در هر صورت تو فوتبال واقعی هم همین طوره میتونید به یاد بیارید اینتر مورینیو یا یووه 2003 یا والنسیا 2001 یا یونان 2004 یا ایتالیا دهه 80 یا 1000 تا تیمه دیگه که حال ندارم اسمشونو بیارم عزیز این فوتباله نزنی میخوریبه نظر من که اصلا حال نمیده!
اسمش رو بازی گزاشتن برد به هر قیمتی چه ارزشی داره!
دفاعم هم ضعیف نیست اگه بود در 5 تا بازی که با هم کردیم حداقل باید یه گل روی حمله میخوردم یا با اکرینگتن بیشتر از یک گل میخوردم!
بازی که مصغره بازی میشه من ضد حمله کنم تو هم ضد حمله اون موقع فکر کن بازی چی میشه!
در کل دفاعت هم مشکل داره اینطوری که میگی 3 نکته که میتونه کمکت کنه دفاعه 3 نفره یا 5 نفره استفاده کن و سعی کن از ترکیبی استفاده کنی که حداقل توش یه هافبک دفاعی تخصصی داشته باشه و راهه سوم که منم استفاده میکنمو مشکلو کامل حل میکنه اینه که وقتی حمله میکنی گل بزن اینجوری دیگه ضد حمله وجود نداره

راهایه دیگهای هم هست تو حرکت مدافعین که تخصص و تجربه میخواد و خودت باید کسبشون کنی
در کل دفاع در موقع ضد حمله حریف یکی ازتخصص های فوتبال یاده کاناوارو بخیر استاد بود با اینکه سرعت بالایی نداشت این کارو عالی انجام میداد راستی فیلمه بازیایه اونم ببینی مشکلت حل میشه

البته نسخه ی اصلش که ultimate edition هست :d میخواستم بدونم به چه دردی میخوری این ultimate edition ؟؟؟؟