FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بچه ها پچ رو میشه لینک بدین دانلود کنم؟ حتما باید به لایو وصل بشم تا دانلود کنم؟نمیشه رو فلش بریزم و بعد نصب کنم؟

میری تو این صفحه و با توجه به میدیا ایدی بازیت دانلود میکنی:

XBOX 360 Update Center - fifa 13

آره با فلش هم میشه.

من با وجود دانلود اپدیت 4 مگی EA همچنان وقتی تو شروع فصل دوم تو نقل و انتقالات میرم هنک میکنه بازی!....شاید الان درک امتیاز 8 گیم اسپات اسون تر باشه.

سلام بچه ها. وقتی بازی رو می زارم. پیغام اپدیت میده! از این dvd های شرکت HI-VU هستش. من دستگام رو تازه آپدیت نرم افزاری و سخت افزاری کردم. EVIL6 رو هم بازی کردم. حالا OK کنم یا نه؟!

من با وجود دانلود اپدیت 4 مگی EA همچنان وقتی تو شروع فصل دوم تو نقل و انتقالات میرم هنک میکنه بازی!....شاید الان درک امتیاز 8 گیم اسپات اسون تر باشه.
معراج با چه تیمی میری؟آرسنال؟دقیقا تو چه روزی هنگ میکنه؟
چون منم دارم با آرسنال یه کریر میرم.اگر هنگ میکنه که بیخیال بشم.

معراج با چه تیمی میری؟آرسنال؟دقیقا تو چه روزی هنگ میکنه؟
چون منم دارم با آرسنال یه کریر میرم.اگر هنگ میکنه که بیخیال بشم.
من با ارسنال میرم و به محض اینکه به فصل دوم میرسم وقتی تو نقل و انتقالات میرم روی بازیکن A رو میزنم هنک میکنه! این برای بار 5 که فصل اول رو رفتم!!! بعد از اپدیت هم درست نشد! حالا بازهم تو یه امتحانی بکنی بد نیست بنظرم

دیروز یه راه خیلی خوب برای گل زدن پیدا کردم. توپ رو میبردم تا گوشه دروازه و بعدش با گرفتن RB و X سانتر میکردم و بلافاصله این دوتا رو ول میکردم و LB و B رو میزدم. خیلی قشنگ گل میزد.
یه راه خیلی خوب دیگه هم پاس عمقی با Y بود که 90% توپهای اینطوری گل شدند.

من با ارسنال میرم و به محض اینکه به فصل دوم میرسم وقتی تو نقل و انتقالات میرم روی بازیکن A رو میزنم هنک میکنه! این برای بار 5 که فصل اول رو رفتم!!! بعد از اپدیت هم درست نشد! حالا بازهم تو یه امتحانی بکنی بد نیست بنظرم
معراج یحتمل دیسک بازیت مشکل داره ها من الان فصل سومم ولی خبری از هنگ و اینجور چیزا خدا را شکر نبوده:d

من با حدود 14 تا کاپ و 130 تا بازی تو friendly match و 50 تا بازی تو season هنوزم راههای جدید برای گل زدن و تاکتیکای جدید امتحان میکنم
واقعا گیم پلی گسترده ای داره
تنها مشکلم بازی کردن با خارجیاست که خیلی موقع ها کانکت نمیشه و بعضی اوقاتم لگ دارم :|

یه چیزی که از فیفا به من ضد حال زد نبودن دل پیرو تو ا ف سی سیدنی استرالیا هستش که انتقالش یک ماه قبل اومدن فیفا 13 قطعی شده بود 2 - این مشکلاتی که بچه ها میگن من هیچ کدو مشون رو ندارم و یه سوال این پچی که لینک دادید ترکیب ها رو هم به روز میکنه؟اگه یک لینک مستقیم از ابدیت ترکیب تیم ها واسه ماهایی که به لایو وصل نمیشیم بزارید مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or