FIFA 13 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یک سوال خدایش شما رو چه لولی بازی میکنید لجندری یا ورلد کلاس من هر کاری میکنم روی لجندری میبازم یا باید خودمو بکشم مساوی بگیرم توی ضربات پنالتی ببرم اما ولدرکلاس نورماله کاش یک نظزسنجی اینجا میزاشتن

منم world class بازی می کنم.مگه مرض دارم اعصاب خودم رو خورد کنم با لجندری :دی
اما این که مساوی می کنی بازیت ايراد داره.مثلا من از فیفا 12 تا حالا با 4-4-1-1 دیفالت منچستر بازی می کردم مشکلی نداشتم اما این جا نمی تونم.هم راحت گل می خوردم اما نمی تونستم با وینگر هام دفاع رو راحت رد کنم سانتر کنم.جلو تیم های ضعیف مشکلی نبود تا این که رسیدم به تاتنهام و نیو کاسل که اصلا نمی تونستم حمله کنم تا این که فرمیشن رو تغییر دادم و تونستم تحت فشار بزارمشون البته این حکم قطعی نیست اگه می بینی بازی بسته است باید وسط بازی فرمیشن رو عوض کنی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟ من توی season وقتی میخوام وارد بازی شم همش میزنه connection failed بعضی موقع ها هم میره تو بازی بعد اول بازی سریع میپره بیرون اعصابم رو خورد کرده دوستان نمیدونید اشکال از کجاس؟ تمام بازی ها میپره بیرون خیلی کلافم کرده :((

دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟ من توی season وقتی میخوام وارد بازی شم همش میزنه connection failed بعضی موقع ها هم میره تو بازی بعد اول بازی سریع میپره بیرون اعصابم رو خورد کرده دوستان نمیدونید اشکال از کجاس؟ تمام بازی ها میپره بیرون خیلی کلافم کرده :((
پینگت بالاست
پینگ بگیر ببین در چه وضعه

من و چند نفر دیگه هم مشکل داریم درست توضیح ندادید اگه میاد بیرون بازنده میشید که اشکال از نت شماست ولی فکر میکنم شما هم مثل ما باشید مثلا من بارسا بر میدارم میرم ترکیب بچینم اسامیه ارسنال میاد جالبه میگرده تیم پیدا کنه با بازیکنه منچستر پا به توپم و زود میپره بیرون اکثر مواقع همین طوریه ولی باخت حساب نمیکنه بعضی اوقاتم تا دقیقه 2 میاد بیرون که اونم مال سروراشه که باخت حساب نمیشه
من هر 1 ساعت فقط 1 دست بازی میکنم که کاملا این مشکل رو اعصابه ادمه.
با دوتا اکانت تست کردم همینجوری بود .

سلام من تو کریر منیجر مود دارم با بارسلون میرم این ترانزفر بوجت که یه خط داره باید کجا بزاریم وضع باشگاه بهتر شه
بازیکنها اورالشون تغیر میکنه تو منیجر مود یا ثابته؟
چندتا دفاع ویط خوب معرفی کنید
چطوری میتونم بازیکنایی که نمی خوام بفروشم

سلام ،
یه سوال داشتم دوستان ، مگه تو این شماره یه مود برای داور شدن قرار نداده بودن ؟ پس من چرا هر کاری میکنم پیداش نمیکنم ! :(
نه خیر نیست .

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 PM ارسال شده بود ----------

سلام من تو کریر منیجر مود دارم با بارسلون میرم این ترانزفر بوجت که یه خط داره باید کجا بزاریم وضع باشگاه بهتر شه
ترانسفر بودجت مال در آمد هفتگی و پولی که واسه خرید بازیکن میپردازی خودت میتونی تنظیمش کنی که به نفعت بشه ... اورال بازیکنا هم تغییر میکنه که با توجه به شرایط بازیکن مثلاسن و ... کم و زیاد میشه . دفاع وسط خوب هم متس هوملز داوید لوییز کیهیل اسمالینگ بازیکنای خوب و جوونین . بازیکنایی که نمیخوای هم باید بری تو سل پلیرز بذاریشون تو حالت ترنسفر لیست ...

راست میگی دوست عزیز منم همینطور اکثر کسایی هم که میان میگن ما رولگندری 10 تا جام میگیریمو توهمه بازیا 6 تا میزنیمو.... اینا ز... زیادی میزنن شما باور نکن;)
نه خیر همه ز... زیادی نمیزنن بعضی ها فقط کمی اغراق میکنن(فقط بعضی)در غیر این صورت بازیشون خوبه.مثلا من همیشه رو Legendry بازی میکنم:اوایل بازی میباختم اما الان میبرم اما نه در حد 6تا زدن(تیمم چلسی هست)

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

تمام لذتی که فیفا داره سختیش هست

سلام دوستان..
بهترین نوع دریبل برای بازیکنان 3 ستاره و کمتر چی هست؟ :دی
با World Class که بازی میکنم خیلی خوب حرکت میکنن بازیکنانش اما خودم هیچوقت نمیتونم مثلشون بازی کنم.. چرا؟ :دی

اون اولیارو نفهمیدم.....ولی برای فروختن تو منو ها فکر کنم دومی..میزنی رو ترانسفر بعد sell players بعدم میزن Add to Transfer list بعد باشگاه ها بهت پیشنهاد میدن.....
دفاع وسط خوبم:متز هاملز دورتموند،چیلینی یووه ، ساخو پاریس سن ژرمن،تیاگو سیلوا،پاستاپولودوس و اسمالینگ، اوگبونا از تورینو

کیهیل و داوید لوییز رو هم نگیر که افتضاحن.......

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان..
بهترین نوع دریبل برای بازیکنان 3 ستاره و کمتر چی هست؟ :دی
با World Class که بازی میکنم خیلی خوب حرکت میکنن بازیکنانش اما خودم هیچوقت نمیتونم مثلشون بازی کنم.. چرا؟ :دی
آقا محمدحسن، دریبل برای 3 ستاره ها، آنالوگ رو از چپ به راست یا از راست به چپ بیار،البته از پایین....از بالا هم بیاری خوب میتونی مسیر رو عوض کنی....

خوب چه کاریه برو یه تیم خوب که بازیکن با ستاره 4 یا 5 داشته باشه....آخه مجبوری بری اینتر؟؟؟؟

من و چند نفر دیگه هم مشکل داریم درست توضیح ندادید اگه میاد بیرون بازنده میشید که اشکال از نت شماست ولی فکر میکنم شما هم مثل ما باشید مثلا من بارسا بر میدارم میرم ترکیب بچینم اسامیه ارسنال میاد جالبه میگرده تیم پیدا کنه با بازیکنه منچستر پا به توپم و زود میپره بیرون اکثر مواقع همین طوریه ولی باخت حساب نمیکنه بعضی اوقاتم تا دقیقه 2 میاد بیرون که اونم مال سروراشه که باخت حساب نمیشه
دوستان مشکل از ping تون هست وقتی که بالایه 400 بره این جوری میشه سرورایه بازی مشکلی نداره در ضمن اگر قبل از دقیقه 5 بازی exit game کنین یا دیسکانکت شین یا به هر طریقی بازی قطع شه بازیرو حساب نمیکنه اما از دقیقه 5 به بعد هر کس باعث قطع بازی به هر نحو بشه بازنده و 3 امتیاز واسه حریفه در ضمن ping مناسب واسه فیفا زیره 250 هستش تا 300 هم جواب میده ولی کمی لگ میزنه 300 تا400 هم کلان رو هوایی

اگه دوست داشتین اد کنین باهم بزنیم Unbidcontainer6

این مشکل بیچاره کرده ما رو!

تو 12 هم یک سوم بازیهام تو Head to Head Seasons وسط بازی از سرور EA قطع میشد که نتیجش میشد باخت برای من.

دوستان مشکل از ping تون هست وقتی که بالایه 400 بره این جوری میشه سرورایه بازی مشکلی نداره در ضمن اگر قبل از دقیقه 5 بازی exit game کنین یا دیسکانکت شین یا به هر طریقی بازی قطع شه بازیرو حساب نمیکنه اما از دقیقه 5 به بعد هر کس باعث قطع بازی به هر نحو بشه بازنده و 3 امتیاز واسه حریفه در ضمن ping مناسب واسه فیفا زیره 250 هستش تا 300 هم جواب میده ولی کمی لگ میزنه 300 تا400 هم کلان رو هوایی

این مشخصات سرویس من:

ربطی به NAT type که Moderate باشه نداره؟

آخرین ویرایش:

اگه دوست داشتین اد کنین باهم بزنیم Unbidcontainer6

دوست عزیز پینگ من مشکلی نداره و اصلا هم به پینگ مربوط نیست مشکل من. من نتم پارسال بدتر از این بود با ps3 دوبارم قطع نشدم الان نت من انقدر خوب هست که احساس میکنی افلاین بازی میکنی
این مشکل مال سروراس فعلا هم تو مخه و باید بسازیم باهاش

نه خیر همه ز... زیادی نمیزنن بعضی ها فقط کمی اغراق میکنن(فقط بعضی)در غیر این صورت بازیشون خوبه.مثلا من همیشه رو Legendry بازی میکنم:اوایل بازی میباختم اما الان میبرم اما نه در حد 6تا زدن(تیمم چلسی هست)

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

تمام لذتی که فیفا داره سختیش هست

منم که همینو گفتم ، حالا شما چرا به خودت گرفتی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or