FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان کسی اپلود نمیکنه سیو squad1؟ یادش بخیر ساله پیش هادی ویا این کار کرد کلی حال داد بهمون لطفا تا امشب اگر تونستید اینکار بکنید ممنون
آخه آپلودش کاری نداره، این اشتباهاتی که دوستان موقع ریختن Squad به وسیله فلش انجام می‌دن بعضا پروفایل یا در خوش بینانه ترین حالت، سیو FIFA رو از بین برده!
البته اگر بلد باشید مشکلی پیش نمیاد!
من سعی می‌کنم دانلود کنم و بیام بذارم اینجا، فقط یکی از دوستان زحمت بکشه و اگر اون آموزشی که من تو تاپیک FIFA 12 گذاشته بودم رو پیدا کرد، بذاره اینجا همه چی حله;)

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

متاسفانه تو این چند وقته یه Title Update اومده که 25 مگ هست ( تا حالا 4-3 تا از اینا اومده من همه رو دان کردم این رو نمی‌دونستم:|) و تا اون رو دان نکنم اجازه نمی‌ده!
حجمم کم ـه وگرنه هم اون رو دان می‌کردم هم Squad رو!
الان می‌رم تو نت بگردم ببینم کسی آپلودش کرده یا نه!

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

خب دوستان تو Xbox360iso پیدا کردم!
خودم تست نکردم هنوز ولی 6-5 نفری که اونجا تست کرده بودن گفتن درست ـه!
الان خودمم تست می‌کنم!
Squads 20130202144302.rar

آخه آپلودش کاری نداره، این اشتباهاتی که دوستان موقع ریختن Squad به وسیله فلش انجام می‌دن بعضا پروفایل یا در خوش بینانه ترین حالت، سیو FIFA رو از بین برده!
البته اگر بلد باشید مشکلی پیش نمیاد!
من سعی می‌کنم دانلود کنم و بیام بذارم اینجا، فقط یکی از دوستان زحمت بکشه و اگر اون آموزشی که من تو تاپیک FIFA 12 گذاشته بودم رو پیدا کرد، بذاره اینجا همه چی حله;)

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

متاسفانه تو این چند وقته یه Title Update اومده که 25 مگ هست ( تا حالا 4-3 تا از اینا اومده من همه رو دان کردم این رو نمی‌دونستم:|) و تا اون رو دان نکنم اجازه نمی‌ده!
حجمم کم ـه وگرنه هم اون رو دان می‌کردم هم Squad رو!
الان می‌رم تو نت بگردم ببینم کسی آپلودش کرده یا نه!

---------- نوشته در 10:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

خب دوستان تو Xbox360iso پیدا کردم!
خودم تست نکردم هنوز ولی 6-5 نفری که اونجا تست کرده بودن گفتن درست ـه!
الان خودمم تست می‌کنم!
Squads 20130202144302.rar
داداش درست بود دمت گرم ممنون که امشب کارمون راه انداختی

دوستان عزیز که squad میخوان ، نمیشه که همینطور الکی یه squad دانلود کرد و گذاشت تو دستگاه ، چون کار نمی کنه ، یه آموزشی داره

من چند وقته به دلیل نداشتن اینترنت روی کنسول فقط از این آموزش استفاده می کنم و squad میگیریم میریزم تو دستگاه :

موارد مورد نیاز:

MODIO 4

USBXTAFGUI

Latest Squad

فلش یا هارد خود را برای ایکس باکس Customize کرده و فایل squad فیفا 13 خود را در فلش یا هارد MOVE کنید (اگه فایل squad در داخل هارد شما نبود ، بازی فیفا 13 را اجرا کرده و به این آدرس بروید My fifa < Profile < Squad < save و یک squad سیو کنید ، حالا به هارد مراجعه کنید و می بینید که فایل squad ظاهر شده . ) :

فلش خود را به کامپیوتر متصل کنید و برنامه USBXTAFGUI را اجرا کرده و از نوار بالای برنامه File و بعد Open First Usb drive رو انتخاب کنید ، حال با این صفحه مواجه میشید :

پوشه ی Data partition رو باز میکنید تا برسید به Squad اتون :

حال روی آن کلیک راست زده و گزینه extract را انتخاب کرده و آن را در مسیری اکسترکت کنید .

خب ، حالا برنامه MODIO رو باز کنید و از گوشه سمت چپ گزینه open save را انتخاب کنید :

فایل squad خودتون رو open کنید ، با همچین صفحه ای مواجه میشید :

حالا اون 2 رقمی که رنگی کردم رو تو یه txt ای ذخیره کنید و برنامه را ببندید .

دوباره برنامه را باز کرده و open save را زده و اینبار squad ای که دانلود کردید ( لینکی که دادم ) رو open می کنید ، حال آن 2 رقمی را که سیو کرده بودید رو کپی کرده و به جای رقم های این فایل میگذارید و از گوشه پایین سمت چپ گزینه rehash and resign رو انتخاب می کنید .

الان برنامه رو می بندیم و برمیگردیم برای برنامه USBXTAFGUI ، حال فایل Squad ای که در فلش بود را با کلیک راست و با گزینه ی delet حذف می کنید و بعد در همان صفحه کلیک راست و گزینه inject را انتخاب کرده و فایل squad ای که ادیت کردید را inject کنید :

تمام شد !

الان فلش رو به ایکس باکس متصل کرده و فایل squad را move می کنید .

مرحله ی آپدیت بازی ( اختیاری ) :

اول میرید اینجا و با تناسب به دیسکتون آخرین تایتل آپدیت رو دانلود می کنید :

XBOX 360 Update Center | FIFA 13

بعدش تایتل آپدیتو با برنامه Horizon میریزد تو فلش customize شده و بعدش انتقال میدید به دستگاه .

آخرین ویرایش:
درود
ممنون باری راهنما ولی کار خیلی آسون تری هم وجود داره!
برنامه ها:
Horizon
Squad
بعد از دانلود Horizon، یک فلش رو به Xbox وصل کنید! به منوی Setting برید و Storage رو انتخاب کنید. حالا فلش رو انتخاب کنید و در منوی Configure به بخش Custome برید. خط سبز رنگ رو به نصف تبدیل کنید.
حالا پروفایل خود را در فلش کپی کرده و به PC وصل کنید. برنامه Horizon را بیاورید. حالا فایل Squad را به وسط برنامه کشیده و رها کنید. در پایین سمت چپ پنجره جدید باز شده روی Manage کلیک کنید و پروفایل خود را انتخاب کنید؛ حالا Change را بزنید و بار دیگر پروفایل را انتخاب کنید.
بر روی Rehash & Risign کلیک کنید، سپس روی Save To Device رفته و فلش را انتخاب کنید. کمی صبر کنید تا پیغام کپی شدن نمایش داده شود. فلش را به Xbox وصل کنید!

من یه بار از همین روشی که میگی رفتم اما کل پروفایلم پاک شد ، بیشتر به خاطر بی حواسی من بود که بکاپ نگرفته بودم ، روش من احتیاجی به پروفایل گیری هم نداره .

آموزشی هم که گذاشتم خیلی آسون و کوتاهه اما به خاطر تجربه کم من تو آموزش نویسی اینقدر طولانی در اومده و بعد از 1 بار انجام دادن راحت یادش میگیرید و واسه دفعه های بعد فقط کافیه squad جدید بگیرید و اون 2 رقم خودتون رو تو squad جدیده Replace کنید !

در هر صورت خوشحالم اگه به کسی کمکی کرده باشم .

سلامو خسته نباشید
ببخشید من نمیتونم با ایکس باکس به نت وصل شم و بیشتر تایتل اپدیتهارو از به صورت افلاین میگیرم و می ریزم روی هارد.
الان برای این squads که اومده باید از لایو بگیرم؟یا از لینکهایی که دوستان دادن میشه استفاده کرد؟

این سوال از قسمت اول اموزش دوست عزیز danzukuka
پیش اومد که گفت اول اپدیت رو از دستگاه به فلش انتقال بدیم .
ممنون میشم جواب سوالم رو بدید

سلامو خسته نباشید
ببخشید من نمیتونم با ایکس باکس به نت وصل شم و بیشتر تایتل اپدیتهارو از به صورت افلاین میگیرم و می ریزم روی هارد.
الان برای این squads که اومده باید از لایو بگیرم؟یا از لینکهایی که دوستان دادن میشه استفاده کرد؟

این سوال از قسمت اول اموزش دوست عزیز danzukuka
پیش اومد که گفت اول اپدیت رو از دستگاه به فلش انتقال بدیم .
ممنون میشم جواب سوالم رو بدید

اینو یادم رفت بگم :

اگه فایل squad در اولین مرحله در داخل هارد شما نبود ، بازی فیفا 13 را اجرا کرده و به این آدرس بروید My fifa < Profile < Squad < save و یک squad سیو کنید ، حالا به هارد مراجعه کنید و می بینید که فایل squad ظاهر شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or