FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

پس درجه ی لجندری واقعا سخته!!!!! من تا حالا فکر میکردم من کلنگم:d!!!!! همیشه بازی های من به فحش و فحش کاری کشیده میشه!!! حتی خودزنی و مشت زدن توی کیبورد هم گاهی مشاهده میشه.... میخواستم بدونم بقیه هم همینطورن یا در این مورد من دیوانه ام؟؟؟؟
لجندری یه سریع قواعد داره که می‌گم بقیش هم خودتون به مرور زمان می‌فهمین:
1) وقتی یک بازیکن رو به اصطلاح مارک می‌کنین و دنبالش می‌دوئین تا حریف بهش پاس نده فقط کافیه یه ذره از مسیر منحرف بشید و دوباره برگردید! می‌بینید که IA خیلی راحت پاس می‌ده و شما می‌گیرید!
2) در مواقعی که توی محوطه جریمه هستید و راه ها بستس همین طوری الکی اینور اونور برید خود IA روتون خطا می‌کنه و پنالتی می‌ده!
3) از نزدیکی نقطه کرنر برید ولی سانتر نکنید و با یه سر توپ بازیکن مقابل رو دریبل بزنید و نوذ کنید تو محوطه و شوت بزنید به سمت مخالف!
4) به صورت زاویه دار (از پایین به بالا یا بر عکس) پشت محوطه شوت بزنید!
تبریک می‌گم تو هر بازی می‌تونید راحت 4 تا به Legendary بزنید:دی

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

موضوع اینجاست که این همه فیفا باز با کلی ادعا بلد نیستند
خب عزیز من این یه حرکت جانبی و نمایشی هست! لِم یا چیز خاصی نیستش که! :دی

دوستان

کلی بودجه دارم

میشه رویایی ترین تیم فیفا رو بگین

سیستم 4 3 3 مثل بارسلونا تقریبا
صد در صد مسی رو بخر و بذار وسط!
رونالدوی خودت رو بذار سمت چپ یا راستش!
نیمار رو هم بگیر بذار چپ یا راست مسی!
دورازه هم حتما نویر رو بخر!
واسه دفاع هم بهترین ها Thiago Silva و جوردی آلبا هستن!
هافبک هم حتما Hazard رو بخر!

ماتا و ی بازیکن هست تو روسیه اسمش دقیق ب خاطرم نی:d رو بگیر(خو چیکار کنم حافظه یاری نمیده:d)
خیلیا خوبن...

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مثلا میشه بازیکنی رو خریدیم و نخواستیمش دوباره پسش بدیم و پولمون رو بگیریم؟؟
نَ داداش،جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود...

دوستان من بخوام توی 1-3-2-4 دفاع چپ و راستم نفوذ نکنن باید چیکار کنم؟
بعد اگه بخوام خط آفساید دفاع رو بیارم جلوتر، بیرون از یک سوم دفاعی خودم چیکار باید کرد؟

دوستان من بخوام توی 1-3-2-4 دفاع چپ و راستم نفوذ نکنن باید چیکار کنم؟
بعد اگه بخوام خط آفساید دفاع رو بیارم جلوتر، بیرون از یک سوم دفاعی خودم چیکار باید کرد؟

باید تو custom tactics ( موقع درست کردن ترکیب تیم این گزینه وجود داره ) pressure تیمت رو بیاری پایین تا دفاع عقب تر بمونه و دوباره میتونی pressure رو ببری بالا اگه خواستی تا دفاعت برن جلو .

---------- نوشته در 10:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

دوستان ، ترکیب جدید ultimate team من :دی ............. تو یکی یا دو هفته ردیفش کردم :|:دی

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bVzQvZ88Ydg:360

دوستان کسی میدونه چرا اینقدر بازیکنا زود مسدوم میشن؟؟:-"
الان با منچستر سیتی دارم بازی میکنیم k.toure /aguero/suarez/barry مسدوم هستم.
تازه به طور هم زمان هم مسدوم شدن!!:دی
نمیشه قدرت بدنی رو بالا برد؟؟؟

سلام چرا چلنج ها رو میرم بعضی وقتها بهXPاضافه میشه بعضی وقتها نمیشه؟چرا؟؟

ببین وقتی چلنج رو میری ، چلنجت رو completed میزنه یا نه

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

یک و دو چطوری میشه کرد ؟

LB به علاوه ی پاس

ببین وقتی چلنج رو میری ، چلنجت رو completed میزنه یا نه

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

LB به علاوه ی پاس
سلام وقتی چالنج تموم میشه از بازی میام بیرون میرم اون قسمت کاتالوگ روشو یه تیک سبز میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or