکادمی میگیری حداقل 4 الی 5 سال طول میکشه پیشرفت کنه!
2-اگه کامل بازیش ندی مهاتش هدر میره یعنی هیچوقت به اون حد از پیشرفت نمیرسه!
3-توصیه میشه بازیکن خوب بخری پیشرفت بدی اینطوری خیلی خسته کننده هست و اگه بازیکن خوب بگیری پرورش بدی بهتره!
متاسفانه ea یه مشت امکانات تو فیفا گزاشته که فقط اگر آنلاین باشی جواب میده یکی پول باشگاه یکی قابلیت ادیت بازیکن ها یکی rematch بازی ها و دیگری همین سریع تر کردن پیشرفت بازیکن های آکادمی!
من خودم یه 15 ساله دارم یه فصل کامل بازیش دادم تازه شد 70! به نظر من بی خیال این قسمتش بشو!

============================================================================
خیلی ممنون عزیز
بنده به نت دسترسی دارم ببینم چی میشه
این کار رو واسه اکادمی انجام بدم که زود رشد کنه باید برم چه مدی رو دانلود کنم لولم فکر کنم 70 هست

اپدیت squad جدید به تاریخ 26 جولای 2013 با قابلیت جدیدترین نقل و انتقالات تابستانی امسال :

این فایل از فایلی که در چند صفحه قبل تر گذاشتم جدیدتره :

fifa 13 26 -7-13.rar

بعد از دانلود بوسیله برنامه Horizon با فلش مموری به کنسول انتقال دهید.

چند نکته:
1-یک بازیکن که از آکادمی میگیری حداقل 4 الی 5 سال طول میکشه پیشرفت کنه!
2-اگه کامل بازیش ندی مهاتش هدر میره یعنی هیچوقت به اون حد از پیشرفت نمیرسه!
3-توصیه میشه بازیکن خوب بخری پیشرفت بدی اینطوری خیلی خسته کننده هست و اگه بازیکن خوب بگیری پرورش بدی بهتره!
متاسفانه ea یه مشت امکانات تو فیفا گزاشته که فقط اگر آنلاین باشی جواب میده یکی پول باشگاه یکی قابلیت ادیت بازیکن ها یکی rematch بازی ها و دیگری همین سریع تر کردن پیشرفت بازیکن های آکادمی!
من خودم یه 15 ساله دارم یه فصل کامل بازیش دادم تازه شد 70! به نظر من بی خیال این قسمتش بشو!

============================================================================
خیلی ممنون عزیز
بنده به نت دسترسی دارم ببینم چی میشه
این کار رو واسه اکادمی انجام بدم که زود رشد کنه باید برم چه مدی رو دانلود کنم لولم فکر کنم 70 هست
تو efc club یه قسمت خرید هست همون جا نوشته نوع سرچ رو روی career قرار بده بعد نوشته چه چیزهایی میتونی بخری یکی همین سریع تر رشد کردن یا یه چیزی تو همین مایه هاست برات اسمش رو میگزارم بعدا!

دوستان می‌تونین تایتل آپدیت های بازی رو از سایت زیر دانلود کنید:
xbuc.net
همچنین بازی های LT 2 که دارید رو می‌تونید اینجا پیدا کنید و قدیمی ترین تایتل آپدیت هاش رو دانلود کنید و بریزید تو فلش، بعد بازی رو راحت روی دستگاه LT 3 اجرا کنید.

دوستان می‌تونین تایتل آپدیت های بازی رو از سایت زیر دانلود کنید:
xbuc.net
همچنین بازی های LT 2 که دارید رو می‌تونید اینجا پیدا کنید و قدیمی ترین تایتل آپدیت هاش رو دانلود کنید و بریزید تو فلش، بعد بازی رو راحت روی دستگاه LT 3 اجرا کنید.

ا یعنی بازی که پچه lt3 نداره رو میشه با اینکار روlt3بازی کرد ؟ باسه لایو مشکلی نداره؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

ا یعنی بازی که پچه lt3 نداره رو میشه با اینکار روlt3بازی کرد ؟ باسه لایو مشکلی نداره؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2
بله! لایو کار نکردم باهاش!
دوستان اگر سوال دارید به پروفایل مراجعه کنید اینجا جای مناسبی نیست;)
-------------------------
FUT برای هر بازی چقدر امتیاز برای Level Up اضافه می‌کنه؟! :-/

رونالدینیو توی فیفا 13 هست؟ اگه آره کدوم تیم؟

تو قسمت خرید بازیکن سرچ کردم بازیکنی بالا نیومد!:(

در تیم Atletico Mineiro بازی می کنه اما دنبالش نرو بازیش در 13 مفت گرون شده البته عین واقعیت هست دیگه رونالدینیو تموم شد

یه کم دیگه دیره دوست من ٬ اگه بعد این همه مدت از انتشار فیفا هنوز دفات اینقدر ضعیفه که از اماتور هم نمیتونی توپ بکیری بهتره صب کنی برا پس یا فیفا۱۴

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or