FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

به نظر من که اصلا حال نمیده!
اسمش رو بازی گزاشتن برد به هر قیمتی چه ارزشی داره!
دفاعم هم ضعیف نیست اگه بود در 5 تا بازی که با هم کردیم حداقل باید یه گل روی حمله میخوردم یا با اکرینگتن بیشتر از یک گل میخوردم!
بازی که مصغره بازی میشه من ضد حمله کنم تو هم ضد حمله اون موقع فکر کن بازی چی میشه!
در هر صورت تو فوتبال واقعی هم همین طوره میتونید به یاد بیارید اینتر مورینیو یا یووه 2003 یا والنسیا 2001 یا یونان 2004 یا ایتالیا دهه 80 یا 1000 تا تیمه دیگه که حال ندارم اسمشونو بیارم عزیز این فوتباله نزنی میخوری
در کل دفاعت هم مشکل داره اینطوری که میگی 3 نکته که میتونه کمکت کنه دفاعه 3 نفره یا 5 نفره استفاده کن و سعی کن از ترکیبی استفاده کنی که حداقل توش یه هافبک دفاعی تخصصی داشته باشه و راهه سوم که منم استفاده میکنمو مشکلو کامل حل میکنه اینه که وقتی حمله میکنی گل بزن اینجوری دیگه ضد حمله وجود نداره:))

راهایه دیگهای هم هست تو حرکت مدافعین که تخصص و تجربه میخواد و خودت باید کسبشون کنی
در کل دفاع در موقع ضد حمله حریف یکی ازتخصص های فوتبال یاده کاناوارو بخیر استاد بود با اینکه سرعت بالایی نداشت این کارو عالی انجام میداد راستی فیلمه بازیایه اونم ببینی مشکلت حل میشه

بچه ها توجه کردین تو این فیفا 13 هرکسی یه نوع مشکل داره...
مال یکی تو کریر مود هنگ میکنه ، مال یکی تو لایو تیم اشتباه واسش میاد و ... مال خود من که موقع ضربه دروازه حریف مدافع راستم میره نزدیک نقطه کرنر دروازه خودم بعد که دروازه بان حریف ضربه رو می زنه مثل خر می دوه وسط زمین...:))

مال یکی تو کریر مود هنگ میکنه ، مال یکی تو لایو تیم اشتباه واسش میاد و ... مال خود من که موقع ضربه دروازه حریف مدافع راستم میره نزدیک نقطه کرنر دروازه خودم بعد که دروازه بان حریف ضربه رو می زنه مثل خر می دوه وسط زمین...:))

من که متاسفانه با نظر شما موافق نیستم تمام کریر ها و ترنمنت ها و mode های بازی رو دارم انجام میدم و حتی یک باگ کوچک ندیدم بر خلاف 2012 که نمیشد اینطور ازش دفاع کرد شما درباره 2013 کم لطفی میکنی

---------- نوشته در 08:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------

مشکلاتی که برای دوستان در دفاع پیش میاد خیلی طبیعی هست چون که دفاع فیفا با pes کاملا متفاوته و شما باید زحمت بکشی و بری تو پای حریف البته روش تنبل ها رو هم گذاشتن!!!

اره مال منم همینطوره.من از تو نقشه که میبینم با سرعت باد برمیگرده سر پستش

میگم این خط دفاع که میچینی نمیشه کم و زیادش کنی؟با lt میان سمت چپ و rt میان جلو.چطوری میشه آوردشون به راست یا تعدادشون رو کم و زیاد کرد؟
من یه مشکلی تو کریر مود دارم اونم اینه که تو اون مهلت 10 ساعته نقل و انتقالات اگه دکمه b رو بزنم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد نه که هنگ یا قفل کنه ولی اصلا دیگه نمیشه کاری یعنی هیچ دکمه ای کار نمیکنه باید از بازی اومد بیرون

من که متاسفانه با نظر شما موافق نیستم تمام کریر ها و ترنمنت ها و mode های بازی رو دارم انجام میدم و حتی یک باگ کوچک ندیدم بر خلاف 2012 که نمیشد اینطور ازش دفاع کرد شما درباره 2013 کم لطفی میکنی

مشکلات به طور واضح و غیر طبیعی وجود داره دوست عزیز برای شما اتفاق نیفتاده.
چند صفحه پیش یه نفر گفت توپ غیب میشه توی هد تو هد من باورم نمیشد.اصلا هم نگید بازی کپیه و .... من هم روی 360 هم رو ps3 که ارجیناله غیب شدن توپ رو دیدم با چشمام
جالبه بعضی از دوستان طوری دفاع میکنن از بازی که ناشر بازی هم نمیکنه.یکی از بچه ها به من میگفت مال پینگته زیاد که میشه اینجوری میشه.لابد پینگ یکم بیشتر بشه دروازه ها هم غیب میشن
رو ps3 من دسته 4 بودم پسره بهم پیام داد ما چرا با هم بازی میکنیم؟ ؟ من دسته یکم. اون که اسپانیایی هم بود میگفت 13 پر از باگ و ضعفه
کلا من داشتم با 360 بازی میکردم احساس میکردم به خاطر اینه که بازیم کپیه اینجوری میشه ولی رفتم واسه ps3 هم گرفتم دقیقا همون باگها هست.مادرید بر میداری با ترکیب ارسنال میری تو میبینی بارسلونایی
چه میشه کرد باید ساخت سمت pes هم که نمیشه رفت

یه سوالم دارم چرا مادرید رو بر میداری توی هد تو هد با هیچ تیمی جز بارسلونا و خود مادرید نمیندازت؟؟؟؟

مشکلات به طور واضح و غیر طبیعی وجود داره دوست عزیز برای شما اتفاق نیفتاده.
چند صفحه پیش یه نفر گفت توپ غیب میشه توی هد تو هد من باورم نمیشد.اصلا هم نگید بازی کپیه و .... من هم روی 360 هم رو ps3 که ارجیناله غیب شدن توپ رو دیدم با چشمام
جالبه بعضی از دوستان طوری دفاع میکنن از بازی که ناشر بازی هم نمیکنه.یکی از بچه ها به من میگفت مال پینگته زیاد که میشه اینجوری میشه.لابد پینگ یکم بیشتر بشه دروازه ها هم غیب میشن
رو ps3 من دسته 4 بودم پسره بهم پیام داد ما چرا با هم بازی میکنیم؟ ؟ من دسته یکم. اون که اسپانیایی هم بود میگفت 13 پر از باگ و ضعفه
کلا من داشتم با 360 بازی میکردم احساس میکردم به خاطر اینه که بازیم کپیه اینجوری میشه ولی رفتم واسه ps3 هم گرفتم دقیقا همون باگها هست.مادرید بر میداری با ترکیب ارسنال میری تو میبینی بارسلونایی
چه میشه کرد باید ساخت سمت pes هم که نمیشه رفت

یه سوالم دارم چرا مادرید رو بر میداری توی هد تو هد با هیچ تیمی جز بارسلونا و خود مادرید نمیندازت؟؟؟؟

کاملا تایید میشه...بعد به نظرم مشکل از اینترنت ما نیست....آخه چرا ما با همین اینترنت توی 12 هیچ مشکل بزرگی نداشتیم؟؟؟؟؟
خود من دیروز بازی میکردم میخواستم وسط بازی تعویض کنم ولی نمیشد یعنی وقتی میرفتی توی قسمت team management گزینه ها همه خاموش بود اصلا نمیشد تعویض کنی....باید قبول کرد که فیفا امسال زیاد باگ داره ولی با این حال باز هم بهترین شبیه ساز فوتباله حال حاضر هستش

رامین دقیقا میدونی حرکت بالوتلی توی کدوم لول هست؟
حرکات کریس رونالدو چطور ؟
راستش علی بالوتلی لولش 16 ـه و به اینصورت ـه: rb +بالا و پایین
رونالدو هم نیازی نیست بخریمش و اگه درست یادم بیاد اینطوریه : lt+بالا و پایین
این ویدئو میتونه درمورد بعد از گل بهتر کمکتون کنه.تا لول 62 کاتالوگ همه ی حرکات گل رو آموزش داده:
FIFA 13 EASFC Level 1-62 Celebrations Tutorial PS3 & XBOX 360 - YouTube

راستش علی بالوتلی لولش 16 ـه و به اینصورت ـه: rb +بالا و پایین
رونالدو هم نیازی نیست بخریمش و اگه درست یادم بیاد اینطوریه : lt+بالا و پایین
این ویدئو میتونه درمورد بعد از گل بهتر کمکتون کنه.تا لول 62 کاتالوگ همه ی حرکات گل رو آموزش داده:
FIFA 13 EASFC Level 1-62 Celebrations Tutorial PS3 & XBOX 360 - YouTube

مرسی از راهنماییت ولی حرکت رونالدو

LT + دو بار راست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or