FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا یه چندتا سوال:

اول ازهمش یه تشکر بسیار زیاد از خبر نگار سایت Dante به خاطر گذاشتن Squad:x:x:x:x

آقا کلا آپدیتی نیست که توش کفش ها و توپ های جدید بیاد؟؟و یا دستکش جدید؟؟؟؟

2_این آپدیت های Squad هفته ای میاد،ماهیانه یا نیم فصلی؟؟؟

آقا یه چندتا سوال:

اول ازهمش یه تشکر بسیار زیاد از خبر نگار سایت Dante به خاطر گذاشتن Squad:x:x:x:x

قربونت عزیز:x
خیر تا حالا EA Sports همچین آپدیتی نداده.
همیشه وقتی فصل نقل و انتقالات تموم می‌شه Squad بیرون می‌دن;)

اول باید بوسیله برنامه ABGX چک کنی ببینی Media ID دیسک بازیتون چنده بعدش با توجه به شماره ID تایتل آپدیت مربوطه رو دانلود میکنی.

این تایتل اپدیتی که ریختی مشخصه با شماره Media ID دیسک بازیتون همخوانی نداره و بدرستی آپدیت نشده.

چرا داداش داره دلیلشم درست شدن لیسانس شدن ناپولیه ...

سلام دوستان عزیز
خالتون خوبه ان شا الله که
میگم رمزی چیزی نداره این بازی واسه ما بگین ؟
که مثلا اون دکمه رو بزنی فلان جا چه کار میکنه و از اینا .. ؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم
زودتر فقط ..:x

آقا یه چندتا سوال:

چرا هستش ، اگه شما match day رو on كني تقريباً هر هفته واسه بازيكا اپديت ميده حتي گاهي مدل موه ها هم عوض ميكنن :d

چرا هستش ، اگه شما match day رو on كني تقريباً هر هفته واسه بازيكا اپديت ميده حتي گاهي مدل موه ها هم عوض ميكنن :d
منظور این دوستمون بدون مچ دی بود.. چون خیلی از ما لایو نداریم و به همین خاطر آپدیت رو از فایل Squad انجام دادیم...
حالا سوال من اینه که کسی هست هر هفته بیاد آپدیت مچ دی رو بصورت Squad برای ما آپلود کنه؟ :دی

سلام
برای من به نیم فصل با تیم man u رسیدم و از یک بازی به بعد توپ غیب میشه :d بازیکنام اکسیژن شوت میکنن تو بقیه بخش های بازی درسته حتی موقع لودینگ قبل بازی اون تمرینات توپ هست بعدش نیست.راه حلی برای درست کردنش هست!؟
title update 6 رو هم ریختم فرقی نکرد؟
ممنون

من اطلاع زیادی درباره match day ندارم فقط احتمال می دم ترکیب تیمها در بازی بر اساس ترکیب تیم در واقعیت عوض میشه و اورال و وضعیت روحی اونها هم عوض میشه.درسته؟

من اطلاع زیادی درباره match day ندارم فقط احتمال می دم ترکیب تیمها در بازی بر اساس ترکیب تیم در واقعیت عوض میشه و اورال و وضعیت روحی اونها هم عوض میشه.درسته؟
بله و در برخی موارد ظاهر بازیکن ها هم تغییر می‌کنه!

سلام
برای من به نیم فصل با تیم man u رسیدم و از یک بازی به بعد توپ غیب میشه :d بازیکنام اکسیژن شوت میکنن تو بقیه بخش های بازی درسته حتی موقع لودینگ قبل بازی اون تمرینات توپ هست بعدش نیست.راه حلی برای درست کردنش هست!؟
title update 6 رو هم ریختم فرقی نکرد؟
ممنون
برو تو ستینگ بازی تو بخش انتخاب توپ اونو از حالت دیفالت درار

چه مصغره!
نیمار 85 بود کردنش 84! ، عوض این که تو سن رشده پیشرفت کنه ازش 1 نمره کم کردن!
فکر کنم بعد اون مصاحبش در مورد انگلیس با غرض ازش نمره کم کردن ، مثل این که به مزاجشون خوش نمیومده!

چه مصغره!
نیمار 85 بود کردنش 84! ، عوض این که تو سن رشده پیشرفت کنه ازش 1 نمره کم کردن!
فکر کنم بعد اون مصاحبش در مورد انگلیس با غرض ازش نمره کم کردن ، مثل این که به مزاجشون خوش نمیومده!

اصولا" بازیکن باید پیشرفت کنه تا قدرتش رو بیشتر کنند غیر از اینه؟ نیمار هم تو بازی برزیل - انگلیس زیاد خوب نبود.. اقلا" نشون داد در حد قدرت 85 فیفا نیست.

میدونم جاش اینجا نیست ولی چون یه سری بچه ها title update رو انجام دادن میپرسم!
من اخرین TU رو ریختم از کجا بفهمم درست ریخته شده؟چه تغییراتی تو بازی انجام شده؟
ممنون

اصولا" بازیکن باید پیشرفت کنه تا قدرتش رو بیشتر کنند غیر از اینه؟ نیمار هم تو بازی برزیل - انگلیس زیاد خوب نبود.. اقلا" نشون داد در حد قدرت 85 فیفا نیست.

با یه بازی بد بودن که نباید 1 نمره کم کنند ، وگرنه باید از مسی و رونالدو هم هی نمره کم میکردن!
واقعاً 84 براش کمه ، 85 حداقل اورالی بود که براش مناسب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or