پینگ 200 ،پینگ بدی نیست ولی ممکن بعضی اوقات تو بعضی بازی ها لگ داشته باشه.کلا برای آنلاین بازی کردن فقط به نت شما ربط نداره و با کسی که بازی میکنیم مربوط داره...و فاکتورای دیگه...با نت فکر کنم بتونی تجربه کنی لایو رو.دوستان این نت برا آنلاین بازی کردن فیفا 13 خوبه ؟
پینگم رو الکی زده 354 الان پینگم 200هست
![]()
سلام دوستان من چطور باید برو بچ ایرانی برای بازی آنلاین اد کنم.....اسم گیمرشونم ندارم...چند تا اسم بدین ما اد کنیم...............
کجا هست ؟دوستان اگر کسی آپدیت نقل و انتقالات رو دریافت کرده لطفا آپلود کنه!آرش افشین هست؟
دوستان یه سوال: صدای این یارو که بعد بازی نتایج رو میگه رو نمیشه بست؟!! دارم سرسام میگیرم از دستش:d![]()
دوستان کسی میدونه چجوری میشه یه حرکت خوشحالی بعد از زدن گل را کسی با Level بالاتر بخره و بعد از طریق Facebook برای دوستش که Levelesh پایین تره Share بکنه؟![]()
الان منم تو 2017 دارم بازی میکنم هازارد تو تیمم اورالش 96 و ماتا 93 و جو هارت 90 این بازیکنا تو اون سال خیلی خوبن .من الان 2017 ـم :d
اکثر بازیکنام سن ـشون رفته بالا شدن 34 36 ساله :d
میخوام تو پنجره نقل انتقالاتی که میاد یه سری بازیکن بخرم کلا میخوام نسل عوض کنم :d
تو این فیفا 13 تاحالا بازیکن نخریدم هرچی بود با همونا تاحالا سوختم ساختم و حال دادم به مالک :d
امسال میخوام یه 5 تا بازیکن بخرم یه 400 میلیون میخوام خرج کنم !:d
چیزی سراغ دارین که تو 2017 خوب باشه ؟![]()