FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

میدونم جاش اینجا نیست ولی چون یه سری بچه ها title update رو انجام دادن میپرسم!
من اخرین TU رو ریختم از کجا بفهمم درست ریخته شده؟چه تغییراتی تو بازی انجام شده؟
ممنون
باید لباس و لوگو تیم ناپولی مثل واقعیتش باشه.

به نام خدا
من این قسمت رو متوجه نمیشم: میشه راهنمایی کنید

اول فلش رو از قسمت storage و از گزینه CUSTOMAIZE فرمت کن و بعدش وصل کن به PC,

من TU 6 رو دانلود کردم وقتی این رو بریزم تو دستگاه همه تغییرات مثل نقل و انتقالات و ... انجام شده ؟؟؟
پسsquad چیه باید چه کار کرد باش ؟

به نام خدا
من این قسمت رو متوجه نمیشم: میشه راهنمایی کنید

من TU 6 رو دانلود کردم وقتی این رو بریزم تو دستگاه همه تغییرات مثل نقل و انتقالات و ... انجام شده ؟؟؟
پسsquad چیه باید چه کار کرد باش ؟

سلام دوست عزیز اول دستگاه رو روشن کن -فلش رو بزن به دستگاه -
setting-system-storage
از بین گزینه هایی که میاد باید اونی که علامت فلش کنارش هست رو بزنی که دوتا گزینه میاد باید customaize رو بزنی
بعد از اینکه فلش رو customaize کردی باید TU 6 رو بریزی بعد میتونی از این اموزش{پست 3784 در صفحه253} استفاده کنی و squad رو بریزی من از
squad این اموزش استفاده نکردم چون بعضی از نقل وانتقالات انجام نشده بود من از این Squads 20130202144302.rar
استفاده کردم تنها ایرادی که داره و من دیدم دروگبا رو تو گالا نداره اگه دوستان کسی داره اپدیت کاملتری ممنون میشم برای ما هم بذاره
اگه بازم جایی رو متوجه نشدی بگو که توضیح بدم برات.

میدونم جاش اینجا نیست ولی چون یه سری بچه ها title update رو انجام دادن میپرسم!
من اخرین TU رو ریختم از کجا بفهمم درست ریخته شده؟چه تغییراتی تو بازی انجام شده؟
ممنون

باید لباس و لوگو تیم ناپولی مثل واقعیتش باشه.

ممنون ولی جز این مشخصه دیگه ای نداره!؟
واینکه سایتی نیست بگه تغییرات TU جدید در بازی چی هست؟
ممنون

سلام بچه ها TU رو چطوری بریزم تویه دستگاه لطفا یکی راهنمایی کنه و اینکه این TU لباس Napoli رو درست میکنه با چیزهایه دیگه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه توضیح درباره بخش Ultimate Teame میدی که چطوری هست؟
اینم مثل بازی انلاین پوینت میخواد؟

شما در آلتیمیت تیم میتونی بازیکن بخری بفروشی قرار داد تمدید کنی و باهاش بازی کنی و نتیجه بگیری. تازه بستگی به فرمت تیمت و بازیکنات داره که چقدر هماهنگ باشن . مثلا اگر همه بازیکنات از فرمت 442 پشتیبانی کنن و از یک ملیت یا سابقه باشگاهی کشوری خاص، مثلا آلمان باشند تیمت میشه خدا. شما اگر آفلاین بازی کنی مشکلی نداره. یک سری Coin هم بازی بهت میده که میدونی باهاش بازی کن یا قرارداد یا تمرین و ... بخری . کلا جالبه

دوستان ریال مادرید بیان بگن که بهترین ترکیب واسه رِیال چیه؟؟؟ من خودم 2-5-3 بازی میکنم راضیم ولی گوشه هاش تو دفاع آسیب پذیره مخصوصا تو آفلاین...
نظراتتون رو بگید

میگم carrer mode سرگرم کننده تره یا ultimate team? ?:-/

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:25 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگه میشه چندتا دریپل آموزش بدید نهایت استفاده رو ببرم :دی !ممنون !

دسترسی به یو@یوب داری برو اونجا همه دیبل ها رو خیلی قشنگ توضیح داده اگه نداری بگو خودم دارم برات اپ کنم

دوستان ریال مادرید بیان بگن که بهترین ترکیب واسه رِیال چیه؟؟؟ من خودم 2-5-3 بازی میکنم راضیم ولی گوشه هاش تو دفاع آسیب پذیره مخصوصا تو آفلاین...
نظراتتون رو بگید

منم 3.5.2 بازی میکنم ترکیب هم اینطوری میچینم کاسییاس-راست کنته وسط pepe راموس left-مارسلو left ژابی و خدیرا وسط دیماریا راست-مودریچ وسط رونالدو راست بنزما left

دوستان یک سوال .خواهشا جواب بدید.من اومدم یک خورده قدرت بازیکن های میلان را تغییر دادم .بعضی ها را کم و بعضی ها را زیاد.تا تو کریر مد باهاش بازی کنم.حالا من وقتی میخوام با دوستایم دوستانه بازی کنم.میخوام طوری بشه که تغییرات قدرت بازیکن ها به حالت اولیه برگرده.ایا همچنین چیزی تو فیفا امکان پذیر هست.؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or