بچه ها پچ رو میشه لینک بدین دانلود کنم؟ حتما باید به لایو وصل بشم تا دانلود کنم؟نمیشه رو فلش بریزم و بعد نصب کنم؟
معراج با چه تیمی میری؟آرسنال؟دقیقا تو چه روزی هنگ میکنه؟من با وجود دانلود اپدیت 4 مگی EA همچنان وقتی تو شروع فصل دوم تو نقل و انتقالات میرم هنک میکنه بازی!....شاید الان درک امتیاز 8 گیم اسپات اسون تر باشه.
من با ارسنال میرم و به محض اینکه به فصل دوم میرسم وقتی تو نقل و انتقالات میرم روی بازیکن A رو میزنم هنک میکنه! این برای بار 5 که فصل اول رو رفتم!!! بعد از اپدیت هم درست نشد! حالا بازهم تو یه امتحانی بکنی بد نیست بنظرممعراج با چه تیمی میری؟آرسنال؟دقیقا تو چه روزی هنگ میکنه؟
چون منم دارم با آرسنال یه کریر میرم.اگر هنگ میکنه که بیخیال بشم.
معراج یحتمل دیسک بازیت مشکل داره ها من الان فصل سومم ولی خبری از هنگ و اینجور چیزا خدا را شکر نبوده:dمن با ارسنال میرم و به محض اینکه به فصل دوم میرسم وقتی تو نقل و انتقالات میرم روی بازیکن A رو میزنم هنک میکنه! این برای بار 5 که فصل اول رو رفتم!!! بعد از اپدیت هم درست نشد! حالا بازهم تو یه امتحانی بکنی بد نیست بنظرم
از کجا بفهمم که میدیا ایدی بازیم چیه؟میری تو این صفحه و با توجه به میدیا ایدی بازیت دانلود میکنی:
XBOX 360 Update Center - fifa 13
آره با فلش هم میشه.